Eventvideo laten maken

Maak contact met video

Event video laten maken

Bij DutchQuest zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van evenementen. Of je nu een uitgebreide registratie of een event impressievideo wilt, wij zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt vastgelegd. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een scherp geprijsde offerte. Samen werken we aan het creëren van een meeslepende event video die de sfeer, emoties en hoogtepunten van jouw evenement op een onvergetelijke manier weergeeft.

Event video aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Onze video’s variëren doorgaans tussen de €1000 en €5000 ex btw. Onze producties zijn inclusief:

 • Duidelijke planning, draaiboek en script
 • Filmdag met filmmaker en professionele apparatuur
 • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
 • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
 • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Onze aanpak

Onze aanpak is verdeeld in verschillende fasen: voorbereiding, productie, montage en afronding. Meestal neemt het hele proces van aanvraag tot afronding ongeveer een maand in beslag, maar in bepaalde gevallen kunnen we zelfs binnen een week klaar zijn. De kosten voor onze videoproducties liggen doorgaans tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

1. Voorbereiding

 • Tijdens een eerste kennismaking verzamelen we informatie voor een krachtig concept en een duidelijke aanpak.
 • Na deze kennismaking sturen wij een gedetailleerde offerte en planning, zodat je alles op je gemak kunt doornemen.
 • Bij akkoord op de offerte beginnen wij met het opstellen van een helder script, waarbij we jouw feedback nauwkeurig verwerken.
 • Wij stellen een duidelijke planning en draaiboek op voor de productiedag, zodat alle betrokken partijen weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je ontvangt van ons praktische instructies om je optimaal voor te bereiden op de opnames.

2. Productie

 • De meeste van onze video’s worden in slechts één dag opgenomen met een professioneel team van 1 tot 3 mensen.
 • Of het nu in binnen- of buitenland, bij de klant of in de studio is, elke productie is maatwerk.
 • Onze cameramensen zijn vaak zelfregisserend, wat betekent dat ze naast hun camerawerk ook een regieachtergrond hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de mensen voor de camera, wat resulteert in authentieke opnames.

3. Montage

 • Binnen 5 werkdagen na de opnames kun je de eerste montage verwachten.
 • We monteren alle beelden en voegen muziek, voice-over, titelanimaties, logo-animatie, ondertiteling en alles wat in de scriptfase is bepaald toe.
 • Je ontvangt een eerste versie van de video om rustig te bekijken en je feedback met ons te delen.
 • Na maximaal 3 feedbackrondes hebben we een onderscheidende video die je met trots kunt delen.

4. Oplevering

 • Je ontvangt een handige downloadlink waar je de video in elk gewenst formaat kunt downloaden.
 • Je verkrijgt de volledige rechten over de video en al het bronmateriaal.
 • We bewaren alle projectbestanden gedurende 3 jaar, mocht je op een later moment aanpassingen willen laten maken.
 • We staan klaar om je te adviseren over het publiceren van je video en werken samen met gespecialiseerde partners om de video effectief onder specifieke doelgroepen te verspreiden.

Kosten van een event video laten maken

Het laten maken van een event video hoeft niet kostbaar te zijn; ontdek hier onze richtprijzen voor meer inzicht. Een event video bij DutchQuest kan een uitgebreid pakket omvatten, waaronder een script, drone shots, een halve dag opnametijd, geanimeerde titels, montage en nog veel meer. Het is belangrijk te benadrukken dat een event video maatwerk is, waarbij de kosten pas nauwkeurig kunnen worden vastgesteld wanneer de specifieke wensen helder zijn gedefinieerd.

Wanneer je met ons in gesprek gaat, nemen we de tijd om je volledig te adviseren over de diverse mogelijkheden, waaronder live registratie en 360-graden video, die beide boeiende opties kunnen zijn om jouw evenement op een indrukwekkende manier te presenteren aan een breder publiek. Ons team streeft er altijd naar om binnen enkele dagen een afgewerkte event video te leveren, zodat je snel kunt genieten van het eindresultaat en het succes van jouw evenement kunt delen. Neem gerust contact met ons op om de details van jouw event door te spreken en om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen die voldoet aan jouw unieke eisen en verwachtingen. DutchQuest staat klaar om jouw evenement op meesterlijke wijze vast te leggen.

