Luchtopname laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Luchtopname laten maken

Bij ons ben je absoluut aan het goede adres als je een luchtopname wilt laten maken. En dat zeggen we niet zomaar. Het zijn niet alleen de vele jaren ervaring die ons onderscheiden in de markt. We zijn ook nog eens één van de weinig gecertificeerde drone bedrijven in Nederland. Zowel kwaliteit als veiligheid staan bij ons bovenaan. Door onze certificering zijn we tot wel €1.000.000,- verzekerd in het geval een drone schade zal veroorzaken. Bij DutchQuest kan je dus zorgeloos gebruik maken van indrukwekkende luchtopname. Maak een blijvende indruk op je doelgroep met luchtopnames. Ook kan je onze luchtopname combineren met bijvoorbeeld een bedrijfsvideo. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Kosten van een luchtopname

Binnen 2,5 uur zullen we zoveel mogelijk beelden vanuit de lucht schieten. Dat doen we met de allernieuwste drones die zeer hoge kwaliteit kunnen filmen. Dan heb je echt adembenemende beelden. En dit alles voor een scherpe prijs. Bekijk hier onze richtprijzen.  Verder leveren we de luchtopname direct op. Het is zelfs mogelijk om de beelden live uit te zenden mocht dit gewenst zijn. Ook kunnen wij de luchtopname monteren of zelfs invoegen in een totaalproductie. Neem contact op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Luchtopname met bedrijfsfilm

Natuurlijk wil je een blijvende indruk maken op je doelgroep. Een bedrijfsfilm is misschien wel het meest effectieve middel om de aandacht te trekken. Mensen kijken natuurlijk veel liever video dan dat ze een tekst lezen. Als je een luchtopname ook nog eens combineert met een bedrijfsvideo dan verdien je echt de aandacht. DutchQuest is in de eerste plaats een full-service videoproductiebureau. Daarbij denken we graag mee over je totale marketingstrategie. Een luchtopname staat daarom ook nooit op zich. Een luchtopname leent zich perfect als openingsshot van een bedrijfsvideo. Je maakt direct indruk en het zorgt dat de kijker vanaf het begin geboeid zal zijn.

Lucht foto’s

Luchtfotografie is een vak apart. Kwaliteit speelt een grote rol in fotografie. Wij maken luchtfoto’s met een zeer hoge kwaliteit. Daar kan je wel een mooie poster mee afdrukken. Vaak komen we voor 2,5 uur langs en vragen of de klant mee wilt kijken. Zo bepalen we samen welke plaatjes we zullen schieten. Ook kunnen we foto’s en video’s combineren. Uiteindelijk zal je de foto’s direct ontvangen. Alle lucht foto’s zijn rechten vrij. Daarnaast maken wij ook 360 graden lucht foto’s. Mail ons voor de mogelijkheden. Een luchtopname laten maken doe je bij DutchQuest.

Luchtopname prijzen

Misschien overweeg je om zelf luchtopnames te maken. Houd dan allereerst rekening met wet- en regelgeving. Zo zijn er gebieden in Nederland waar je absoluut niet mag vliegen. Boetes kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s, mocht je bijvoorbeeld in de buurt van een vliegveld opstijgen. Daarnaast is het belangrijk dat je veilig werkt. Zorg dat je drone minimaal over GPS en obstakel herkenning beschikt. Onze drones vliegen bijvoorbeeld altijd om obstakels heen en zullen autonoom en veilig terugvliegen mocht de verbinden met de remote verbreken. De startkosten om legaal en verzekerd met een drone zakelijk te kunnen vliegen bedragen ongeveer €5500,-. Houdt er wel rekening met dat een drone ongeveer twee jaar mee gaat. Daarna kan je wel zeggen dat het hoog tijd is om je drone te vervangen voor een nieuwe. De techniek is immers zeer fragiel en zal snel verouderen.

Zelf een luchtopname maken

Zoals bovengenoemd zijn de startkosten van zelf luchtopnames maken zo’n €5500,-. Daarbij is het natuurlijk van belang dat je altijd veilig vliegt. Ook zal je je moeten houden aan wetgeving. De boetes zijn namelijk niet mis. Houdt bovenal rekening met dat je gewone aansprakelijkheidsverzekering de schade van een mogelijke crash of botsing niet zal vergoeden. Voor een drone aansprakelijkheidsverzekering zal je toch echt je licentie moeten behalen. Al met al is het natuurlijk best mogelijk om zelf luchtopnames te maken. Wij doen het immers ook. Vraag je alleen eerst af of je het zelf moet willen. Mocht je zelf zeer geregeld opdrachten hebben waarbij je luchtopnames moet maken dan is het zeker aan te raden om je te certificeren. Mocht je nou af en toe een luchtopname maken, dan kan je beter ons inhuren.

Luchtopname wetgeving

Zoals eerder genoemd is er in Nederland een duidelijke wet- en regelgeving omtrent het vliegen met drones. In Nederland mag je niet hoger dan 50 meter en niet verder dan 100 meter vliegen. Daarbij mag je vrijwel nooit boven wegen, spoorwegen, kanalen, aanééngesloten bebouwing en mensen vliegen. Ook mag je alleen bij daglicht vliegen en moet je ten aller tijde je drone in zicht hebben. Als je zakelijk vliegt heb je een ROC of ROC light nodig en moet je drone geregistreerd en verzekerd zijn. Zo zijn er nog tal van regels die je allemaal kan vinden op de website van Rijksoverheid. Je mag er vanuit gaan dat wij ons altijd houden aan de huidige wet- en regelgeving.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.