Instructie video laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Instructie video laten maken

Je hebt een product of dienst waarvan je weet dat jouw doelgroep er op zit te wachten. Het is alleen zo dat jouw doelgroep niet zomaar iets aanschaft. Klanten doen tegenwoordig gedegen onderzoek. Onderzoek naar de kwaliteit en de werking van een product of dienst. Dit kan je zien als een beperking. Je kan het ook zien als een kans. Wat als jij nou net even dat beetje extra biedt ten opzichte van jouw concurrent. Dan bedoelen we niet dat je iets toevoegt aan je product of dienst. Je voegt iets toe aan de service. Een instructie video laten maken is een zeer toegankelijke manier om je service naar je klant te vergroten. Je maakt immers inzichtelijk wat de werking van jouw dienst of product is. Daarbij leert jouw doelgroep niet alleen de werking kennen. Ze leren ook gelijk jou als bedrijf kennen. Een instructie video creëert daarmee direct betrokkenheid. Je krijgt er als het ware een gun factor bij. Zie het als een winkelbediende die jou een uitstekende uitleg over een product geeft. Daar wordt je toch blij van? Dit effect kan je ook hebben bij het inzetten van een goede instructie video. Bij DutchQuest kan je een krachtige instructie video laten maken.

Wil jij ook een instructie video laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een instructie video

Video blijft maatwerk, toch werken wij met richtprijzen. Hiervoor heb je een krachtige instructie video waar je echt indruk mee maakt. Dan pakken we het ook zeker groots aan. Van professionele drone shots tot geanimeerde titels. We halen echt alles uit de kast zodat jouw video tot een succes wordt. Daarbij streven we altijd naar een oplevering van enkele dagen.

Waarom een instructie video

Iedereen kan tegenwoordig wel een instructie video maken. Maar hoe maak je een instructie video die er voor zorgt dat klanten ook echt bij jou gaan shoppen? Dat doe je door betrokkenheid te genereren. En dat doe je weer door een ijzersterke uitleg met prachtig visueel bewegend beeld. Een instructie video gaat bij DutchQuest net even wat verder dan het uitleggen van een bepaald proces. We verdiepen ons in de doelgroep en de vraag die ze jou zouden willen stellen. Als we die vraag weten dan wordt het antwoord op die vraag het uitgangspunt van de instructie video. Zo zijn we niet alleen maar aan het zenden. We laten gelijk zien aan de doelgroep dat we ze respecteren en horen. Bij DutchQuest laat je een instructie video maken die werkt!

Voorbeeld instructie video

Het is altijd weer de uitdaging om het hart van de organisatie op beeld te laten schitteren. Daarmee bedoelen we dat de authenticiteit er vanaf spat. Het is juist jouw uniekheid als organisatie die mensen verwonderd. Een instructie video laten maken is een kans om direct een kijkje in eigen keuken te geven. Je wilt jouw doelgroep niet alleen kennis laten maken met jouw product of dienst. Je geeft ze een kans om jou te leren kennen. Jou als organisatie. Daardoor komt je klant een stuk dichterbij. Hierdoor is de kans vele malen hoger dat ze bij jou zullen afnemen.

BEKIJK ONS WERK

Zelf een instructie video maken.

Misschien overweeg je om zelf een instructie filmpje te maken. Een instructie video is immers niets meer dan het uitleggen van een aantal handelingen. Toch? Aan de ene kant klopt dit. Aan de andere kant is hetgeen je overbrengt net zo belangrijk als de manier waarop je het overbrengt. Sterker nog, je benadering is zelf belangrijker dan je content. Je benadering zegt immers wat je in huis hebt en wie je bent. Je content is kopieerbaar en wordt snel vergeten. Mensen vergeten altijd wat je zegt, ze vergeten nooit hoe ze zich voelden toen ze jou ontmoetten. Een instructie video is een uitgelezen kans om een goede indruk te maken. Niet omdat je alles weet maar omdat je laat zien dat je jouw kijker respecteert en begrijpt. Je geeft immers antwoord op vragen. Je laat zien hoe iets werkt. Je stelt ze gerust. Een instructie video maken kan je dus wel zelf. Bedenk alleen goed dat je beoordeeld zal worden op de kwaliteit. Mocht je als organisatie zelf video’s willen maken dan zou je er ook voor kunnen kiezen om DutchQuest als videopartner te omarmen. Daarmee haal je direct een video content specialist in huis. Een specialist die je maandelijks adviseert en je videohuisstijl bewaakt.

Tarieven van een instructie video laten maken

Tarieven van een instructie video laten maken lopen sterk uitéén. Bekijk hier onze richtprijzen. Zoals eerder genoemd halen we dan ook alles uit de kast om jouw video tot een groot succes te maken. Het is zeker een investering maar kijk eens wat het je zal opleveren. Ons doel is dat jouw organisatie zich sterk in de markt zal profileren.

Instructie video Haarlem

Of je nou een instructie video in Haarlem, Amsterdam of Maastricht nodig hebt. We werken door heel Nederland. Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust even langs in onze studio in Haarlem. De koffie staat altijd klaar en we vinden het leuk om samen te brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Wil jij ook een instructie video laten maken. Neem dan contact met ons op.