Webinar video laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Webinar video laten maken

Een webinar video laten maken doe je bij DutchQuest. Een seminar maar dan via internet. Uiterst effectief en relevant voor je doelgroep. Een professionele webinar laat je maken door DutchQuest. Of je nu je hele tekst vanaf onze autocue gaat lezen of dat je liever alles uit je hoofd vertelt. Wij denken ook graag met je mee over de inhoud en de setting waarin we alles opnemen.

Wil jij een webinar laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een webinar video

Bekijk hier onze indicatie prijzen voor het laten maken van een webinar.
Onze prijzen zijn eerlijk en overzichtelijk. Je mag verwachten dat je ook bijgestaan wordt in het meedenken omtrent de content.
Verder leveren we alles van a tot z. Van script tot het publiceren en verspreiden. Wij kunnen webinar video’s aanbieden voor zeer concurrerende prijzen.
Dit komt ten eerste door de jarenlange ervaring die wij hebben. Daarnaast werken we met zeer gespecialiseerde en effectieve teams. Je krijgt één iemand die je in het gehele proces begeleidt. Geen miscommunicatie of verrassingen op de factuur. Nog niet overtuigd? Bekijk dan hierboven ook even wat onze klanten van ons zeggen.

Webinar video voor jouw organisatie

Je wilt waarde geven. Klanten, collega’s of werknemers hebben pas echt je aandacht als je relevant bent. Nieuwsbrieven of blogs worden nog nauwelijks gelezen. Daarentegen zie je een enorme verschuiving van geschreven content naar video ontstaan. Zoekmachines als Google spelen hier snel op in. Zoekmachines zijn er slechts op gericht om vraag en aanbod te verbinden. Kortom, de moderne mens verwacht in toenemende mate beeld en geluid als het gaat om het vergaren van content. Speel hier snel op in. Wij verzorgen al meer dan 10 jaar videocontent voor verschillende organisaties. Ook willen wij graag jou tot dienst zijn. Neem contact met ons op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Webinar software gebruiken

Een webinar maken is één ding. Een webinar publiceren is weer heel wat anders. Welk platform werkt het beste voor jouw onderneming? En welke webinar software integreert goed binnen jouw bedrijf. Webinar software heb je in vele soorten en maten. Ben je bijvoorbeeld bereid om gebruik te maken van betaalde abonnementen of kies je voor gratis webinar software. Beiden hebben ze voor- en nadelen. Beiden werken goed maar hebben wel een totaal verschillende uitstraling. Wij adviseren je graag over wat het beste werkt voor jouw organisatie en doelgroep.

BEKIJK ONS WERK

Waarom een webinar video laten maken?

Je weet dat het gros van de hedendaagse mens bijna niets meer leest. Ze nemen daarentegen genoeg informatie tot zich. Ze scrollen eindeloos over social media tijdlijnen. Ze nemen snippets informatie tot zich. Hapklare voorgekauwde informatie pakketjes waar ze niet lang over na hoeven te denken. Hier moet je op inspelen. Zie het als een kans. Veel millenials spelen hier al jaren op in. Kijk maar eens naar sommige Youtubers, influencers met miljoenen volgers. Het zijn de early adopters die grote successen boeken. Dit omdat ze al vroeg wisten dat video razendsnel in opkomst zou komen. Wij als videobedrijf zien ook steeds meer dat klanten inzien dat ze niet meer anders kunnen. Een webinar is dan ook ideaal om jouw doelgroep te voorzien van de juiste informatie. Een goed doordachte webinar video laat je produceren bij DutchQuest.

Webinar video laten maken voor interne communicatie

Zoals eerder gezegd. Vrijwel niemand leest je nieuwsbrief of je lange mailings. Je blogs worden snel gescand en weggeklikt. Is al die moeite en aandacht dan voor niks geweest? Absoluut niet! Bij DutchQuest kan je alle blogs of geschreven content omzetten in webinars. Je leest het goed. Je hebt je content immers al. Wij zetten alles over in spreektaal en verwerken dit in de autocue. We komen bij je langs en binnen een dag nemen we talloze video’s op.
Je zal verbaasd zijn over het gemak en de kwaliteit waarmee we de video’s opnemen. Vervolgens kijken we hoe we jouw webinar video’s zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Een professionele webinar video laten maken doe je bij DutchQuest

Webinar video laten monteren en bewerken

Wat we tegenwoordig ook vaak zien is dat klanten hun eigen video’s opnemen en door ons laten bewerken. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Wie weet kunnen we op deze manier samenwerken en een prachtige co-productie maken. Ook willen we je graag adviseren over hoe je het beste je video’s kan opnemen zodat je de hoogste kwaliteit webinar video’s zal hebben.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.