Instructie video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Instructie video laten maken

Je hebt een product of dienst waarvan je weet dat jouw doelgroep er op zit te wachten. Het is alleen zo dat jouw doelgroep niet zomaar iets aanschaft. Klanten doen tegenwoordig gedegen onderzoek. Onderzoek naar de kwaliteit en de werking van een product of dienst. Dit kan je zien als een beperking. Je kan het ook zien als een kans. Wat als jij nou net even dat beetje extra biedt ten opzichte van jouw concurrent. Dan bedoelen we niet dat je iets toevoegt aan je product of dienst. Je voegt iets toe aan de service. Een instructie video laten maken is een zeer toegankelijke manier om je service naar je klant te vergroten. Je maakt immers inzichtelijk wat de werking van jouw dienst of product is. Daarbij leert jouw doelgroep niet alleen de werking kennen. Ze leren ook gelijk jou als bedrijf kennen. Een instructie video creëert daarmee direct betrokkenheid. Je krijgt er als het ware een gun factor bij. Zie het als een winkelbediende die jou een uitstekende uitleg over een product geeft. Daar wordt je toch blij van? Dit effect kan je ook hebben bij het inzetten van een goede instructie video. Bij DutchQuest kan je een krachtige instructie video laten maken.

Wil jij ook een instructie video laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een instructie video

Video blijft maatwerk, toch werken wij met richtprijzen. Hiervoor heb je een krachtige instructie video waar je echt indruk mee maakt. Dan pakken we het ook zeker groots aan. Van professionele drone shots tot geanimeerde titels. We halen echt alles uit de kast zodat jouw video tot een succes wordt. Daarbij streven we altijd naar een oplevering van enkele dagen.

Waarom een instructie video

Iedereen kan tegenwoordig wel een instructie video maken. Maar hoe maak je een instructie video die er voor zorgt dat klanten ook echt bij jou gaan shoppen? Dat doe je door betrokkenheid te genereren. En dat doe je weer door een ijzersterke uitleg met prachtig visueel bewegend beeld. Een instructie video gaat bij DutchQuest net even wat verder dan het uitleggen van een bepaald proces. We verdiepen ons in de doelgroep en de vraag die ze jou zouden willen stellen. Als we die vraag weten dan wordt het antwoord op die vraag het uitgangspunt van de instructie video. Zo zijn we niet alleen maar aan het zenden. We laten gelijk zien aan de doelgroep dat we ze respecteren en horen. Bij DutchQuest laat je een instructie video maken die werkt!

Voorbeeld instructie video

Het is altijd weer de uitdaging om het hart van de organisatie op beeld te laten schitteren. Daarmee bedoelen we dat de authenticiteit er vanaf spat. Het is juist jouw uniekheid als organisatie die mensen verwonderd. Een instructie video laten maken is een kans om direct een kijkje in eigen keuken te geven. Je wilt jouw doelgroep niet alleen kennis laten maken met jouw product of dienst. Je geeft ze een kans om jou te leren kennen. Jou als organisatie. Daardoor komt je klant een stuk dichterbij. Hierdoor is de kans vele malen hoger dat ze bij jou zullen afnemen.

Zelf een instructie video maken.

Misschien overweeg je om zelf een instructie filmpje te maken. Een instructie video is immers niets meer dan het uitleggen van een aantal handelingen. Toch? Aan de ene kant klopt dit. Aan de andere kant is hetgeen je overbrengt net zo belangrijk als de manier waarop je het overbrengt. Sterker nog, je benadering is zelf belangrijker dan je content. Je benadering zegt immers wat je in huis hebt en wie je bent. Je content is kopieerbaar en wordt snel vergeten. Mensen vergeten altijd wat je zegt, ze vergeten nooit hoe ze zich voelden toen ze jou ontmoetten. Een instructie video is een uitgelezen kans om een goede indruk te maken. Niet omdat je alles weet maar omdat je laat zien dat je jouw kijker respecteert en begrijpt. Je geeft immers antwoord op vragen. Je laat zien hoe iets werkt. Je stelt ze gerust. Een instructie video maken kan je dus wel zelf. Bedenk alleen goed dat je beoordeeld zal worden op de kwaliteit. Mocht je als organisatie zelf video’s willen maken dan zou je er ook voor kunnen kiezen om DutchQuest als videopartner te omarmen. Daarmee haal je direct een video content specialist in huis. Een specialist die je maandelijks adviseert en je videohuisstijl bewaakt.

Tarieven van een instructie video laten maken

Tarieven van een instructie video laten maken lopen sterk uitéén. Bekijk hier onze richtprijzen. Zoals eerder genoemd halen we dan ook alles uit de kast om jouw video tot een groot succes te maken. Het is zeker een investering maar kijk eens wat het je zal opleveren. Ons doel is dat jouw organisatie zich sterk in de markt zal profileren.

Instructie video Haarlem

Of je nou een instructie video in Haarlem, Amsterdam of Maastricht nodig hebt. We werken door heel Nederland. Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust even langs in onze studio in Haarlem. De koffie staat altijd klaar en we vinden het leuk om samen te brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.