DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Klantcase video laten maken

BEKIJK VIDEO

Klantcase video laten maken

Wie laat je liever aan het woord dan een tevreden en toonaangevende klant? Uiteraard kan je zelf het beste vertellen waar je voor staat en wat je bied. Maarja, wie geloofd dat? Iedereen zegt immers dat zijn of haar product of dienst het beste is. Laat jouw klant in een klantcase video de kijker overtuigen. Laat je klant vertellen welke problemen en uitdagingen jouw dienst of product te lijf gaan. Laat je klant vertellen welke invloed je hebt gehad op zijn of haar organisatie. Hierdoor schep je niet alleen geloofwaardigheid. Je verbind je ook nog eens aan een toonaangevende klant. Hierdoor klim je als merk of organisatie gelijk al een stukje hoger op de ladder van succes. Een succesvolle klantcase video laten maken doe je bij DutchQuest. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wil jij ook een klantcase video laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een klantcase video

Een professionele Klantcase video bij DutchQuest heb je al vanaf €1999. Voor dat bedrag sloven we ons compleet uit. Van verbluffende drone shots tot geanimeerde titels. We halen alles uit de kast zodat jij indruk zal maken op je doelgroep. Een indruk die je doelgroep overtuigt. We verdiepen ons in je organisatie, de desbetreffende klant en je potentiële doelgroep. Op basis van die kennis maken we een videomarketing plan. We schieten dus niet zomaar een filmpje. We bouwen echt aan een ijzersterk marketing tool.

Waarom een klantcase video

Een goede klantcase video maakt indruk op jouw potentiële klant. Het is als het ware een review van een tevreden klant. Maar dan zo goed in elkaar gezet dat het de kijker boeit. De kwaliteit van een klantcase video zal ook direct bijdragen aan de geloofwaardigheid van jouw organisatie. Je laat zien dat je je eigen klanten waardeert door er één letterlijk uit te lichten. De kijker zal zich kunnen inleven in de klant en zich afvragen of de geboden oplossing ook toepasbaar is op zijn organisatie. Mocht je als organisatie geïnteresseerd zijn in een reeks klantcase video’s dan ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Wie weet wil je zelfs een video partnerschap met ons aangaan. Zo kunnen we jou maandelijks ondersteunen in een gedegen videomarketing strategie.

Voorbeeld klantcase video

Een voorbeeld van een recente klantcase video vind je hieronder. Misschien denk je dat een klantcase video jouw klant iets te centraal zet. Dat terwijl je eigenlijk jouw organisatie als middelpunt wilt inzetten. Maar dat is nou net de benadering van de meeste marketingstrategen. Ze zetten de verkopende partij centraal terwijl het juist draait om de klant. De klant wilt weten wat hij aan jouw dienst of product gaat hebben. Hoe het zijn workflow en leven ten positieve zal beïnvloeden. Een aanstaande klant kan zich gemakkelijk inleven in een klantcase video omdat hij vrijwel zijn eigen verhaal aan zal horen. Bij DutchQuest begrijpen wij dit.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Zelf een klantcase video maken.

Iedereen kan tegenwoordig wel een toffe video maken. Je haalt je mobieltje uit je zak en je filmt direct 4k. Aan de kwaliteit van het beeld zal het niet liggen. Mits je genoeg daglicht hebt. Bij een beetje schemer zal de kwaliteit van je mobiel imploderen en ontstaan de lelijke fletse kleuren en gaan details verloren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om de audio zonder ruis op te nemen. Dit kan alleen met een externe microfoon. Hoe je het ook wend of keert, je klant zal je product of dienst beoordelen op je gehele uitstraling. Wil je dat jouw product of dienst meerwaarde krijgt, zorg dan dat je de verpakking optimaliseert. In dit geval is de verpakking een klantcase video. Het tilt jouw product of dienst naar grote hoogte, mits de gehele kwaliteit van de video overweldigend is. Is de kwaliteit matig dan zal je ook als organisatie matig beoordeeld worden. Al met al; wil je dus zelf een klantcase video maken, betrek dan een goede videopartner die jou adviseert. DutchQuest is videopartner voor organisaties met ambitie.

Tarieven van een klantcase video laten maken

Je wilt weten waar je aan toe bent. Dan begrijpen wij ook. Bij DutchQuest betaal je €1999 voor een verpletterende klantcase video. Dan heb je een klantcase video waar je ook echt trots op kunt zijn. Dit budget geeft ons ook de vrijheid om alle kanten op te gaan. Of je nu drone shots in Groningen wilt hebben of een interview in Amsterdam. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn een zeer flexibel en professioneel productie bedrijf. We sloven ons graag uit. De video’s die wij maken zijn immers een visitekaartje voor onze eigen toko. Ons streven is dan ook om jouw succes te laten toenemen.

Klantcase video nodig? DutchQuest is videopartner voor bedrijven?

Zoals eerder genoemd is DutchQuest videopartner voor organisaties met ambities. Ons doel is om lange termijnrelaties aan te gaan. Zo kunnen we ook echt samen ergens naar toe werken. Als je met ons een videopartnerschap aangaat dan mag je van ons verwachten dat wij ten eerste meedenken over je totale marketing strategie. Daarnaast stellen we een video jaarplan op. We ontwerpen een videohuisstijl. Ook beginnen we vrijwel direct met het schieten van de eerste pilot video. We gaan dus direct aan de slag met het echte werk. Binnen een videopartnerschap richten wij ons vaak op kantcase video’s. Daarnaast kijken we natuurlijk eerst wat jouw doelgroep leuk vind. Zo komt het wel eens voor dat we interactieve video of 3d video toepassen. Alles om je doelgroep te betrekken bij jouw organisatie, producten en diensten. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je toevallig in de buurt van Haarlem zijn, stap dan gerust even onze studio binnen.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.