Wervingsvideo laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Wervingsvideo laten maken

Het is een kunst om goed personeel te vinden. Daarbij kost het ook nog een hoop tijd en geld om goede vacatures te maken en te verspreiden. Een wervingsvideo is uitermate geschikt om jouw toekomstig personeel op een eigentijdse manier te interesseren. Bij DutchQuest laat je een doeltreffende wervingsvideo maken. Wij maken een vlotte video van 45 tot 90 seconden waardoor de kijker een goede indruk van de functie zal krijgen. Vervolgens geven wij advies over hoe je je video effectief binnen de primaire doelgroep kan verspreiden. Mocht je over een langere periode meerdere werving video’s nodig hebben. Dan is het wellicht verstandig en voordelig om met ons een video partnerschap aan te gaan. Op die manier omarm je een doorlopende videomarketingstrategie.

Wil je ook een wervingsvideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een wervingsvideo laten maken

Een professionele wervingsvideo hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze prijzen. Een wervingsvideo is inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Voor een vast bedrag heb je een wervingsvideo waarmee je echt op zal vallen. Ons streven is altijd om binnen 14 dagen op te leveren. Wij begrijpen als geen ander dat een organisatie pas echt sterk staat als een ieder in zijn of haar kracht staat. Goed werven is niet schieten met hagel, het is een zeer gerichte zoektocht. Een goede wervingsvideo is een op maat gemaakte en aantrekkelijke uitnodiging voor de juiste kandidaat.

Waarom een wervingsvideo laten maken

Waarom zou je een wervingsvideo laten maken? Het antwoord is heel simpel. Mensen kijken gewoon graag filmpjes. Daarbij kan je in een wervingsvideo veel beter laten zien wat een bepaalde functie inhoudt. Ook vind je sneller de juiste kandidaten. Dat zijn namelijk degenen die zich aangetrokken voelen tot de cultuur van het bedrijf. Deze cultuur is alleen vast te leggen in bewegend beeld. Je maakt het de kandidaat zo makkelijk mogelijk. Binnen 60 seconden weet de potentiële kandidaat of de functie en het team wel of niet bij hem of haar past.

Voorbeeld wervingsvideo

Kijk bij ons werk naar voorbeelden van eerdere wervingsvideo’s die wij hebben gemaakt. Bij het maken van een wervingsvideo hebben we eerst een intakegesprek. Daarna maken wij vrijblijvend een creatief script. Vervolgens plannen we een datum voor de shoot. We pakken groots uit zodat potentiële kandidaten snel geïnteresseerd raken. In de montage houden we ook rekening met de doelgroep. Vaak is de spanningsboog niet langer dan 60 seconden. In de eerste 10 seconden moet je ze pakken, anders klikken ze weg. Bij het werven richt je je dus in de eerste plaats op wat belangrijk voor de kijker is. 

Wervingsvideo betekenis

Een wervingsvideo, ook wel recruitment video genoemd, is een filmdocument dat ingezet wordt om geschikte kandidaten aan te trekken. Kandidaten die goed passen bij het DNA van de organisatie. Het voordeel van een wervingsvideo ten opzichte van een gewone vacature is dat je de kijker veel meer inzicht kan geven in de cultuur van de organisatie. Met veel minder content kan je veel meer zeggen. Ook spreken bewegende beelden tot de verbeelding. Daardoor is een wervingsvideo vele malen effectiever dan een platte wervingstekst. 

Werving en selectiebureau

Wij maken voornamelijk wervingsvideo’s voor werving- en selectiebureaus. Steeds vaker zetten uitzendbureaus video in om hun doelen te bereiken. Video is immers een krachtig middel om je boodschap over te brengen. Daarnaast zien we ook dat organisaties zelf op zoek gaan naar geschikt personeel. Zo kan je een wervingsvideo zeer effectief verspreiden via Facebook marketing. Op die manier bereik je direct geschikte kandidaten en omzeil je de hoge kosten van selectiebureaus.

Videoproductie

Naast het maken van wervingsvideo’s kan je bij ons terecht voor iedere denkbare videoproductie. Wij zijn videopartner voor bedrijven en volledig gelicenseerd om in Nederland te mogen drone vliegen.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.