Bedrijfsvideo laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken. Dat is de reden dat je op deze website bent. Je geloofd in de kracht van jouw bedrijf. Maar hoe overtuig je je doelgroep op een manier die écht binnenkomt? Een bedrijfsvideo met impact biedt de uitkomst. Een bedrijfsvideo zegt zoveel meer dan een lap platte tekst. Het geeft jouw klant het gevoel betrokken te zijn. Als organisatie wil je immers overbrengen wie je bent, wat je biedt en wat jou drijft. Bij DutchQuest zijn wij bedreven in duidelijke marketing, heldere communicatie in haarscherp beeld.

Wil jij ook een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een bedrijfsvideo

Bekijk hier onze richtprijzen. Hier heb je verschillende opties om je wensen samen te stellen. Bijvoorbeeld een video inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Mochten specifieke wensen het basisbedrag doen overschrijden dan laten wij dit direct weten. Ons streven is altijd om binnen enkele dagen op te leveren.

Waarom een bedrijfsvideo

DutchQuest maakt videomarketing die werkt. Wij zorgen dat jouw bedrijfsvideo impact maakt bij de doelgroep die jij wilt bereiken. We bedenken een concept dat zowel inhoudelijk als visueel past binnen je totale marketing- en communicatieplan. Ook werken wij met een vaste prijs. Op die manier maken we een bedrijfsvideo die werkt!

Voorbeeld bedrijfsvideo

Iedere bedrijfsvideo is anders want ieder bedrijf is uniek. Ons streven is altijd om de authenticiteit van een bedrijf te laten uitblinken. De benadering is vaak belangrijker dan de boodschap. Mensen onthouden niet wat je zegt maar wel hoe ze zich bij je voelden.

BEKIJK ONS WERK

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video waarmee je in 30 tot 180 seconden een bedrijf door middel van video-content promoot. Een bedrijfsvideo kan je inzetten op een beurs, een website, social media, in je nieuwsbrief, etc. Met een bedrijfsvideo geef je een kijkje in eigen keuken. Hierdoor raakt jouw doelgroep meer betrokken met wie je bent en wat je doet.

Bedrijfsvideo laten maken Prijzen

Prijzen van bedrijfsvideo’s lopen sterk uitéén maar bij DutchQuest ben je verzekerd van een scherpe prijs voor hoge kwaliteit. Bekijk hier onze richtprijzen. Hiervoor werken wij een professioneel script en draaiboek uit. We komen bijvoorbeeld een 1/2 dag langs om te filmen. Onze gelicenseerde drone piloot komt langs om verbluffende luchtopnames te maken. We monteren de video. Voegen geanimeerde titels en gelicenseerde muziek toe. Vervolgens bewerken we de kleuren en audio. Kortom, we zetten niet zomaar een filmpje in elkaar.

Beste bedrijfsvideo van het jaar?

Hoe herken je een goede bedrijfsvideo? Het antwoord daarop is niet makkelijk. Een goede bedrijfsvideo is namelijk toegespitst op een selectieve doelgroep. Bij die doelgroep zal er een gevoelige snaar geraakt moeten worden. De video moet inspireren, amuseren, informeren of shockeren. Marketing is communicatie. Marketing is benadering. Wat voor de één irritant is, is voor de ander relevant. Hoe beter je je doelgroep kent, hoe succesvoller je kan zijn. Je benadert een kind toch ook anders dan je werkgever? Een goede bedrijfsvideo is een marketingtool met een duidelijke call to action. Een call to action die de juiste doelgroep verleid. De beste bedrijfsvideo is dan ook toegespitst op de doelgroep. De beste bedrijfsvideo inspireert, amuseert, informeert of shockeert en heeft een verleidende call-to-action. Bij DutchQuest zit je goed als je een doeltreffende bedrijfsvideo wilt laten maken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.