Drone beelden laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Drone beelden laten maken

Drone beelden laten maken door DutchQuest. Drone beelden kom je tegenwoordig overal tegen. Vooral televisieproducenten maken er volop gebruik van. En terecht. Drone beelden zijn indrukwekkend. Waarschijnlijk wil je zelf ook drone beelden inzetten voor jouw organisatie. Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zijn één van de weinig gelicenseerde drone bedrijven in Nederland. Wij hebben de nodige papieren om zakelijk te mogen vliegen. Daarbij zijn we ook nog eens verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-.

Wil jij ook drone beelden laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten Drone beelden laten maken

Bij ons heb je al verbluffende drone beelden voor een vast startbedrag waarbij één van onze gelicenseerde drone piloten voor 2,5 uur bij je langskomt. Bekijk hier onze richtprijzen. We zullen zowel vooraf en op de dag zelf bepalen of het verantwoord is om op de locatie te vliegen. Daarbij hebben we voldoende creatieve alternatieven mocht het bijvoorbeeld niet toegestaan zijn om op de desbetreffende locatie op te stijgen. De oplevering kan altijd direct.

Bedrijfsfilm met drone beelden

Drone beelden staan vrijwel nooit op zichzelf. Wij zijn in de eerste plaats een full-service videoproductiebedrijf. Wij beschikken over alle disciplines die nodig zijn om een volwaardige videoproductie te realiseren. Zo komt het vaak voor dat een klant een bedrijfsfilm met drone beelden bij ons afneemt. Vaak huren productiebedrijven externe partners in voor de drone beelden. Het voordeel van DutchQuest is dat wij alles in huis hebben. Dit zorgt absoluut voor een kostenreductie maar nog veel belangrijker is dat de drone beelden veel makkelijker in te voegen zijn in de totaalproductie. Onze drone beelden zijn zeer goed af te stemmen met de overige camera beelden omdat wij hier ontzettend veel ervaring mee hebben.

Drone foto’s

Naast het filmen vanuit de lucht komt het geregeld voor dat wij fotograferen vanaf grote hoogte. Vaak worden we ingezet om bedrijven, boerderijen, events en verkeerskruispunten te fotograferen. Een foto van grote hoogte geeft natuurlijk een heel andere kijk en geeft veel meer informatie over de situatie. Het voordeel van DutchQuest is dat wij niet moeilijk doen over rechten. Alle foto’s die je krijgt zijn rechten vrij. Dit houdt in dat je de foto’s voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden m.b.t. drone foto’s.

BEKIJK ONS WERK

Drone beelden laten maken prijzen

Zoals eerder genoemd hanteren wij een startbedrag waarbij we voor 2,5 uur bij je langskomen. Bekijk hier onze richtprijzen. Van tevoren zullen we je informeren over hoe we te werk gaan en welk vooronderzoek wij hebben gedaan. Bij het vliegen kan je gewoon meekijken en meedenken over welke beelden we gaan schieten. Het is echt iets wat we samen doen. Na het vliegen krijg je de beelden direct. Wel krijgen wij vaak de vraag of wij de beelden willen monteren. Dit kan natuurlijk altijd en we zullen je eerlijk informeren over de bijkomende kosten. Daarbij is het altijd zeer interessant om de drone beelden te combineren met een totaalproductie. Dan heb je echt een productie waarmee je een verpletterende indruk kan maken. Professionele drone beelden laten maken doe je bij DutchQuest.

Drone beelden laten maken in Nederland

Niet overal in Nederland is het toegestaan om met een drone op te stijgen. Het voordeel dat wij gelicenseerd zijn is dat wij constant op de hoogte zijn van wetgeving. Bij iedere vlucht gaan wij na of het veilig, verantwoord en toegestaan is om op te stijgen. Boven windkracht 4 is het bijvoorbeeld ook niet meer verantwoord om te vliegen. Mocht jouw organisatie zich bevinden in een no-fly-zone. Geen zorgen. Wij hebben creatieve alternatieven waardoor wij alsnog de lucht in kunnen gaan.

Drone huren

Bij DutchQuest is het helaas niet mogelijk om een drone te huren tenzij je zelf over een ROC of ROC light licentie beschikt. Wij nemen wetgeving heel serieus. We gaan immers ook niet de weg op zonder rijbewijs en verzekering. Mocht je dus beschikken over een ROC of ROC light en zou je een drone bij ons willen huren, neem dan contact met ons op.

Drone beelden Youtube

Youtube staat tegenwoordig vol met drone beelden. Logisch, want iedereen kan met een drone vliegen. Soms zijn er zelfs drone beelden te zien, opgenomen boven mensenmassa’s of boven aanééngesloten bebouwing. Uiteraard is dit strafbaar en gelukkig wordt er tegenwoordig ook gehandhaafd. M een drone vliegen is absoluut niet zonder gevaren. Zo zijn er in Nederland al verschillende meldingen waarbij lichtgewicht drones dwars door daken zijn heen gevallen. Misschien denk je: Hoe kan een drone door een pannendak vallen? Het is immers een plastic ding. Een drone is inderdaad voornamelijk van plastic maar weegt al snel 2,5 kg. Als 2,5 kg vanaf een hoogte van 200 meter omlaag valt dat kan dat behoorlijke schade aanrichten. Daarom wordt er vaak ook achteraf gekeken door recherche bij welke drone beelden op Youtube de grootste risico’s werden genomen. Op basis daarvan worden boetes uitgedeeld die al snel kunnen oplopen tot enkele tienduizenden euro’s. Ons advies is dan ook: Heb je ooit illegale drone beelden geupload, verwijder ze dan.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.