Bedrijfsvideo laten maken

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bedrijfsvideo laten maken

Natuurlijk geloof je in de kracht van jouw bedrijf. Maar hoe overtuig je je doelgroep op een manier die écht binnenkomt? Een bedrijfsvideo met impact biedt de uitkomst. Een bedrijfsvideo zegt zoveel meer dan een lap platte tekst. Het geeft jouw klant het gevoel betrokken te zijn. Als organisatie wil je immers overbrengen wie je bent, wat je biedt en wat jou drijft. Bij DutchQuest zijn wij bedreven in duidelijke marketing, heldere communicatie in haarscherp beeld.

Wil jij ook een bedrijfsvideo laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Videopartner

Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen

IJzersterk

IJzersterke formats en binnen 48 uur de eerste edit

Impact

Hoogwaardige films met impact voor een eerlijke prijs

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in corporate- en online video

Met trots maken wij doeltreffende video’s voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een bedrijfsvideo

Bekijk hier onze richtprijzen. Dat is inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Mochten specifieke wensen het basisbedrag doen overschrijden dan laten wij dit direct weten. Ons streven is altijd om binnen 14 dagen op te leveren.

Waarom een bedrijfsvideo

DutchQuest maakt videomarketing die werkt. Wij zorgen dat jouw bedrijfsvideo impact maakt bij de doelgroep die jij wilt bereiken. We bedenken een concept dat zowel inhoudelijk als visueel past binnen je totale marketing- en communicatieplan. Ook werken wij met een vaste prijs. Op die manier maken we een bedrijfsvideo die werkt!

Voorbeeld bedrijfsvideo

Iedere bedrijfsvideo is anders want ieder bedrijf is uniek. Ons streven is altijd om de authenticiteit van een bedrijf te laten uitblinken. De benadering is vaak belangrijker dan de boodschap. Mensen onthouden niet wat je zegt maar wel hoe ze zich bij je voelden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van recente video’s.

Google event
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video waarmee je in 30 tot 180 seconden een bedrijf door middel van video-content promoot. Een bedrijfsvideo kan je inzetten op de beurs, een website, social media, in je nieuwsbrief, etc. Met een bedrijfsvideo geef je een kijkje in eigen keuken. Hierdoor raakt jouw doelgroep meer betrokken met wie je bent en wat je doet.

Prijzen van een bedrijfsvideo

Prijzen van bedrijfsvideo’s lopen sterk uitéén maar bij DutchQuest ben je verzekerd van een scherpe prijs voor hoge kwaliteit. Bekijk hier onze richtprijzen. Hiervoor werken wij een professioneel script en draaiboek uit. We komen een 1/2 dag langs om te filmen. Onze gelicenseerde drone piloot komt langs om verbluffende luchtopnames te maken. We monteren de video. Voegen geanimeerde titels en gelicenseerde muziek toe. Vervolgens bewerken we de kleuren en audio. Kortom, we zetten niet zomaar een filmpje in elkaar.

Beste bedrijfsvideo van het jaar?

Hoe herken je een goede bedrijfsvideo? Het antwoord daarop is niet makkelijk. Een goede bedrijfsvideo is namelijk toegespitst op een selectieve doelgroep. Bij die doelgroep zal er een gevoelige snaar geraakt moeten worden. De video moet inspireren, amuseren, informeren of shockeren. Marketing is communicatie. Marketing is benadering. Wat voor de één irritant is, is voor de ander relevant. Hoe beter je je doelgroep kent, hoe succesvoller je kan zijn. Je benadert een kind toch ook anders dan je werkgever? Een goede bedrijfsvideo is een marketingtool met een duidelijke call to action. Een call to action die de juiste doelgroep verleid. De beste bedrijfsvideo is dan ook toegespitst op de doelgroep. De beste bedrijfsvideo inspireert, amuseert, informeert of shockeert en heeft een verleidende call-to-action. Bij DutchQuest zit je goed als je een doeltreffende bedrijfsvideo wilt laten maken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.