Drone beelden laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Drone beelden laten maken

Drone beelden laten maken door DutchQuest. Drone beelden kom je tegenwoordig overal tegen. Vooral televisieproducenten maken er volop gebruik van. En terecht. Drone beelden zijn indrukwekkend. Waarschijnlijk wil je zelf ook drone beelden inzetten voor jouw organisatie. Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zijn één van de weinig gelicenseerde drone bedrijven in Nederland. Wij hebben de nodige papieren om zakelijk te mogen vliegen. Daarbij zijn we ook nog eens verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-.

Wil jij ook drone beelden laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten Drone beelden laten maken

Bij ons heb je al verbluffende drone beelden voor een vast startbedrag waarbij één van onze gelicenseerde drone piloten voor 2,5 uur bij je langskomt. Bekijk hier onze richtprijzen. We zullen zowel vooraf en op de dag zelf bepalen of het verantwoord is om op de locatie te vliegen. Daarbij hebben we voldoende creatieve alternatieven mocht het bijvoorbeeld niet toegestaan zijn om op de desbetreffende locatie op te stijgen. De oplevering kan altijd direct.

Bedrijfsfilm met drone beelden

Drone beelden staan vrijwel nooit op zichzelf. Wij zijn in de eerste plaats een full-service videoproductiebedrijf. Wij beschikken over alle disciplines die nodig zijn om een volwaardige videoproductie te realiseren. Zo komt het vaak voor dat een klant een bedrijfsfilm met drone beelden bij ons afneemt. Vaak huren productiebedrijven externe partners in voor de drone beelden. Het voordeel van DutchQuest is dat wij alles in huis hebben. Dit zorgt absoluut voor een kostenreductie maar nog veel belangrijker is dat de drone beelden veel makkelijker in te voegen zijn in de totaalproductie. Onze drone beelden zijn zeer goed af te stemmen met de overige camera beelden omdat wij hier ontzettend veel ervaring mee hebben.

Drone foto’s

Naast het filmen vanuit de lucht komt het geregeld voor dat wij fotograferen vanaf grote hoogte. Vaak worden we ingezet om bedrijven, boerderijen, events en verkeerskruispunten te fotograferen. Een foto van grote hoogte geeft natuurlijk een heel andere kijk en geeft veel meer informatie over de situatie. Het voordeel van DutchQuest is dat wij niet moeilijk doen over rechten. Alle foto’s die je krijgt zijn rechten vrij. Dit houdt in dat je de foto’s voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden m.b.t. drone foto’s.

Drone beelden laten maken prijzen

Zoals eerder genoemd hanteren wij een startbedrag waarbij we voor 2,5 uur bij je langskomen. Bekijk hier onze richtprijzen. Van tevoren zullen we je informeren over hoe we te werk gaan en welk vooronderzoek wij hebben gedaan. Bij het vliegen kan je gewoon meekijken en meedenken over welke beelden we gaan schieten. Het is echt iets wat we samen doen. Na het vliegen krijg je de beelden direct. Wel krijgen wij vaak de vraag of wij de beelden willen monteren. Dit kan natuurlijk altijd en we zullen je eerlijk informeren over de bijkomende kosten. Daarbij is het altijd zeer interessant om de drone beelden te combineren met een totaalproductie. Dan heb je echt een productie waarmee je een verpletterende indruk kan maken. Professionele drone beelden laten maken doe je bij DutchQuest.

Drone beelden laten maken in Nederland

Niet overal in Nederland is het toegestaan om met een drone op te stijgen. Het voordeel dat wij gelicenseerd zijn is dat wij constant op de hoogte zijn van wetgeving. Bij iedere vlucht gaan wij na of het veilig, verantwoord en toegestaan is om op te stijgen. Boven windkracht 4 is het bijvoorbeeld ook niet meer verantwoord om te vliegen. Mocht jouw organisatie zich bevinden in een no-fly-zone. Geen zorgen. Wij hebben creatieve alternatieven waardoor wij alsnog de lucht in kunnen gaan.

Drone huren

Bij DutchQuest is het helaas niet mogelijk om een drone te huren tenzij je zelf over een ROC of ROC light licentie beschikt. Wij nemen wetgeving heel serieus. We gaan immers ook niet de weg op zonder rijbewijs en verzekering. Mocht je dus beschikken over een ROC of ROC light en zou je een drone bij ons willen huren, neem dan contact met ons op.

Drone beelden Youtube

Youtube staat tegenwoordig vol met drone beelden. Logisch, want iedereen kan met een drone vliegen. Soms zijn er zelfs drone beelden te zien, opgenomen boven mensenmassa’s of boven aanééngesloten bebouwing. Uiteraard is dit strafbaar en gelukkig wordt er tegenwoordig ook gehandhaafd. M een drone vliegen is absoluut niet zonder gevaren. Zo zijn er in Nederland al verschillende meldingen waarbij lichtgewicht drones dwars door daken zijn heen gevallen. Misschien denk je: Hoe kan een drone door een pannendak vallen? Het is immers een plastic ding. Een drone is inderdaad voornamelijk van plastic maar weegt al snel 2,5 kg. Als 2,5 kg vanaf een hoogte van 200 meter omlaag valt dat kan dat behoorlijke schade aanrichten. Daarom wordt er vaak ook achteraf gekeken door recherche bij welke drone beelden op Youtube de grootste risico’s werden genomen. Op basis daarvan worden boetes uitgedeeld die al snel kunnen oplopen tot enkele tienduizenden euro’s. Ons advies is dan ook: Heb je ooit illegale drone beelden geupload, verwijder ze dan.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.