Ons verhaal

Even voorstellen

Wij zijn een allround videoproductie bureau (vof) dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Wij werken aan ruim honderd videoproducties per jaar.

Met gepaste trots op ons vak vieren wij onze successen. Zo vulden wij in 2014 Tuschinski Amsterdam met de première van onze eerste full feature film. Ook regisseerden wij de docu ‘24 uur bij‘ die viral ging op Facebook. Verder werkten we aan projecten voor Google, Rabobank en Philips. Ook zijn we trots wanneer we jou als klant mogen bedienen. Lees hier wat klanten over ons zeggen. Wacht niet langer af en kom in contact.

Hieronder een aantal productie foto’s


Allround

Wij zijn een allround videoproductie bureau. Van script tot camerawerk, drones, animatie, montage en oplevering. We hebben alle kennis onder 1 dak.


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor organisaties die een doorlopende videomarketing strategie willen omarmen. Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1.000.000 euro.