DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Ons verhaal

Ons verhaal kort samengevat

Op 10 mei 2014 ontdekten wij pas echt de overtreffende impact van video. Na 3 jaar filmen in de Verenigde Staten en een handvol Afrikaanse landen, stonden er meer dan 700 man op de stoep van Tuschinski Amsterdam.

Het was de filmpremière van onze eerste documentaire. Na de film kwam een man ons vertellen dat er slechts enkele momenten waren waarop hij het droog kon houden. Hij was overduidelijk geraakt.

Onze film ging al snel een eigen leven leiden en werd wereldwijd vertoond en in 17 talen vertaald. Een voorrecht om deel te mogen zijn aan zo’n succes. Onze gedreven passie voor film en marketing ervaring zetten wij voor 100% in voor al onze producties. Mogen wij jouw bedrijf opvallend in de markt zetten?

Samen maken we een plan voor wat het beste werkt voor jouw organisatie. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.