Klantcase video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Klantcase video laten maken

Een klantcase video laten maken doe je bij DutchQuest. Want wie laat je liever aan het woord dan een tevreden en toonaangevende klant? Uiteraard kan je zelf het beste vertellen waar je voor staat en wat je biedt. Maar ja, wie gelooft dat? Iedereen zegt immers dat zijn of haar product of dienst het beste is. Laat jouw klant in een klantcase video de kijker overtuigen.

Kosten van een klantcase video

Een professionele klantcase video laten maken hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. We halen alles uit de kast zodat jij indruk zal maken op je doelgroep, van verbluffende drone shots tot geanimeerde titels. Een indruk die je doelgroep overtuigt. We verdiepen ons in je organisatie, de desbetreffende klant en je potentiële doelgroep. Op basis van die kennis maken we een videomarketing plan. We schieten dus niet zomaar een filmpje. We bouwen echt aan een ijzersterk marketing tool.

Waarom een klantcase video

Een goede klantcase video maakt indruk op jouw potentiële klant. Het is als het ware een review van een tevreden klant. Maar dan zo goed in elkaar gezet dat het de kijker boeit. De kwaliteit van een klantcase video zal ook direct bijdragen aan de geloofwaardigheid van jouw organisatie. Je laat zien dat je je eigen klanten waardeert door er één letterlijk uit te lichten. De kijker zal zich kunnen inleven in de klant en zich afvragen of de geboden oplossing ook toepasbaar is op zijn organisatie. Mocht je als organisatie geïnteresseerd zijn in een reeks klantcase video’s dan ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Wie weet wil je zelfs een video partnerschap met ons aangaan. Zo kunnen we jou maandelijks ondersteunen in een gedegen videomarketingstrategie.

Voorbeeld klantcase video

Misschien denk je dat een klantcase video jouw klant iets te centraal zet. Dat terwijl je eigenlijk jouw organisatie als middelpunt wilt inzetten. Maar dat is nou net de benadering van de meeste marketingstrategen. Ze zetten de verkopende partij centraal terwijl het juist draait om de klant. De klant wilt weten wat hij aan jouw dienst of product gaat hebben. Hoe het zijn workflow en leven ten positieve zal beïnvloeden. Een aanstaande klant kan zich gemakkelijk inleven in een klantcase video omdat hij vrijwel zijn eigen verhaal aan zal horen. Bij DutchQuest begrijpen wij dit.

Zelf een klantcase video maken.

Iedereen kan tegenwoordig wel een toffe video maken. Je haalt je mobieltje uit je zak en je filmt direct 4k. Aan de kwaliteit van het beeld zal het niet liggen. Mits je genoeg daglicht hebt. Bij een beetje schemer zal de kwaliteit van je mobiel imploderen en ontstaan de lelijke fletse kleuren en gaan details verloren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om de audio zonder ruis op te nemen. Dit kan alleen met een externe microfoon. Hoe je het ook wendt of keert, je klant zal je product of dienst beoordelen op je gehele uitstraling. Wil je dat jouw product of dienst meerwaarde krijgt, zorg dan dat je de verpakking optimaliseert. In dit geval is de verpakking een klantcase video. Het tilt jouw product of dienst naar grote hoogte, mits de gehele kwaliteit van de video overweldigend is. Is de kwaliteit matig dan zal je ook als organisatie matig beoordeeld worden. Wil je dus zelf een klantcase maken? Misschien is Filmkit dan wel iets voor jou.

Tarieven van een klantcase video laten maken

Je wilt weten waar je aan toe bent. Dan begrijpen wij ook. Bekijk hier onze richtprijzen. Hiervoor krijg je een klantcase video waar je ook echt trots op kunt zijn. Of je nu drone shots in Groningen wilt hebben of een interview in Amsterdam. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn een zeer flexibel en professioneel productie bedrijf. We sloven ons graag uit. De video’s die wij maken zijn immers een visitekaartje voor onze eigen toko. Ons streven is dan ook om jouw succes te laten toenemen.

Klantcase video nodig? DutchQuest is videopartner voor bedrijven.

Laat je klant vertellen welke problemen en uitdagingen jouw dienst of product te lijf gaan. Laat je klant vertellen welke invloed je hebt gehad op zijn of haar organisatie. Hierdoor schep je niet alleen geloofwaardigheid. Je verbindt je ook nog eens aan een toonaangevende klant. Hierdoor klim je als merk of organisatie gelijk al een stukje hoger op de ladder van succes. Een succesvolle klantcase video laten maken doe je bij DutchQuest. We adviseren je graag over de mogelijkheden.
DutchQuest is een videopartner voor organisaties met ambities. Ons doel is om lange termijnrelaties aan te gaan. Zo kunnen we ook echt samen ergens naar toe werken. Als je met ons een videopartnerschap aangaat dan mag je van ons verwachten dat wij ten eerste meedenken over je totale marketingstrategie. Daarnaast stellen we een video jaarplan op. We ontwerpen een videohuisstijl. Ook beginnen we vrijwel direct met het schieten van de eerste pilot video. We gaan dus direct aan de slag met het echte werk. Binnen een videopartnerschap richten wij ons vaak op klantcase video’s. Daarnaast kijken we natuurlijk eerst wat jouw doelgroep leuk vind. Zo komt het wel eens voor dat we interactieve video of 360 video toepassen. Alles om je doelgroep te betrekken bij jouw organisatie, producten en diensten. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je toevallig in de buurt van Haarlem zijn, stap dan gerust even onze studio binnen.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.