Klantcasevideo laten maken

Maak contact met video

Klantcase video laten maken


Geef je klanten een stem in jouw verhaal en overtuig anderen van de waarde die jouw bedrijf biedt. Ons ervaren team weet hoe ze deze verhalen op een professionele en effectieve manier kunnen vastleggen, zodat ze anderen kunnen inspireren en overtuigen.

Klantcase video aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Onze video’s variëren doorgaans tussen de €1000 en €5000 ex btw. Onze producties zijn inclusief:

 • Duidelijke planning, draaiboek en script
 • Filmdag met filmmaker en professionele apparatuur
 • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
 • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
 • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Onze aanpak

Onze aanpak is verdeeld in verschillende fasen: voorbereiding, productie, montage en afronding. Meestal neemt het hele proces van aanvraag tot afronding ongeveer een maand in beslag, maar in bepaalde gevallen kunnen we zelfs binnen een week klaar zijn. De kosten voor onze videoproducties liggen doorgaans tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

1. Voorbereiding

 • Tijdens een eerste kennismaking verzamelen we informatie voor een krachtig concept en een duidelijke aanpak.
 • Na deze kennismaking sturen wij een gedetailleerde offerte en planning, zodat je alles op je gemak kunt doornemen.
 • Bij akkoord op de offerte beginnen wij met het opstellen van een helder script, waarbij we jouw feedback nauwkeurig verwerken.
 • Wij stellen een duidelijke planning en draaiboek op voor de productiedag, zodat alle betrokken partijen weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je ontvangt van ons praktische instructies om je optimaal voor te bereiden op de opnames.

2. Productie

 • De meeste van onze video’s worden in slechts één dag opgenomen met een professioneel team van 1 tot 3 mensen.
 • Of het nu in binnen- of buitenland, bij de klant of in de studio is, elke productie is maatwerk.
 • Onze cameramensen zijn vaak zelfregisserend, wat betekent dat ze naast hun camerawerk ook een regieachtergrond hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de mensen voor de camera, wat resulteert in authentieke opnames.

3. Montage

 • Binnen 5 werkdagen na de opnames kun je de eerste montage verwachten.
 • We monteren alle beelden en voegen muziek, voice-over, titelanimaties, logo-animatie, ondertiteling en alles wat in de scriptfase is bepaald toe.
 • Je ontvangt een eerste versie van de video om rustig te bekijken en je feedback met ons te delen.
 • Na maximaal 3 feedbackrondes hebben we een onderscheidende video die je met trots kunt delen.

4. Oplevering

 • Je ontvangt een handige downloadlink waar je de video in elk gewenst formaat kunt downloaden.
 • Je verkrijgt de volledige rechten over de video en al het bronmateriaal.
 • We bewaren alle projectbestanden gedurende 3 jaar, mocht je op een later moment aanpassingen willen laten maken.
 • We staan klaar om je te adviseren over het publiceren van je video en werken samen met gespecialiseerde partners om de video effectief onder specifieke doelgroepen te verspreiden.

Kosten van een klantcase video


Het laten maken van een professionele klantcase video hoeft niet kostbaar te zijn; bekijk hierboven onze richtprijzen. Bij DutchQuest zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat jij indruk maakt op je doelgroep, van verbluffende drone shots tot geanimeerde titels. Ons doel is niet slechts het creëren van een video; we willen een indruk achterlaten die je doelgroep daadwerkelijk overtuigt. Daarom verdiepen we ons grondig in jouw organisatie, de betrokken klant, en je potentiële doelgroep.

Met deze kennis op zak stellen we een doordacht videomarketing plan op. Bij DutchQuest schieten we niet zomaar een filmpje; we bouwen aan een ijzersterk marketinginstrument dat de kern van jouw bedrijf en de tevredenheid van je klanten authentiek weergeeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw klantcases tot krachtige marketingtools kunnen transformeren.

Waarom een klantcase video

Een krachtige klantcase video maakt niet alleen indruk op jouw potentiële klanten, maar fungeert als een boeiende review van een tevreden klant. Het is een kunstige samenstelling die de kijker weet te boeien. De kwaliteit van een klantcase video draagt direct bij aan de geloofwaardigheid van jouw organisatie. Door één klant letterlijk in de schijnwerpers te zetten, toon je waardering voor jouw klanten en laat je zien dat hun tevredenheid prioriteit heeft.

De kracht van een goede klantcase video ligt in het vermogen van de kijker om zich in te leven in de ervaring van de klant, waarbij ze zich afvragen of de geboden oplossing ook toepasbaar zou zijn op hun eigen organisatie. Bij DutchQuest begrijpen we het belang van een doordachte videomarketingstrategie. Als jouw organisatie geïnteresseerd is in een reeks klantcase video’s, ben je bij ons aan het juiste adres. Wellicht overweeg je zelfs een video-partnerschap met DutchQuest, waarmee we jou maandelijks kunnen ondersteunen bij het opzetten van een consistente en doeltreffende videomarketingstrategie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om jouw verhaal krachtig te vertellen en te delen met je doelgroep.

