Webinar video laten maken

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Webinar video laten maken

Een seminar maar dan via internet. Uiterst effectief en relevant voor je doelgroep. Een professionele webinar laat je maken door DutchQuest. Of je nu je hele tekst vanaf onze autocue gaat lezen of dat je liever alles uit je hoofd vertelt. Wij denken ook graag met je mee over de inhoud en de setting waarin we alles opnemen.

Wil jij een webinar laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Videopartner

Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen

IJzersterk

IJzersterke formats en binnen 48 uur de eerste edit

Impact

Hoogwaardige films met impact voor een eerlijke prijs

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in corporate- en online video

Met trots maken wij doeltreffende video’s voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een webinar video

Bekijk hier onze indicatie prijzen voor het laten maken van een webinar.
Onze prijzen zijn eerlijk en overzichtelijk. Je mag verwachten dat je ook bijgestaan wordt in het meedenken omtrent de content.
Verder leveren we alles van a tot z. Van script tot het publiceren en verspreiden. Wij kunnen webinar video’s aanbieden voor zeer concurrerende prijzen.
Dit komt ten eerste door de jarenlange ervaring die wij hebben. Daarnaast werken we met zeer gespecialiseerde en effectieve teams. Je krijgt één iemand die je in het gehele proces begeleidt. Geen miscommunicatie of verrassingen op de factuur. Nog niet overtuigd? Lees wat tevreden klanten over ons zeggen.

Webinar video voor jouw organisatie

Je wilt waarde geven. Klanten, collega’s of werknemers hebben pas echt je aandacht als je relevant bent. Nieuwsbrieven of blogs worden nog nauwelijks gelezen. Daarentegen zie je een enorme verschuiving van geschreven content naar video ontstaan. Zoekmachines als Google spelen hier snel op in. Zoekmachines zijn er slechts op gericht om vraag en aanbod te verbinden. Kortom, de moderne mens verwacht in toenemende mate beeld en geluid als het gaat om het vergaren van content. Speel hier snel op in. Wij verzorgen al meer dan 10 jaar videocontent voor verschillende organisaties. Ook willen wij graag jou tot dienst zijn. Neem contact met ons op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Webinar software gebruiken

Een webinar maken is één ding. Een webinar publiceren is weer heel wat anders. Welk platform werkt het beste voor jouw onderneming? En welke webinar software integreert goed binnen jouw bedrijf. Webinar software heb je in vele soorten en maten. Ben je bijvoorbeeld bereid om gebruik te maken van betaalde abonnementen of wil je graag voor een gratis versie van webinar software. Beiden hebben ze voor- en nadelen. Beiden werken goed maar hebben wel een totaal verschillende uitstraling. Wij adviseren je graag over wat het beste werkt voor jouw organisatie en doelgroep.

Google event
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Waarom een webinar video laten maken?

Je weet dat het gros van de hedendaagse mens bijna niets meer leest. Ze nemen daarentegen genoeg informatie tot zich. Ze scrollen eindeloos over social media tijdlijnen. Ze nemen snippets informatie tot zich. Hapklare voorgekauwde informatie pakketjes waar ze niet te lang over na hoeven te denken. Hier moet je op inspelen. Zie het als een kans. Veel millenials spelen hier al jaren op in. Kijk maar eens naar sommige Youtubers, influencers met miljoenen volgers. Het zijn de early adopters die grote successen boeken. Dit omdat ze al vroeg wisten dat video razendsnel in opkomst zou komen. Wij als videobedrijf zien ook steeds meer dat klanten inzien dat ze niet meer anders kunnen. Een webinar is dan ook ideaal om jouw doelgroep te voorzien van de juiste informatie. Een goed doordachte webinar video laat je produceren bij DutchQuest. Lees hier wat tevreden klanten over ons zeggen.

Webinar video voor interne communicatie

Zoals eerder gezegd. Vrijwel niemand leest je nieuwsbrief of je lange mailings. Je blogs worden snel gescand en weggeklikt. Is al die moeite en aandacht dan voor niks geweest? Absoluut niet! Bij DutchQuest kan je alle blogs of geschreven content omzetten in webinars. Je leest het goed. Je hebt je content immers al. Wij zetten alles over in spreektaal en verwerken dit in de autocue. We komen bij je langs en binnen een dag nemen we talloze video’s op.
Je zal verbaasd zijn over het gemak en de kwaliteit waarmee we de video’s opnemen. Vervolgens kijken we hoe we jouw webinar video’s zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

Webinar video laten monteren en bewerken

Wat we tegenwoordig ook vaak zien is dat klanten hun eigen video’s opnemen en door ons laten bewerken. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Wie weet kunnen we op deze manier samenwerken en een prachtige co-productie maken. Ook willen we je graag adviseren over hoe je het beste je video’s kan opnemen zodat je de hoogste kwaliteit webinar video’s zal hebben.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.