DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Instructie video laten maken

BEKIJK VIDEO

Instructie video laten maken

Je hebt een product of dienst waarvan je weet dat jouw doelgroep er op zit te wachten. Het is alleen zo dat jouw doelgroep niet zomaar meer iets aanschaft. Klanten doen tegenwoordig gedegen onderzoek. Onderzoek naar de kwaliteit en de werking van een product of dienst. Dit kan je zien als een beperking. Je kan het ook zien als een kans. Wat als jij nou net even dat beetje extra bied ten opzichte van jouw concurrent. Dan bedoelen we niet dat je iets toevoegt aan je product of dienst. Je voegt iets toe aan de service. Een instructie video laten maken is een zeer toegankelijke manier om je service naar je klant te vergroten. Je maakt immers inzichtelijk wat de werking van jouw dienst of product is. Daarbij leert jouw doelgroep niet alleen de werking kennen. Ze leren ook gelijk jou als bedrijf kennen. Een instructie video creëert daarmee direct betrokkenheid. Je krijgt er als het ware een gun factor bij. Zie het als een winkelbediende die jou een uitstekende uitleg over een product. Daar wordt je toch blij van? Dit effect kan je ook hebben bij het inzetten van een goede instructie video. Bij DutchQuest kan je een krachtige Instructie video laten maken.

Wil jij ook een instructievideo laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een Instructie video

Natuurlijk wil je weten wat een instructie video je bij DutchQuest zal kosten. Daar zijn we heel open over. Voor €1999 heb je een krachtige instructie video waar je echt indruk mee maakt. Dan pakken we het ook zeker groots aan. Van professionele drone shots tot geanimeerde titels. We halen echt alles uit de kast zodat jouw video tot een succes wordt. Daarbij streven we altijd naar een oplevering van 14 dagen.

Waarom een instructie video

Iedereen kan tegenwoordig wel een instructie video maken. Maar hoe maak je een instructie video die er voor zorgt dat klanten ook echt bij jou gaan shoppen? Dat doe je door betrokkenheid te genereren. En dat doe je weer door een ijzersterke uitleg met prachtig visueel bewegend beeld. Een instructie video gaat bij DutchQuest net even wat verder dan het uitleggen van een bepaald proces. We verdiepen ons in de doelgroep en de vraag die ze jou zouden willen stellen. Als we die vraag weten dan wordt het antwoord op die vraag het uitgangspunt van de instructie video. Zo zijn we niet alleen maar aan het zenden. We laten gelijk zien aan de doelgroep dat we ze respecteren en horen. Bij DutchQuest laat je een instructie video maken die werkt!

Voorbeeld instructie video

Een voorbeeld van een recente instructie video vind je hieronder. Het is altijd weer de uitdaging om het hart van de organisatie op beeld te laten schitteren. Daarmee bedoelen we dat de authenticiteit er vanaf spat. Het is juist jouw uniekheid als organisatie die mensen verwonderd. Een instructie video laten maken is een kans om direct een kijkje in eigen keuken te geven. Je wilt jouw doelgroep niet alleen kennis laten maken met jouw product of dienst. Je geeft ze een kans om jou te leren kennen. Jou als organisatie. Daardoor komt je klant een stuk dichterbij. Hierdoor is de kans vele malen hoger dat ze bij jou zullen afnemen.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Zelf een instructie video maken.

Misschien overweeg je om zelf een instructie filmpje te maken. Een instructie video is immers niets meer dan het uitleggen van een aantal handelingen. Toch? Aan de ene kant heb je klopt dit. Aan de andere kant is hetgeen je overbrengt net zo belangrijk als de manier waarop je het overbrengt. Sterker nog, je benadering is zelf belangrijker dan je content. Je benadering zegt immers wat je in huis hebt en wie je bent. Je content is kopieerbaar en wordt snel vergeten. Mensen vergeten altijd wat je zegt, ze vergeten nooit hoe ze zich voelden toen ze jou ontmoeten. Een instructie video is een uitgelezen kans om een goede indruk te maken. Niet omdat je alles weet maar omdat je laat zien dat je jouw kijker respecteert en begrijpt. Je geeft immers antwoord op vragen. Je laat zien hoe iets werkt. Je stelt ze gerust. Een instructie video maken kan je dus wel zelf. Bedenk alleen goed dat je beoordeeld zal worden op de kwaliteit. Mocht je als organisatie zelf video’s willen maken dan zou je er ook voor kunnen kiezen om DutchQuest als videopartner te omarmen. Daarmee haal je direct een video content specialist in huis. Een specialist die je maandelijks adviseert en je videohuisstijl bewaakt.

Tarieven van een instructie video laten maken

Tarieven van een instructie video laten maken lopen sterk uitéén. Bij DutchQuest heb je voor €1999 alles afgedekt. Zoals eerder genoemd halen we dan ook alles uit de kast om jouw video tot een groot succes te maken. Het is zeker een investering maar kijk eens wat het je zal opleveren. Ons doel is dat jouw organisatie zich sterk in de markt zal profileren.

Instructie video Haarlem

Of je nou een instructie video in Haarlem, Amsterdam of Maastricht nodig hebt. We werken door heel Nederland. Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust even langs in onze studio in Haarlem. De koffie staat altijd klaar en we vinden het leuk om samen te brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Wil jij ook een instructievideo laten maken. Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.