Voorbeeld klantcase video


Misschien overweeg je een klantcase video, maar heb je het idee dat dit te veel de nadruk legt op de klant, terwijl je eigenlijk jouw organisatie als het middelpunt van de aandacht wilt hebben. Dit dilemma is herkenbaar, aangezien veel marketingstrategen traditioneel de verkopende partij in de schijnwerpers plaatsen, terwijl het eigenlijk draait om de klant. Het unieke van een klantcase video is echter dat het juist de klant en diens behoeften centraal stelt. Potentiële klanten willen begrijpen hoe jouw dienst of product hun workflow en leven positief zal beïnvloeden.

In een klantcase video kan een toekomstige klant zich gemakkelijk inleven, omdat hij vrijwel zijn eigen verhaal zal horen. Bij DutchQuest begrijpen wij deze benadering. Wij zien de kracht van het centraal stellen van de klant in een verhaal, omdat het de authenticiteit en impact vergroot. We geloven in het vertellen van verhalen die resoneren en raken. Als je wilt dat jouw organisatie straalt in een klantcase video, ben je bij DutchQuest aan het juiste adres. We kunnen samenwerken om een video te creëren die niet alleen de klant in het zonnetje zet, maar ook de toegevoegde waarde van jouw organisatie benadrukt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf een klantcase video maken.


In het tijdperk waarin vrijwel iedereen in staat is om moeiteloos een indrukwekkende video te produceren met een mobiele telefoon, lijkt kwaliteit binnen handbereik te liggen. Je haalt je mobiele telefoon uit je zak en filmt direct in 4k-resolutie. Echter, de ware uitdaging ligt niet alleen in de beeldkwaliteit, maar ook in de omstandigheden. Voldoende daglicht is cruciaal; bij schemering kunnen de opnames al snel vervagen, lelijke fletse kleuren ontstaan en details verloren gaan. Een ander belangrijk aspect is het opnemen van ruisvrije audio, wat vaak alleen mogelijk is met een externe microfoon.

Desalniettemin, ongeacht de technische specificaties, zal je klant jouw product of dienst beoordelen op de algehele presentatie. Als je wilt dat jouw product of dienst als waardevol wordt ervaren, is het optimaliseren van de verpakking essentieel. In dit geval fungeert een klantcase video als die verpakking. Mits de kwaliteit van de video indrukwekkend is, tilt het jouw product of dienst naar grote hoogten. Maar wees gewaarschuwd, bij matige kwaliteit zal ook jouw organisatie matig worden beoordeeld.

Als je overweegt zelf een klantcase video te maken en streven naar topkwaliteit, overweeg dan eens Filmkit. Filmkit biedt mogelijkheden om jou te ondersteunen bij het creëren van een krachtige klantcase video. Het platform biedt niet alleen de tools, maar ook de begeleiding om jouw verhaal op een overtuigende manier te presenteren. Neem contact op met Filmkit en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw productpresentatie met indrukwekkende klantcase video’s.

Tarieven van een klantcase video laten maken


Wij begrijpen dat je duidelijkheid wilt over wat je kunt verwachten. Neem daarom gerust een kijkje op onze pagina met richtprijzen om een idee te krijgen van de investering. Bij DutchQuest bieden we klantcase video’s die de moeite waard zijn en waar je echt trots op kunt zijn. Of je nu op zoek bent naar adembenemende drone shots in Groningen of een boeiend interview in Amsterdam, bij ons is alles mogelijk.

Als zeer flexibel en professioneel productiebedrijf gaan wij graag tot het uiterste om aan jouw wensen te voldoen. Wij beseffen dat de video’s die wij produceren ons visitekaartje zijn, en daarom streven wij naar niets minder dan uitmuntendheid. Ons doel is om jouw succes te vergroten door hoogwaardige klantcase video’s te leveren die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar ook een blijvende indruk achterlaten op jouw doelgroep. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen in een indrukwekkende video.

Klantcase video nodig? DutchQuest is videopartner voor bedrijven.

Laat de stem van jouw klant het verhaal vertellen over de uitdagingen die jouw dienst of product aangaat en hoe jouw organisatie daarin een cruciale rol speelt. Dit niet alleen om geloofwaardigheid te creëren, maar ook om je te verbinden aan een invloedrijke klant. Deze aanpak tilt jouw merk of organisatie direct naar een hoger niveau op de ladder van succes. Voor een succesvolle klantcase video ben je bij DutchQuest aan het juiste adres. Wij delen graag onze expertise en adviseren je over de mogelijkheden.

DutchQuest fungeert als een betrouwbare videopartner voor organisaties met ambitie. Ons streven is het aangaan van langdurige relaties, waarbij we gezamenlijk doelen nastreven. In een videopartnerschap nemen we de tijd om niet alleen te denken aan de productie van video’s, maar ook aan de totale marketingstrategie. We stellen een video jaarplan op, ontwerpen een herkenbare videohuisstijl en gaan direct aan de slag met het filmen van de eerste pilot video. Bij DutchQuest ligt de focus vaak op klantcase video’s binnen een videopartnerschap, maar we passen ook andere creatieve vormen toe, zoals interactieve video’s of 360 graden video’s, afhankelijk van wat jouw doelgroep aanspreekt.

We staan er altijd voor open om bij jou langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Als je toevallig in de buurt van Haarlem bent, ben je ook van harte welkom om onze studio binnen te stappen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw organisatie te laten excelleren in de wereld van videocontent.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn