Bedrijfsvideo laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken. Dat is de reden dat je op deze website bent. Je geloofd in de kracht van jouw bedrijf. Maar hoe overtuig je je doelgroep op een manier die écht binnenkomt? Een bedrijfsvideo met impact biedt de uitkomst. Een bedrijfsvideo zegt zoveel meer dan een lap platte tekst. Het geeft jouw klant het gevoel betrokken te zijn. Als organisatie wil je immers overbrengen wie je bent, wat je biedt en wat jou drijft. Bij DutchQuest zijn wij bedreven in duidelijke marketing, heldere communicatie in haarscherp beeld.

Wil jij ook een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een bedrijfsvideo

Bekijk hier onze richtprijzen. Hier heb je verschillende opties om je wensen samen te stellen. Bijvoorbeeld een video inclusief script, drone shots, 1 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Mochten specifieke wensen het basisbedrag doen overschrijden dan laten wij dit direct weten. Ons streven is altijd om binnen enkele dagen op te leveren.

Waarom een bedrijfsvideo

DutchQuest maakt videomarketing die werkt. Wij zorgen dat jouw bedrijfsvideo impact maakt bij de doelgroep die jij wilt bereiken. We bedenken een concept dat zowel inhoudelijk als visueel past binnen je totale marketing- en communicatieplan. Ook werken wij met een vaste prijs. Op die manier maken we een bedrijfsvideo die werkt!

Voorbeeld bedrijfsvideo

Iedere bedrijfsvideo is anders want ieder bedrijf is uniek. Ons streven is altijd om de authenticiteit van een bedrijf te laten uitblinken. De benadering is vaak belangrijker dan de boodschap. Mensen onthouden niet wat je zegt maar wel hoe ze zich bij je voelden

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video waarmee je in 30 tot 180 seconden een bedrijf door middel van video-content promoot. Een bedrijfsvideo kan je inzetten op een beurs, een website, social media, in je nieuwsbrief, etc. Met een bedrijfsvideo geef je een kijkje in eigen keuken. Hierdoor raakt jouw doelgroep meer betrokken met wie je bent en wat je doet.

Bedrijfsvideo laten maken Prijzen

Prijzen van bedrijfsvideo’s lopen sterk uitéén maar bij DutchQuest ben je verzekerd van een scherpe prijs voor hoge kwaliteit. Bekijk hier onze richtprijzen. Hiervoor werken wij een professioneel script en draaiboek uit. We komen bijvoorbeeld een 1/2 dag langs om te filmen. Onze gelicenseerde drone piloot komt langs om verbluffende luchtopnames te maken. We monteren de video. Voegen geanimeerde titels en gelicenseerde muziek toe. Vervolgens bewerken we de kleuren en audio. Kortom, we zetten niet zomaar een filmpje in elkaar.

Beste bedrijfsvideo van het jaar?

Hoe herken je een goede bedrijfsvideo? Het antwoord daarop is niet makkelijk. Een goede bedrijfsvideo is namelijk toegespitst op een selectieve doelgroep. Bij die doelgroep zal er een gevoelige snaar geraakt moeten worden. De video moet inspireren, amuseren, informeren of shockeren. Marketing is communicatie. Marketing is benadering. Wat voor de één irritant is, is voor de ander relevant. Hoe beter je je doelgroep kent, hoe succesvoller je kan zijn. Je benadert een kind toch ook anders dan je werkgever? Een goede bedrijfsvideo is een marketingtool met een duidelijke call to action. Een call to action die de juiste doelgroep verleid. De beste bedrijfsvideo is dan ook toegespitst op de doelgroep. De beste bedrijfsvideo inspireert, amuseert, informeert of shockeert en heeft een verleidende call-to-action. Bij DutchQuest zit je goed als je een doeltreffende bedrijfsvideo wilt laten maken.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.