DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Drone beelden laten maken

BEKIJK VIDEO

Drone beelden laten maken

Drone beelden kom je tegenwoordig overal tegen. Vooral televisie producenten maken er volop gebruik van. En terecht. Drone beelden zijn indrukwekkend. Waarschijnlijk wil je zelf ook drone beelden inzetten voor jouw organisatie. Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zijn één van de weinig gelicenseerde drone bedrijven in Nederland. Wij hebben de nodige papieren om zakelijk te mogen vliegen. Daarbij zijn we ook nog eens verzekerd tot een bedrag van €1000.000,-
Je hebt al verbluffende 4K drone beelden vanaf €449,- Daarbij is het altijd mogelijk om de drone beelden te combineren met een totale videoproductie. Bijvoorbeeld een bedrijfsfilm.

Wil jij ook drone beelden laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten drone beelden

Bij ons heb je al verbluffende drone beelden voor €449,- Voor dit startbedrag komt één van onze gelicenseerde drone piloten voor 2 uur bij je langs. We zullen zowel vooraf en op de dag zelf bepalen of het verantwoord is om op de locatie te vliegen. Daarbij hebben we voldoende creatieve alternatieven mocht het bijvoorbeeld niet toegestaan zijn om op de desbetreffende locatie op te stijgen. De oplevering kan altijd direct. Het is zelfs mogelijk om een live registratie te maken. Daarbij kunnen de drone beelden direct online of op televisie vertoont worden. Je kan er ook voor kiezen om de drone beelden te verwerken in een totaal productie.

Bedrijfsfilm met drone beelden

Drone beelden staan vrijwel nooit op zich. Wij zijn in de eerste plaats een full service video productie bedrijf. Wij beschikken over alle disciplines die nodig zijn om een volwaardige videoproductie te realiseren. Zo komt het vaak voor dat een klant een bedrijfsfilm met drone beelden bij ons afneemt. Vaak huren productie bedrijven externe partners in voor de drone beelden. Het voordeel van DutchQuest is dat wij alles in huis hebben. Dit zorgt absoluut voor een kostenreductie maar nog veel belangrijker is dat de drone beelden veel makkelijker in te voegen zijn in de totaalproductie. Onze drone beelden zijn zeer goed af te stemmen met de overige camera beelden omdat wij hier ontzettend veel ervaring mee hebben.

Drone foto’s

Naast het filmen vanuit de lucht komt het geregeld voor dat wij fotograferen vanaf grote hoogte. Dit kan bij ons tot 20 megapixels. Dit houdt in dat wij fotograferen op poster formaat. vaak worden we ingezet om bedrijven, boerderijen, events en verkeerskruispunten te fotograferen. Een foto van grote hoogte geeft natuurlijk een heel andere kijk en geeft veel meer informatie over de situatie. Het voordeel van DutchQuest is dat wij niet moeilijk doen over rechten. Alle foto’s die je krijgt zijn rechten vrij. Dit houdt in dat je de foto’s voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden mbt drone foto’s.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Drone beelden prijzen

Zoals eerder genoemd is het startbedrag van drone beelden laten maken €449,- Voor 2 uur komen we bij je langs. Van tevoren zullen we je informeren over hoe we te werk gaan en welk vooronderzoek wij hebben gedaan. Bij het vliegen kan je gewoon meekijken en meedenken over welke beelden we gaan schieten. Het is echt iets wat we samen doen. Na het vliegen krijg je de beelden direct. Wel krijgen wij vaak de vraag of wij de beelden willen monteren. Dit kan natuurlijk altijd en we zullen je eerlijk informeren over de bijkomende kosten. Daarbij is het altijd zeer interessant om de drone beelden te combineren met een totaalproductie. Voor €1999,- heb je namelijk al een totaal productie met drone beelden. Dan heb je ook echt een productie waarmee je een verpletterende indruk kan maken.

Drone beelden Nederland

Niet overal in Nederland is het toegestaan om met een drone op te stijgen. Het voordeel dat wij gelicenseerd zijn is dat wij constant op de hoogte zijn van wetgeving. Bij iedere vlucht gaan wij na of het veilig, verantwoord en toegestaan is om op te stijgen. Boven windkracht 4 is het bijvoorbeeld ook niet meer verantwoord om te vliegen. Mocht jouw organisatie zich bevinden in een no-fly-zone. Geen zorgen. Wij hebben creatieve alternatieven waardoor wij alsnog de lucht in kunnen gaan.

Drone huren

Bij DutchQuest is het helaas niet mogelijk om een drone te huren tenzij je zelf over een ROC of ROC light licentie beschikt. Wij nemen wetgeving heel serieus. We gaan immers ook niet de weg op zonder rijbewijs en verzekering. Mocht je dus beschikken over een ROC of ROC light en zou je een drone bij ons willen huren, neem dan contact met ons op.

Drone beelden youtube

Youtube staat tegenwoordig vol met drone beelden. Logisch, want iedereen kan met een drone vliegen. Soms zijn er zelfs drone beelden te zien, opgenomen boven mensenmassa’s of boven aanééngesloten bebouwing. Uiteraard is dit strafbaar en gelukkig wordt er tegenwoordig ook gehandhaafd. Gelukkig omdat met een drone vliegen absoluut niet zonder gevaren is. Zo zijn er in Nederland al verschillende meldingen waarbij lichtgewicht drones dwars door daken zijn heen gevallen. Misschien denk je: Hoe kan een drone door een pannendak vallen? Het is immers een plastic ding. Een drone is inderdaad voornamelijk van plastic maar weegt al snel 2,5 kg. Als 2,5 kg vanaf een hoogte van 200 meter omlaag valt dat kan dat behoorlijke schade aanrichten. Daarom wordt er vaak ook achteraf gekeken door recherche bij welke drone beelden op youtube de grootste risico’s werden genomen. Op basis daarvan worden boetes uitgedeeld die al snel kunnen oplopen tot enkele tienduizenden euros. Ons advies is dan ook: Heb je ooit illegale drone beelden geupload, verwijder ze dan.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.