Event video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Event video laten maken

Uiteraard verwacht je dat je aanstaande event een groot succes zal worden. Dit succes wil je natuurlijk vereeuwigen door middel van een totaalregistratie of event impressievideo. Wij zijn specialisten in het maken van event en bedrijfsvideo’s. Een event video laten maken hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Laat ons dus zo spoedig mogelijk weten wanneer jouw event zal plaatsvinden. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden en leggen vrijblijvend een scherpe offerte neer.

Wil jij ook een event video laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een event video laten maken

Een event video laten maken hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Een event video kan inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer zijn. Natuurlijk is een event video een maatproduct. De kosten zijn daarom pas echt te bepalen wanneer de wensen duidelijk worden. Als je met ons in gesprek gaat dan adviseren we je ook graag over alle mogelijkheden van live registratie en 360 graden video. Twee producten die best interessant kunnen zijn voor het wereldkundig maken van jouw event. Ons streven is altijd om binnen enkele dagen op te leveren.

Waarom een event video laten maken

Waarom zou je een event video willen laten maken? Dat kan verschillende redenen hebben. Niet alle genodigden kunnen bijvoorbeeld aanwezig zijn op het event. Met een totaalregistratie kan het event achteraf nog bekeken worden. Ook kan het zijn dat het event live moet worden uitgezonden. Daarbij is het ook mogelijk om een sfeer impressie video van het event te laten maken. Dit kan interessant zijn om toekomstige potentiële bezoekers voor vervolg events te inspireren om te komen. Hoe dan ook kan een event video zeer effectief ingezet worden.

Voorbeeld event video

Een voorbeeld van een event video vind je hier. Wij worden vaak gevraagd voor event video’s omdat wij alle disciplines bezitten om zowel integraal als impressie gericht te filmen. We bekijken altijd goed vooraf wat de wensen van de klant zijn. Daarbij stellen we vooraf een duidelijk omschreven offerte op. Ook geven we pro-actief advies en denken we mee over de inzetbaarheid van de video. Met andere woorden: We denken mee hoe de video’s in je totale marketingstrategie passen.

Wat is een event video?

Een event video is een totaalregistratie of sfeerimpressie verslag van een event. Het integraal opnemen van een event betekent dat het hele event opgenomen zal worden. Dit is bijvoorbeeld nodig zodat het totale event later teruggekeken kan worden. Een sfeerimpressie video is weer totaal iets anders. Hierbij zullen we niet integraal filmen. Wel zullen we alles in en om het event vastleggen. Vanuit verschillende hoeken zullen we het event vooral visueel gezien aantrekkelijk vastleggen. Ook zullen we de key sprekers en enkele bezoekers van het event interviewen. Uiteindelijk wordt het geheel gemonteerd tot een spraakmakende video van 60 tot 90 seconden.

Prijzen van een event video laten maken

Prijzen voor een event video laten maken lopen vaak sterk uitéén. Zo zijn er video productiebedrijven die werken met vaste teams en apparatuur. Het nadeel hiervan is dat er vaak een overbezetting aan camera mensen is. Een overkill die zorgt voor een te hoog bedrag. Wij leveren maatwerk. Daarbij hebben we wel een indicatie tarieven. Na overleg zullen wij een definitieve prijs voorleggen. Vervolgens besluit je of je door ons de event video wilt laten maken.

Event video Nederland

Wij zijn het event video productie bedrijf van Nederland. Of je nou in Groningen of Maastricht zit, we komen bij je langs. Onze studio bevind zich in Haarlem. Je bent van harte welkom om een keer te komen buurten. Verder rekenen wij geen extra voorrijkosten voor locaties in Nederland, tenzij we genoodzaakt zijn om elders te overnachten. Hoe dan ook, bij DutchQuest zit je goed als je een gedegen event video wilt laten maken.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.