DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Event video laten maken

BEKIJK VIDEO

Event video laten maken

Uiteraard verwacht je dat je aanstaande event een groot succes zal worden. Dit succes wil je natuurlijk vereeuwigen dmv een totaalregistratie of event impressie video. Wij zijn specialisten in het maken van event video en bedrijfsvideo. Een event video laten maken kan bij ons al vanaf €1999,- Laat ons dus zo spoedig mogelijk weten wanneer jouw event zal plaatsvinden. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden en leggen vrijblijvend een scherpe offerte neer.

Wil jij ook een eventvideo laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een event video laten maken

Zoals eerder vermeld heb je een professionele event video al vanaf €1999. Dat is inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Natuurlijk is een event video een maatproduct. De kosten zijn daarom pas echt te bepalen wanneer de wensen duidelijk worden. Als je met ons in gesprek gaat dan adviseren we je ook graag over alle mogelijkheden van live registratie en 360 graden video. Twee producten die best interessant kunnen zijn voor het wereldkundig maken van jouw event. Ons streven is altijd om binnen 14 dagen op te leveren.

Waarom een event video laten maken

Waarom zou je een event video willen laten maken? Dat kan verschillende redenen hebben. Niet alle genodigden kunnen bijvoorbeeld aanwezig zijn op het event. Met een totaalregistratie kan het event achteraf nog bekeken worden. Ook kan het zijn dat het event live moet worden uitgezonden. Daarbij is het ook mogelijk om een sfeer impressie video van het event te laten maken. Dit kan interessant zijn om toekomstige potentiële bezoekers voor vervolg events te inspireren om te komen. Hoe dan ook kan een event video zeer effectief ingezet worden.

Voorbeeld event video

Een voorbeeld van een event video vind je hieronder. Wij worden vaak gevraagd voor event video’s omdat wij alle disciplines bezitten om zowel integraal als impressie gericht te filmen. We bekijken altijd goed vooraf wat de wensen van de klant zijn. Daarbij stellen we vooraf een duidelijk omschreven offerte op. Ook geven we pro-actief advies en denken mee over de inzetbaarheid van de video. Met andere woorden: We denken mee hoe de video’s in je totale marketing strategie passen.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Wat is een event video?

Een event video is een totaalregistratie of sfeerimpressie verslag van een event. Het integraal opnemen van een event betekend dat het hele event opgenomen zal worden. Dit is bijvoorbeeld nodig zodat het totale event later teruggekeken kan worden. Een sfeerimpressie video is weer totaal iets anders. Hierbij zullen we niet integraal filmen. Wel zullen we alles in en om het event vastleggen. Vanuit verschillende hoeken zullen we het event vooral visueel gezien aantrekkelijk vastleggen. Ook zullen we de key sprekers en enkele bezoekers van het event interviewen. Uiteindelijk wordt het geheel gemonteerd tot een spraakmakende video van 60 tot 90 seconden.

Prijzen van een event video laten maken

Prijzen voor een event video laten maken lopen vaak sterk uitéén. Zo zijn er video productiebedrijven die werken met vaste teams en apparatuur. Het nadeel hiervan is dat er vaak een overbezetting aan camera mensen is. Een overkill die zorgt voor een te hoog bedrag. Wij leveren maatwerk Daarbij hebben we wel een indicatie tarief van €1599. Na overleg zullen wij een definitieve prijs voorleggen. Vervolgens besluit je of je door ons de event video wilt laten maken.

Event video Nederland

Wij zijn het event video productie bedrijf van Nederland. Of je nou in Groningen of Maastricht zit, we komen bij je langs. Onze studio bevind zich in Haarlem. Je bent van harte welkom om een keer te komen buurten. Verder rekenen wij geen extra voorrijkosten voor locaties in Nederland, mits we genoodzaakt zijn om elders te overnachten. Hoe dan ook, bij DutchQuest zit je goed als je een gedegen event video wilt laten maken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.