Klantcase video laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Klantcase video laten maken

Een klantcase video laten maken doe je bij DutchQuest. Want wie laat je liever aan het woord dan een tevreden en toonaangevende klant? Uiteraard kan je zelf het beste vertellen waar je voor staat en wat je biedt. Maar ja, wie gelooft dat? Iedereen zegt immers dat zijn of haar product of dienst het beste is. Laat jouw klant in een klantcase video de kijker overtuigen.

Wil jij ook een klantcase video laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een klantcase video

Een professionele klantcase video laten maken hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. We halen alles uit de kast zodat jij indruk zal maken op je doelgroep, van verbluffende drone shots tot geanimeerde titels. Een indruk die je doelgroep overtuigt. We verdiepen ons in je organisatie, de desbetreffende klant en je potentiële doelgroep. Op basis van die kennis maken we een videomarketing plan. We schieten dus niet zomaar een filmpje. We bouwen echt aan een ijzersterk marketing tool.

Waarom een klantcase video

Een goede klantcase video maakt indruk op jouw potentiële klant. Het is als het ware een review van een tevreden klant. Maar dan zo goed in elkaar gezet dat het de kijker boeit. De kwaliteit van een klantcase video zal ook direct bijdragen aan de geloofwaardigheid van jouw organisatie. Je laat zien dat je je eigen klanten waardeert door er één letterlijk uit te lichten. De kijker zal zich kunnen inleven in de klant en zich afvragen of de geboden oplossing ook toepasbaar is op zijn organisatie. Mocht je als organisatie geïnteresseerd zijn in een reeks klantcase video’s dan ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Wie weet wil je zelfs een video partnerschap met ons aangaan. Zo kunnen we jou maandelijks ondersteunen in een gedegen videomarketingstrategie.

Voorbeeld klantcase video

Misschien denk je dat een klantcase video jouw klant iets te centraal zet. Dat terwijl je eigenlijk jouw organisatie als middelpunt wilt inzetten. Maar dat is nou net de benadering van de meeste marketingstrategen. Ze zetten de verkopende partij centraal terwijl het juist draait om de klant. De klant wilt weten wat hij aan jouw dienst of product gaat hebben. Hoe het zijn workflow en leven ten positieve zal beïnvloeden. Een aanstaande klant kan zich gemakkelijk inleven in een klantcase video omdat hij vrijwel zijn eigen verhaal aan zal horen. Bij DutchQuest begrijpen wij dit.

BEKIJK ONS WERK

Zelf een klantcase video maken.

Iedereen kan tegenwoordig wel een toffe video maken. Je haalt je mobieltje uit je zak en je filmt direct 4k. Aan de kwaliteit van het beeld zal het niet liggen. Mits je genoeg daglicht hebt. Bij een beetje schemer zal de kwaliteit van je mobiel imploderen en ontstaan de lelijke fletse kleuren en gaan details verloren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om de audio zonder ruis op te nemen. Dit kan alleen met een externe microfoon. Hoe je het ook wendt of keert, je klant zal je product of dienst beoordelen op je gehele uitstraling. Wil je dat jouw product of dienst meerwaarde krijgt, zorg dan dat je de verpakking optimaliseert. In dit geval is de verpakking een klantcase video. Het tilt jouw product of dienst naar grote hoogte, mits de gehele kwaliteit van de video overweldigend is. Is de kwaliteit matig dan zal je ook als organisatie matig beoordeeld worden. Al met al; wil je dus zelf een klantcase video maken, betrek dan een goede videopartner die jou adviseert. DutchQuest is videopartner voor organisaties met ambitie.

Tarieven van een klantcase video laten maken

Je wilt weten waar je aan toe bent. Dan begrijpen wij ook. Bekijk hier onze richtprijzen. Hiervoor krijg je een klantcase video waar je ook echt trots op kunt zijn. Of je nu drone shots in Groningen wilt hebben of een interview in Amsterdam. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn een zeer flexibel en professioneel productie bedrijf. We sloven ons graag uit. De video’s die wij maken zijn immers een visitekaartje voor onze eigen toko. Ons streven is dan ook om jouw succes te laten toenemen.

Klantcase video nodig? DutchQuest is videopartner voor bedrijven.

Laat je klant vertellen welke problemen en uitdagingen jouw dienst of product te lijf gaan. Laat je klant vertellen welke invloed je hebt gehad op zijn of haar organisatie. Hierdoor schep je niet alleen geloofwaardigheid. Je verbindt je ook nog eens aan een toonaangevende klant. Hierdoor klim je als merk of organisatie gelijk al een stukje hoger op de ladder van succes. Een succesvolle klantcase video laten maken doe je bij DutchQuest. We adviseren je graag over de mogelijkheden.
DutchQuest is een videopartner voor organisaties met ambities. Ons doel is om lange termijnrelaties aan te gaan. Zo kunnen we ook echt samen ergens naar toe werken. Als je met ons een videopartnerschap aangaat dan mag je van ons verwachten dat wij ten eerste meedenken over je totale marketingstrategie. Daarnaast stellen we een video jaarplan op. We ontwerpen een videohuisstijl. Ook beginnen we vrijwel direct met het schieten van de eerste pilot video. We gaan dus direct aan de slag met het echte werk. Binnen een videopartnerschap richten wij ons vaak op klantcase video’s. Daarnaast kijken we natuurlijk eerst wat jouw doelgroep leuk vind. Zo komt het wel eens voor dat we interactieve video of 3d video toepassen. Alles om je doelgroep te betrekken bij jouw organisatie, producten en diensten. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je toevallig in de buurt van Haarlem zijn, stap dan gerust even onze studio binnen.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.