Webinarvideo laten maken

Maak contact met video

Webinar video laten maken

Bij DutchQuest maken we webinarvideo’s op maat. Met een webinar kun je effectief online seminars organiseren. Wij zorgen voor een professionele productie, afgestemd op jouw wensen. Of je nu voorleest vanaf onze autocue of spontaan spreekt, wij passen ons aan. We denken graag met je mee over de inhoud en setting, zodat het resultaat perfect aansluit bij jouw doelen.

Webinar video aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Onze webinar video’s variëren doorgaans tussen de €2000 en €6000 ex btw. Onze producties zijn inclusief:

 • Duidelijke planning, draaiboek en script
 • Filmdag met filmmakers en professionele apparatuur
 • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
 • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
 • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Onze aanpak

Onze aanpak is verdeeld in verschillende fasen: voorbereiding, productie, montage en afronding. Meestal neemt het hele proces van aanvraag tot afronding ongeveer een maand in beslag, maar in bepaalde gevallen kunnen we zelfs binnen een week klaar zijn. De kosten voor onze videoproducties liggen doorgaans tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

1. Voorbereiding

 • Tijdens een eerste kennismaking verzamelen we informatie voor een krachtig concept en een duidelijke aanpak.
 • Na deze kennismaking sturen wij een gedetailleerde offerte en planning, zodat je alles op je gemak kunt doornemen.
 • Bij akkoord op de offerte beginnen wij met het opstellen van een helder script, waarbij we jouw feedback nauwkeurig verwerken.
 • Wij stellen een duidelijke planning en draaiboek op voor de productiedag, zodat alle betrokken partijen weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je ontvangt van ons praktische instructies om je optimaal voor te bereiden op de opnames.

2. Productie

 • De meeste van onze video’s worden in slechts één dag opgenomen met een professioneel team van 1 tot 3 mensen.
 • Of het nu in binnen- of buitenland, bij de klant of in de studio is, elke productie is maatwerk.
 • Onze cameramensen zijn vaak zelfregisserend, wat betekent dat ze naast hun camerawerk ook een regieachtergrond hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de mensen voor de camera, wat resulteert in authentieke opnames.

3. Montage

 • Binnen 5 werkdagen na de opnames kun je de eerste montage verwachten.
 • We monteren alle beelden en voegen muziek, voice-over, titelanimaties, logo-animatie, ondertiteling en alles wat in de scriptfase is bepaald toe.
 • Je ontvangt een eerste versie van de video om rustig te bekijken en je feedback met ons te delen.
 • Na maximaal 3 feedbackrondes hebben we een onderscheidende video die je met trots kunt delen.

4. Oplevering

 • Je ontvangt een handige downloadlink waar je de video in elk gewenst formaat kunt downloaden.
 • Je verkrijgt de volledige rechten over de video en al het bronmateriaal.
 • We bewaren alle projectbestanden gedurende 3 jaar, mocht je op een later moment aanpassingen willen laten maken.
 • We staan klaar om je te adviseren over het publiceren van je video en werken samen met gespecialiseerde partners om de video effectief onder specifieke doelgroepen te verspreiden.

Webinar video laten maken voor interne communicatie

Zoals eerder benadrukt, is het tegenwoordig een uitdaging om de aandacht van je doelgroep te trekken met traditionele geschreven content zoals nieuwsbrieven en lange e-mails. De meeste mensen scannen snel door blogs heen en klikken deze weg voordat ze echt worden gelezen. Maar betekent dit dat al je inspanningen voor niets zijn geweest? Absoluut niet!

Bij DutchQuest bieden we een oplossing: we kunnen al je bestaande blogs en geschreven content omzetten in boeiende webinars. Ja, je leest het goed, je hebt immers al waardevolle content gecreëerd. Wij zorgen ervoor dat deze content wordt omgezet in spreektaal en presenteren het vervolgens op professionele wijze met behulp van een autocue. We komen naar je toe en binnen een dag kunnen we talloze video’s opnemen.

Je zult versteld staan van het gemak en de kwaliteit waarmee we deze video’s produceren. Daarna kijken we samen hoe we jouw webinarvideo’s zo effectief mogelijk kunnen inzetten om jouw boodschap over te brengen. Kortom, voor een professionele webinarvideo die jouw boodschap krachtig overbrengt, ben je bij DutchQuest aan het juiste adres.

Waarom een webinar video laten maken?


Je bent je ervan bewust dat het merendeel van de hedendaagse mensen bijna geen tijd meer neemt om uitgebreid te lezen. In plaats daarvan consumeren ze informatie op een snelle en hapklare manier. Ze scrollen eindeloos door hun sociale media-tijdlijnen en absorberen korte, hapklare informatiepakketjes waar ze niet lang bij hoeven stil te staan. Het is belangrijk om hierop in te spelen en dit te zien als een kans om je boodschap op een effectieve manier over te brengen.

Veel millennials hebben dit al jaren geleden onderkend en spelen hier slim op in. Denk maar eens aan bepaalde YouTubers en influencers met miljoenen volgers. Zij zijn de early adopters die aanzienlijke successen boeken omdat ze vroegtijdig hebben ingezien dat video snel terrein zou winnen als communicatiemiddel.

Als videobedrijf merken we ook steeds meer dat klanten beseffen dat ze niet langer kunnen achterblijven. Een webinar is dan ook een ideaal middel om jouw doelgroep te voorzien van de juiste informatie op een manier die aansluit bij hun consumptiegewoonten. Bij DutchQuest kunnen we je helpen bij het produceren van een goed doordachte webinarvideo die perfect past bij jouw doelstellingen en behoeften.

Webinar software gebruiken

Het maken van een webinar is één ding, maar het effectief publiceren ervan is een hele andere uitdaging. Welk platform past het beste bij de behoeften van jouw bedrijf? En welke webinar-software integreert naadloos binnen jouw bedrijfsomgeving? Er zijn talloze soorten webinar-software beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en functionaliteiten.

Overweeg je bijvoorbeeld om te investeren in betaalde abonnementen of geef je de voorkeur aan gratis webinar-software? Beide opties hebben hun voor- en nadelen en dragen bij aan een totaal verschillende uitstraling van je webinar.

Bij DutchQuest staan we klaar om je te adviseren over de beste keuzes voor jouw organisatie en doelgroep. Of je nu op zoek bent naar betaalde of gratis opties, we helpen je graag om de juiste webinar-software te selecteren die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Webinar video laten monteren en bewerken

Een trend die tegenwoordig steeds vaker voorkomt, is dat klanten zelf hun video’s opnemen en vervolgens aan ons overlaten om deze te bewerken. Dit kan aanzienlijk besparen op de kosten en tegelijkertijd een nauwe samenwerking mogelijk maken. Wellicht kunnen we op deze manier een prachtige co-productie tot stand brengen, waarbij we onze expertise combineren met jouw opnamen.

Daarnaast staan we klaar om je te adviseren over de beste werkwijze voor het opnemen van je video’s, zodat je uiteindelijk kunt beschikken over webinar video’s van de hoogste kwaliteit. We delen graag onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw opnamen voldoen aan de vereisten voor een succesvolle webinarproductie.

Webinar video voor jouw organisatie

Je streeft ernaar om waarde toe te voegen aan je communicatie. Klanten, collega’s of werknemers tonen pas echt interesse wanneer de informatie relevant is. Traditionele communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven of blogs worden steeds minder effectief, terwijl de vraag naar videocontent juist explosief groeit. Deze verschuiving naar video wordt ook opgemerkt door zoekmachines zoals Google, die steeds meer nadruk leggen op multimediale content. Moderne consumenten verlangen steeds vaker naar visuele en auditieve informatie bij het opnemen van content. Het is dan ook essentieel om snel op deze trend in te spelen.

Bij DutchQuest hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige videocontent voor diverse organisaties. We begrijpen het belang van effectieve visuele communicatie en helpen graag om jouw boodschap op een krachtige manier over te brengen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn