Event video laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Event video laten maken

Uiteraard verwacht je dat je aanstaande event een groot succes zal worden. Dit succes wil je natuurlijk vereeuwigen door middel van een totaalregistratie of event impressievideo. Wij zijn specialisten in het maken van event en bedrijfsvideo’s. Een event video laten maken hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Laat ons dus zo spoedig mogelijk weten wanneer jouw event zal plaatsvinden. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden en leggen vrijblijvend een scherpe offerte neer.

Wil jij ook een event video laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een event video laten maken

Een event video laten maken hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Een event video kan inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer zijn. Natuurlijk is een event video een maatproduct. De kosten zijn daarom pas echt te bepalen wanneer de wensen duidelijk worden. Als je met ons in gesprek gaat dan adviseren we je ook graag over alle mogelijkheden van live registratie en 360 graden video. Twee producten die best interessant kunnen zijn voor het wereldkundig maken van jouw event. Ons streven is altijd om binnen enkele dagen op te leveren.

Waarom een event video laten maken

Waarom zou je een event video willen laten maken? Dat kan verschillende redenen hebben. Niet alle genodigden kunnen bijvoorbeeld aanwezig zijn op het event. Met een totaalregistratie kan het event achteraf nog bekeken worden. Ook kan het zijn dat het event live moet worden uitgezonden. Daarbij is het ook mogelijk om een sfeer impressie video van het event te laten maken. Dit kan interessant zijn om toekomstige potentiële bezoekers voor vervolg events te inspireren om te komen. Hoe dan ook kan een event video zeer effectief ingezet worden.

Voorbeeld event video

Een voorbeeld van een event video vind je hier. Wij worden vaak gevraagd voor event video’s omdat wij alle disciplines bezitten om zowel integraal als impressie gericht te filmen. We bekijken altijd goed vooraf wat de wensen van de klant zijn. Daarbij stellen we vooraf een duidelijk omschreven offerte op. Ook geven we pro-actief advies en denken we mee over de inzetbaarheid van de video. Met andere woorden: We denken mee hoe de video’s in je totale marketingstrategie passen.

BEKIJK ONS WERK

Wat is een event video?

Een event video is een totaalregistratie of sfeerimpressie verslag van een event. Het integraal opnemen van een event betekent dat het hele event opgenomen zal worden. Dit is bijvoorbeeld nodig zodat het totale event later teruggekeken kan worden. Een sfeerimpressie video is weer totaal iets anders. Hierbij zullen we niet integraal filmen. Wel zullen we alles in en om het event vastleggen. Vanuit verschillende hoeken zullen we het event vooral visueel gezien aantrekkelijk vastleggen. Ook zullen we de key sprekers en enkele bezoekers van het event interviewen. Uiteindelijk wordt het geheel gemonteerd tot een spraakmakende video van 60 tot 90 seconden.

Prijzen van een event video laten maken

Prijzen voor een event video laten maken lopen vaak sterk uitéén. Zo zijn er video productiebedrijven die werken met vaste teams en apparatuur. Het nadeel hiervan is dat er vaak een overbezetting aan camera mensen is. Een overkill die zorgt voor een te hoog bedrag. Wij leveren maatwerk. Daarbij hebben we wel een indicatie tarieven. Na overleg zullen wij een definitieve prijs voorleggen. Vervolgens besluit je of je door ons de event video wilt laten maken.

Event video Nederland

Wij zijn het event video productie bedrijf van Nederland. Of je nou in Groningen of Maastricht zit, we komen bij je langs. Onze studio bevind zich in Haarlem. Je bent van harte welkom om een keer te komen buurten. Verder rekenen wij geen extra voorrijkosten voor locaties in Nederland, tenzij we genoodzaakt zijn om elders te overnachten. Hoe dan ook, bij DutchQuest zit je goed als je een gedegen event video wilt laten maken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.