Bedrijfsvideo laten maken

Maak contact met video

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo is een krachtig middel om je boodschap over te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. Bij DutchQuest zijn we gespecialiseerd in het vertalen van jouw marketingboodschap naar heldere visuele communicatie. We presenteren je organisatie op een unieke en effectieve manier, waarbij we niet alleen de kwaliteit van je producten of diensten benadrukken, maar ook de waarden en passie die jouw bedrijf drijven. Met scherp beeld en doelgerichte marketing streven we ernaar om een bedrijfsvideo te creëren die langdurig bijblijft in de gedachten van je doelgroep.

Bedrijfsvideo aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Onze video’s variëren doorgaans tussen de €1000 en €5000 ex btw. Onze producties zijn inclusief:

 • Duidelijke planning, draaiboek en script
 • Filmdag met filmmaker en professionele apparatuur
 • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
 • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
 • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Onze aanpak

Onze aanpak is verdeeld in verschillende fasen: voorbereiding, productie, montage en afronding. Meestal neemt het hele proces van aanvraag tot afronding ongeveer een maand in beslag, maar in bepaalde gevallen kunnen we zelfs binnen een week klaar zijn. De kosten voor onze videoproducties liggen doorgaans tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

1. Voorbereiding

 • Tijdens een eerste kennismaking verzamelen we informatie voor een krachtig concept en een duidelijke aanpak.
 • Na deze kennismaking sturen wij een gedetailleerde offerte en planning, zodat je alles op je gemak kunt doornemen.
 • Bij akkoord op de offerte beginnen wij met het opstellen van een helder script, waarbij we jouw feedback nauwkeurig verwerken.
 • Wij stellen een duidelijke planning en draaiboek op voor de productiedag, zodat alle betrokken partijen weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je ontvangt van ons praktische instructies om je optimaal voor te bereiden op de opnames.

2. Productie

 • De meeste van onze video’s worden in slechts één dag opgenomen met een professioneel team van 1 tot 3 mensen.
 • Of het nu in binnen- of buitenland, bij de klant of in de studio is, elke productie is maatwerk.
 • Onze cameramensen zijn vaak zelfregisserend, wat betekent dat ze naast hun camerawerk ook een regieachtergrond hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de mensen voor de camera, wat resulteert in authentieke opnames.

3. Montage

 • Binnen 5 werkdagen na de opnames kun je de eerste montage verwachten.
 • We monteren alle beelden en voegen muziek, voice-over, titelanimaties, logo-animatie, ondertiteling en alles wat in de scriptfase is bepaald toe.
 • Je ontvangt een eerste versie van de video om rustig te bekijken en je feedback met ons te delen.
 • Na maximaal 3 feedbackrondes hebben we een onderscheidende video die je met trots kunt delen.

4. Oplevering

 • Je ontvangt een handige downloadlink waar je de video in elk gewenst formaat kunt downloaden.
 • Je verkrijgt de volledige rechten over de video en al het bronmateriaal.
 • We bewaren alle projectbestanden gedurende 3 jaar, mocht je op een later moment aanpassingen willen laten maken.
 • We staan klaar om je te adviseren over het publiceren van je video en werken samen met gespecialiseerde partners om de video effectief onder specifieke doelgroepen te verspreiden.

Kosten van een bedrijfsvideo

Neem gerust de tijd om onze richtprijzen te verkennen. Binnen dit overzicht vind je diverse opties waarmee je jouw wensen kunt samenstellen en aanpassen. Denk hierbij aan een uitgebreide video met inbegrip van een professioneel script, adembenemende drone shots, een volledige dag opname, geanimeerde titels, zorgvuldige montage en nog veel meer. Wij begrijpen dat specifieke eisen en voorkeuren kunnen resulteren in aanpassingen van het basisbedrag, en we zullen je hierover direct informeren.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom streven we ernaar om jouw project binnen enkele dagen na akkoord op te leveren. Deze snelle doorlooptijd is niet alleen een reflectie van onze efficiëntie, maar ook van ons engagement om jouw verwachtingen te overtreffen en tegemoet te komen aan jouw specifieke behoeften. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of verdere verfijningen van je videoproject, zodat we samen een product kunnen creëren dat volledig aan jouw visie voldoet.

Waarom een bedrijfsvideo

DutchQuest staat bekend om het creëren van doeltreffende videomarketing die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo een blijvende impact heeft op de doelgroep die jij voor ogen hebt. Wij gaan verder dan simpelweg het vastleggen van beelden; we streven ernaar om een concept te ontwikkelen dat niet alleen inhoudelijk, maar ook visueel harmonieert met jouw overkoepelende marketing- en communicatiestrategie.

Bij DutchQuest nemen we de tijd om te begrijpen wat jouw onderneming uniek maakt en hoe we dit het beste kunnen vertalen naar een overtuigende bedrijfsvideo. Ons team van ervaren professionals denkt strategisch mee en integreert creativiteit om een video te produceren die niet alleen informatief is, maar ook de emoties en betrokkenheid van jouw doelgroep aanspreekt.

Bovendien hanteren wij een transparant en vast prijsbeleid, zodat je van tevoren precies weet wat de investering zal zijn. Dit stelt ons in staat om op een kostenefficiënte manier een bedrijfsvideo van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen jouw verwachtingen overtreft, maar ook daadwerkelijk resultaten oplevert. Ontdek de kracht van videomarketing met DutchQuest en laat ons je helpen bij het creëren van een video die niet alleen werkt, maar ook indruk maakt op jouw doelgroep.

Voorbeeld bedrijfsvideo


Elke bedrijfsvideo is uniek, omdat ieder bedrijf zijn eigen karakter en identiteit heeft. Bij ons staat het streven naar het laten uitblinken van de authenticiteit van elk bedrijf centraal. We begrijpen dat de benadering vaak net zo cruciaal is als de boodschap zelf. Onze focus ligt op het creëren van een videoproductie die niet alleen informatief is, maar ook de juiste toon raakt om de specifieke sfeer van jouw bedrijf over te brengen.

Wij geloven sterk in de kracht van emotie en de impact die het heeft op de kijkervaring. Het is een feit dat mensen zich zelden herinneren wat je zegt, maar des te meer hoe ze zich voelden tijdens het bekijken van de video. Daarom richten we ons niet alleen op het overbrengen van feitelijke informatie, maar ook op het opwekken van emoties die een blijvende indruk achterlaten.

Bij het creëren van jouw bedrijfsvideo gaan we verder dan alleen het vertellen van een verhaal; we streven ernaar om een visueel en emotioneel meeslepende ervaring te bieden. Onze aanpak is op maat gemaakt om de unieke essentie van jouw bedrijf te vangen, waardoor de kijker niet alleen geïnformeerd wordt, maar ook een diepere verbinding voelt. Ontdek met ons de kracht van een bedrijfsvideo die niet alleen vertelt, maar ook inspireert en herinnerd wordt.

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo vormt een krachtige tool waarmee je in een tijdsbestek van 30 tot 180 seconden jouw bedrijf op dynamische wijze kunt promoten door middel van visueel aantrekkelijke content. Deze veelzijdige video’s zijn inzetbaar op diverse platforms, zoals beurzen, websites, sociale media, nieuwsbrieven en meer. Het doel van een bedrijfsvideo gaat verder dan louter promotionele doeleinden; het biedt een authentiek inkijkje in de kern van je bedrijfsactiviteiten.

Door de inzet van een bedrijfsvideo krijgt jouw doelgroep niet alleen een helder beeld van wat je doet, maar ook een gevoel van betrokkenheid bij de identiteit van je onderneming. Het is als het ware een uitnodiging om een kijkje in de keuken te nemen, waardoor potentiële klanten, partners of stakeholders een dieper begrip ontwikkelen van wie je bent als bedrijf en wat je te bieden hebt.

Of het nu gaat om het presenteren van innovatieve producten, het delen van bedrijfscultuur of het vertellen van jouw unieke verhaal, een bedrijfsvideo is een krachtig communicatiemiddel dat een blijvende indruk achterlaat. Bij DutchQuest streven we ernaar om met onze bedrijfsvideo’s niet alleen informatie te verschaffen, maar ook een emotionele connectie tot stand te brengen, waardoor jouw boodschap niet alleen begrepen, maar ook onthouden wordt. Ontdek de impact van een doordachte bedrijfsvideo en laat jouw bedrijf opvallen in de steeds evoluerende digitale wereld.

Bedrijfsvideo laten maken Prijzen

Bij DutchQuest garanderen wij niet alleen een scherpe prijs, maar ook hoogwaardige kwaliteit als het gaat om bedrijfsvideo’s. Ontdek onze tarieven door hier te klikken en zie hoe wij met zorgvuldigheid te werk gaan om jouw visie tot leven te brengen. Ons proces begint met de ontwikkeling van een professioneel script en een gedetailleerd draaiboek, waarbij we elk aspect van jouw bedrijfsvideo zorgvuldig plannen.

Wij nemen de tijd om een halve dag te besteden aan het vastleggen van de beelden die jouw verhaal vertellen, en hierbij maken we gebruik van de expertise van onze gelicenseerde drone piloot om adembenemende luchtopnames te creëren. Onze betrokkenheid stopt niet bij de opnames; we gaan verder met de montage van de video, waarbij we geanimeerde titels en gelicenseerde muziek toevoegen om de visuele en auditieve impact te versterken.

Daarna gaan we nog een stap verder door zorgvuldige bewerkingen aan te brengen in kleur en audio, waardoor we streven naar een eindproduct dat niet zomaar een filmpje is, maar een krachtige en effectieve bedrijfsvideo die de aandacht trekt en behoudt. Bij DutchQuest geloven we in het belang van elk detail en streven we ernaar om jouw bedrijf op een unieke en overtuigende manier te presenteren. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of om jouw specifieke wensen te bespreken, zodat we samen een video kunnen creëren die niet alleen voldoet aan, maar overtreft aan jouw verwachtingen.

Beste bedrijfsvideo van het jaar?

Hoe herken je nu eigenlijk een kwalitatieve bedrijfsvideo? Het antwoord op die vraag is niet eenvoudig te formuleren, omdat een goede bedrijfsvideo zich kenmerkt door zijn gerichtheid op een specifieke doelgroep. Het cruciale aspect ligt in het raken van een gevoelige snaar bij deze doelgroep, waarbij de video de kracht bezit om te inspireren, amuseren, informeren of zelfs te shockeren. Marketing is in essentie communicatie en benadering. Wat voor de één als irritant kan worden ervaren, kan voor de ander juist als uiterst relevant worden beschouwd. Het begrijpen van je doelgroep is dan ook van onschatbare waarde voor het behalen van succes in je videomarketingstrategie.

Een goede bedrijfsvideo fungeert als een doeltreffende marketingtool met een duidelijke ‘call to action’. Deze oproep tot actie dient als verleidelijk element, specifiek gericht op de beoogde doelgroep. Bedenk eens hoe je een kind anders benadert dan je eigen werkgever; deze nuance in aanpak is cruciaal. De beste bedrijfsvideo’s zijn dan ook nauw afgestemd op de kenmerken en voorkeuren van de doelgroep. Ze inspireren, vermaken, informeren of schokken, en sluiten af met een verleidelijke ‘call-to-action’.

Bij DutchQuest ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een bedrijf dat in staat is om een doeltreffende bedrijfsvideo te produceren. Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw doelgroep en de specifieke behoeften van je onderneming. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken en samen te werken aan een bedrijfsvideo die niet alleen voldoet aan, maar overtreft aan jouw verwachtingen.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn