360 graden lucht video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

360 graden lucht video laten maken

360 graden lucht video laten maken. Het leuke van een 360 graden video is dat je met je mobiele telefoon alleen maar om je heen hoeft te draaien om in de video alle kanten te bekijken. Het is alsof je werkelijk op de plek aanwezig bent waar de video is opgenomen. Bij DutchQuest doen we er net even een schepje bovenop. We nemen onze 360 graden camera mee de lucht in. Zo heb je bij het zien van de 360 graden video echt het idee alsof je aan het vliegen bent. Omdat wij een gelicenseerd drone bedrijf zijn gebeurt dit ook nog eens zoals de wet het voorschrijft.

We zijn zelfs verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-. Dat is toch best een prettige gedachte mocht één van onze drones dreigen neer te storten. Daar gaan we natuurlijk nooit van uit omdat wij alle veiligheidsmaatregelen nemen om schade te voorkomen. Daarom vliegen wij alleen met drones die aan alle kanten voorzien zijn van obstakel herkenning. Zo wordt het risico tot schade tot het minimale beperkt. Kortom een 360 graden lucht video laten maken doe je bij DutchQuest.

Wil jij ook een 360 graden lucht video laten maken? Naam dan contact met ons op.

Kosten 360 graden lucht video

Bekijk hier al onze richtprijzen. Daarvoor heb je ook nog eens een directe oplevering. Mocht je je geen raad weten met hoe je je video gaat inzetten dan kunnen we je daar ook over adviseren. Ook voor de montage of het betitelen van de video ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn immers een volwaardig videoproductie bedrijf. Zoals eerder genoemd zijn we ook een gelicenseerd drone bedrijf. Dat houdt ook in dat wij volledig op de hoogte zijn van wet- en regelgeving. Mocht je interesse hebben in een 360 graden bedrijfsfilm dan ben je bij ons zeker aan het goede adres. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

360 graden lucht video op je website

Uiteraard maak je indruk op je doelgroep met een 360 graden lucht video voor op je website. Het is namelijk net even dat extra’s waardoor je doelgroep langer op je site zal blijven waardoor je langer bij ze in gedachten blijft. Ook geeft een 360 graden video een heel goed overzicht van hoe je organisatie er letterlijk uit ziet. Het is zelfs mogelijk om binnen in je bedrijfspand 360 graden luchtvideo op te nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 360 graden luchtvideo laten maken is echt een vak apart waarbij verschillende disciplines samenkomen. Daarnaast is het van belang dat de drone operator beschikt over een ROC of ROC light. Wij beschikken over een ROC light vergunning wat betekent dat wij legaal in Nederland mogen vliegen.

360 graden lucht video regelgeving

Wet- en regelgeving rondom lucht video is constant aan het wijzigen. Dit komt omdat de techniek en toepassingen snel aan het toenemen zijn. Daarbij hebben we ook nog eens te maken met een overkoepelende Europese wetgeving. Hoe dan ook kan je van ons verwachten dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving. Zo zijn onze drones op typenummer ingeschreven en apart verzekerd. Daarbij hebben we onze eigen opgeleide drone piloot en zijn we als bedrijf gelicenseerd om te vliegen in Nederland. Ook doen we voor iedere vlucht een uitgebreide veiligheidscheck. Naast het maken van 360 graden lucht video’s filmen we ook professionele camera’s vanuit de lucht.

360 graden lucht video Facebook

360 graden lucht video laten maken kan super effectief zijn om in je social media marketingstrategie op te nemen. Vrijwel iedereen checkt dagelijks z’n Facebook timeline. En of het nou uit verveling of interesse is, feit is dat social media enorme kansen biedt voor bedrijven. Mensen scrollen door social media op zoek naar iets wat ze boeit. Vaak blijven ze hangen bij de video’s. Binnen enkele seconden bepalen ze of ze de video’s zullen bekijken of dat ze verder zullen scrollen. Zorg dus dat je met je video opvalt. 360 graden video is natuurlijk echt iets wat opvalt tussen al die onzinnige content. Een zeer effectief middel om de aandacht te trekken zodat jij je boodschap kan brengen.

360 graden lucht video smartphone

360 graden lucht video laten maken voor een iPhone of Android telefoon is natuurlijk heel erg leuk. Je speelt de video af en vervolgens kijk je met je mobiel om je heen. Het is net alsof je op de plek aanwezig bent. Dit is ook waarom bedrijven hier steeds meer gebruik van maken. Je geeft een kijkje in eigen keuken. Het is een zeer toegankelijk en effectief middel om je doelgroep een goede indruk te geven van jouw bedrijf.

360 graden lucht video bekijken

360 graden lucht video laten maken is één ding. Het is wat anders om de videobestanden tot een geheel te monteren en om te zetten naar een bestand dat af te spelen is. Als wij de video eenmaal online gezet hebben dan hoef je alleen nog maar op play te drukken. Vervolgens beweeg je je mobiel opzij en je ziet gelijk dat het beeld meebeweegt. Als je op je desktop of laptop kijkt dan klik je in de video en beweeg je je muis opzij. Zo kijk je rond.

360 graden lucht video maken

Een 360 graden lucht video maken vereist veel aandacht en kunde. Zo heb je in ieder geval een geregistreerde en verzekerde drone nodig. Daarnaast mag deze alleen bestuurd worden door een gelicenseerde drone piloot. Wij zijn een gelicenseerd drone bedrijf. Wij mogen legaal binnen Nederland vliegen met onze eigen drones.  Onder de drone zal een 360 graden camera bevestigd worden. Na het filmen worden de 360 graden luchtvideo beelden gemonteerd en bewerkt en vaak ook voorzien van titels en muziek. Vervolgens worden de video’s op de juiste manier geëxporteerd en ge-upload. DutchQuest beschikt over alle expertise om hoogwaardige 360 graden lucht video te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.