Wervingsvideo laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Wervingsvideo laten maken

Het is een kunst om goed personeel te vinden. Daarbij kost het ook nog een hoop tijd en geld om goede vacatures te maken en te verspreiden. Een wervingsvideo is uitermate geschikt om jouw toekomstig personeel op een eigentijdse manier te interesseren. Bij DutchQuest laat je een doeltreffende wervingsvideo maken. Wij maken een vlotte video van 45 tot 90 seconden waardoor de kijker een goede indruk van de functie zal krijgen. Vervolgens geven wij advies over hoe je je video effectief binnen de primaire doelgroep kan verspreiden. Mocht je over een langere periode meerdere werving video’s nodig hebben. Dan is het wellicht verstandig en voordelig om met ons een video partnerschap aan te gaan. Op die manier omarm je een doorlopende videomarketingstrategie.

Wil je ook een wervingsvideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een wervingsvideo laten maken

Een professionele wervingsvideo hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze prijzen. Een wervingsvideo is inclusief script, drone shots, 1/2 dag filmen, geanimeerde titels, montage en veel meer. Voor een vast bedrag heb je een wervingsvideo waarmee je echt op zal vallen. Ons streven is altijd om binnen 14 dagen op te leveren. Wij begrijpen als geen ander dat een organisatie pas echt sterk staat als een ieder in zijn of haar kracht staat. Goed werven is niet schieten met hagel, het is een zeer gerichte zoektocht. Een goede wervingsvideo is een op maat gemaakte en aantrekkelijke uitnodiging voor de juiste kandidaat.

Waarom een wervingsvideo laten maken

Waarom zou je een wervingsvideo laten maken? Het antwoord is heel simpel. Mensen kijken gewoon graag filmpjes. Daarbij kan je in een wervingsvideo veel beter laten zien wat een bepaalde functie inhoudt. Ook vind je sneller de juiste kandidaten. Dat zijn namelijk degenen die zich aangetrokken voelen tot de cultuur van het bedrijf. Deze cultuur is alleen vast te leggen in bewegend beeld. Je maakt het de kandidaat zo makkelijk mogelijk. Binnen 60 seconden weet de potentiële kandidaat of de functie en het team wel of niet bij hem of haar past.

Voorbeeld wervingsvideo

Kijk bij ons werk naar voorbeelden van eerdere wervingsvideo’s die wij hebben gemaakt. Bij het maken van een wervingsvideo hebben we eerst een intakegesprek. Daarna maken wij vrijblijvend een creatief script. Vervolgens plannen we een datum voor de shoot. We pakken groots uit zodat potentiële kandidaten snel geïnteresseerd raken. In de montage houden we ook rekening met de doelgroep. Vaak is de spanningsboog niet langer dan 60 seconden. In de eerste 10 seconden moet je ze pakken, anders klikken ze weg. Bij het werven richt je je dus in de eerste plaats op wat belangrijk voor de kijker is. 

BEKIJK ONS WERK

Wervingsvideo betekenis

Een wervingsvideo, ook wel recruitment video genoemd, is een filmdocument dat ingezet wordt om geschikte kandidaten aan te trekken. Kandidaten die goed passen bij het DNA van de organisatie. Het voordeel van een wervingsvideo ten opzichte van een gewone vacature is dat je de kijker veel meer inzicht kan geven in de cultuur van de organisatie. Met veel minder content kan je veel meer zeggen. Ook spreken bewegende beelden tot de verbeelding. Daardoor is een wervingsvideo vele malen effectiever dan een platte wervingstekst. 

Werving en selectiebureau

Wij maken voornamelijk wervingsvideo’s voor werving- en selectiebureaus. Steeds vaker zetten uitzendbureaus video in om hun doelen te bereiken. Video is immers een krachtig middel om je boodschap over te brengen. Daarnaast zien we ook dat organisaties zelf op zoek gaan naar geschikt personeel. Zo kan je een wervingsvideo zeer effectief verspreiden via Facebook marketing. Op die manier bereik je direct geschikte kandidaten en omzeil je de hoge kosten van selectiebureaus.

Videoproductie

Naast het maken van wervingsvideo’s kan je bij ons terecht voor iedere denkbare videoproductie. Wij zijn videopartner voor bedrijven en volledig gelicenseerd om in Nederland te mogen drone vliegen.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.