Waarom een event video laten maken

Waarom zou je overwegen een event video te laten maken? Er zijn diverse redenen die deze keuze rechtvaardigen. Een belangrijke motivatie kan zijn dat niet alle genodigden in staat zijn fysiek aanwezig te zijn bij het evenement. Een totaalregistratie biedt dan de mogelijkheid om het event achteraf te bekijken en de sfeer opnieuw te beleven. Daarnaast kan het noodzakelijk zijn om het event live uit te zenden voor een breder publiek. Bovendien is het een uitstekend idee om een sfeerimpressie video van het evenement te laten maken. Deze impressie kan dienen als inspiratiebron voor toekomstige potentiële bezoekers, waardoor zij worden aangemoedigd om deel te nemen aan vervolg evenementen.

Ongeacht de specifieke reden, kan een event video op diverse manieren zeer effectief worden ingezet. Het biedt niet alleen een waardevolle terugblik voor aanwezigen en geïnteresseerden, maar kan ook dienen als krachtig marketinginstrument om de betrokkenheid te vergroten en nieuwe deelnemers aan te trekken voor toekomstige gelegenheden. DutchQuest staat klaar om jouw evenement op meeslepende wijze vast te leggen en deze inzetbaar te maken op verschillende platforms. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Voorbeeld event video

Bekijk hier een voorbeelden van event video’s. DutchQuest wordt regelmatig benaderd voor het maken van event video’s, en dat komt omdat wij over alle benodigde disciplines beschikken om zowel integrale als op sfeer gerichte opnames te maken. Voordat we beginnen, nemen we uitgebreid de tijd om de wensen van de klant te begrijpen en te analyseren. Hierop baseren we een gedetailleerde en heldere offerte. Daarnaast verstrekken we proactief advies en denken we actief mee over hoe de video’s effectief kunnen worden ingezet binnen jouw totale marketingstrategie. Kortom, bij DutchQuest gaan we verder dan alleen het produceren van video’s; we streven ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van jouw totale marketinginspanningen.

Wat is een event video?

Een event video vormt een volledige registratie of een sfeervol verslag van een evenement. Het integraal opnemen van een event impliceert dat het volledige gebeuren wordt vastgelegd, wat bijvoorbeeld essentieel is voor het latere terugkijken van het hele event. Aan de andere kant is een sfeerimpressievideo een ander type opname. Hierbij focussen we niet op een integrale opname, maar leggen we wel alle aspecten in en rondom het evenement vast. We zullen het event vanuit diverse perspectieven visueel aantrekkelijk vastleggen. Daarnaast zullen we belangrijke sprekers en enkele bezoekers van het evenement interviewen. Het eindresultaat wordt zorgvuldig gemonteerd tot een pakkende video van 60 tot 90 seconden, die de essentie van het event op dynamische wijze weergeeft.

Prijzen van een event video laten maken

De tarieven voor het laten maken van een event video variëren sterk. Sommige videoproductiebedrijven werken met vaste teams en apparatuur, wat kan leiden tot overbezetting van cameraploegen en uiteindelijk tot hogere kosten. Bij DutchQuest streven we naar maatwerk. Hoewel we indicatieve tarieven hebben, baseren we uiteindelijke prijzen op specifieke wensen na overleg. Hierdoor heb je de flexibiliteit om een op maat gemaakte offerte te ontvangen die volledig aansluit bij de behoeften van jouw evenement. We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een definitieve prijs kunnen bepalen die past bij jouw specifieke eisen en budget. Neem gerust contact met ons op voor verdere details en om een persoonlijk plan op te stellen voor jouw event video.

Event video Nederland

DutchQuest is hét toonaangevende event videoproductiebedrijf van Nederland. Onze service reikt van Groningen tot Maastricht; we zijn flexibel en komen naar jou toe. Onze goed uitgeruste studio is gevestigd in Haarlem, en je bent van harte welkom om een bezoek te brengen en nader kennis te maken. Bij DutchQuest brengen we geen extra voorrijkosten in rekening voor locaties binnen Nederland, tenzij het noodzakelijk is elders te overnachten. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het maken van een doordachte event video, ben je bij DutchQuest aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn