DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Bedrijfsvideo laten maken

BEKIJK VIDEO

Bedrijfsvideo laten maken

Natuurlijk geloof je in de kracht van jouw bedrijf. Maar hoe overtuig je je doelgroep op een manier die écht binnenkomt? Een bedrijfsvideo met impact biedt de uitkomst. Een bedrijfsvideo zegt zoveel meer dan een lap platte tekst. Het geeft jouw klant het gevoel betrokken te zijn. Als organisatie wil je immers overbrengen wie je bent, wat je biedt en wat jou drijft. Bij DutchQuest kan je  al een bedrijfsvideo laten maken vanaf €1999

Wil jij ook een bedrijfsvideo laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een bedrijfsvideo

Zoals eerder vermeld heb je een bedrijfsvideo met impact voor €1999. Dat is inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Mochten specifieke wensen het basisbedrag doen overschrijden dan laten wij dit direct weten. Ons streven is altijd om binnen 14 dagen op te leveren.

Waarom een bedrijfsvideo

DutchQuest maakt videomarketing die werkt. Wij zorgen dat jouw bedrijfsvideo impact maakt bij de doelgroep die jij wilt bereiken. We bedenken een concept dat zowel inhoudelijk als visueel past binnen je totale marketing- en communicatieplan. Ook werken wij met een vaste prijs. Op die manier maken we een bedrijfsvideo die werkt!

Voorbeeld bedrijfsvideo

Iedere bedrijfsvideo is anders want ieder bedrijf is uniek. Ons streven is altijd om de authenticiteit van een bedrijf te laten uitblinken. De benadering is vaak belangrijker dan de boodschap. Mensen onthouden niet wat je zegt maar wel hoe ze zich bij je voelden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van recente video’s.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video waarmee je in 30 tot 180 seconden een bedrijf door middel van video-content promoot. Een bedrijfsvideo kan je inzetten op de beurs, een website, social media, in je nieuwsbrief etc. Met een bedrijfsvideo geef je een kijkje in eigen keuken. Hierdoor raakt jouw doelgroep meer betrokken met wie je bent en wat je doet.

Prijzen van een bedrijfsvideo

Prijzen van bedrijfsvideo’s lopen sterk uitéén maar bij DutchQuest heb je een complete productie vanaf €1999. Dat lijkt misschien veel maar dat is het niet. Helemaal als je bedenkt wat je daar allemaal voor krijgt. Zo werken wij een professioneel script en draaiboek uit. We komen een 1/2 dag langs om te filmen. Onze gelicenseerde drone piloot komt langs om verbluffende luchtopnames te maken. We monteren de video. Voegen geanimeerde titels en gelicenseerde muziek toe. Vervolgens bewerken we de kleuren en audio. Kortom, we zetten niet zomaar een filmpje in elkaar.

Beste bedrijfsvideo van het jaar?

Hoe herken je een goede bedrijfsvideo? Het antwoord daarop is niet makkelijk. Een goede bedrijfsvideo is namelijk toegespitst op een selectieve doelgroep. Bij die doelgroep zal er een gevoelige snaar geraakt moeten worden. De video moet inspireren, amuseren, informeren of shockeren. Marketing is communicatie. Marketing is benadering. Wat voor de één irritant is, is voor de ander relevant. Hoe beter je je doelgroep kent, hoe succesvoller je kan zijn. Je benaderd een kind van 3 toch ook anders dan je werkgever? Een goede bedrijfsvideo is een marketing tool met een duidelijke call to action. Een call to action die de juiste doelgroep verleid. De beste bedrijfsvideo is dan ook toegespitst op de doelgroep. De beste bedrijfsvideo inspireert, amuseert, informeert of shockeert en heeft een verleidende call to action. Bij DutchQuest zit je goed als je een doeltreffende bedrijfsvideo wilt laten maken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.