360 graden video laten maken

VRAAG EEN OFFERTE AAN

360 graden video laten maken

360 graden is de laatste jaren zeer toegankelijk geworden. Lang dacht men dat 36o graden video een gimmick zou zijn. Iets wat over zou waaien en eigenlijk geen echte toepassing zou vinden. Niets is minder waar. 360 graden video blijkt uiterst relevant in verschillende industrieën. Naast de entertainment industrie zetten zorgbedrijven en makelaars groot in op 360 graden video. Bij DutchQuest kan je een professionele 360 graden video laten maken. Volledig met titelanimatie, muziek en voice-over. Of je nu een virtual rondleiding wilt geven door jouw fabriek in China, of dat je jouw klanten wilt laten ervaren hoe het vertoeven is in jouw vakantiehuis in Zuid Spanje. Wij adviseren je graag over het opnemen, bewerken en inzetten van 360 graden video

Videopartner

Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen

IJzersterk

IJzersterke formats en binnen 48 uur de eerste edit

Impact

Hoogwaardige films met impact voor een eerlijke prijs

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in corporate- en online video

Met trots maken wij doeltreffende video’s voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten 360 graden video

Bij DutchQuest werken we met eerlijke tarieven. Bekijk hier al onze richtprijzen. Niet veel bedrijven hebben ervaring met zowel 360 graden video’s maken en publiceren als met het produceren van volledige videoproducties. Bij DutchQuest hebben we al deze specialisme’s gecombineerd. Wij zijn een volwaardig videoproductiebedrijf. Je kan dus altijd verwachten dat je naast een hoogwaardig product ook kundig wordt geadviseerd. Neem contact op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

360 graden video en virtual reality

Hoe meer tijd je met je klant doorbrengt, hoe beter je klant je leert kennen. Je wilt je klanten zo lang mogelijk op je website laten zijn. Ze kijken rond in je virtuele kantoor, werkplek of winkel en raken vertrouwd. En dat is precies wat je wilt; vertrouwen opwekken. Een 360 graden video geeft een nog betere indruk van wie je bent. Virtual reality is een digitale techniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Je bevindt je opeens op een andere plaats. Je neemt klanten mee op een reis, ze vergeten even waar ze werkelijk zijn en je hebt hun onverdeelde aandacht.

360 graden video als relatiegeschenk

Wil je echt origineel zijn. Bezorg al je klanten dan een mysterieus brievenbus pakketje. Verbaasd maken ze het open en ontdekken een kartonnen virtual reality bril. Volledig bedrukt met jouw logo en in jouw huisstijl. Vervolgens scannen ze de barcode op de bril met hun smartphone. Ze klemmen hun smartphone in de kartonnen vr-bril en zetten de bril aan hun ogen. Je klant bevindt zich direct bij jou in jouw organisatie. Je spreekt hem of haar toe, leidt ze rond. Je virtuele bezoeker heeft onverdeelde aandacht voor wat je zegt en voor wat hij ziet. Nee dit is geen toekomstpraat, je bent één mailtje of belletje verwijderd van deze realiteit. We gaan graag in gesprek.

Google event
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

360 graden video bewerken

Het is één ding om een 360 graden video op te nemen. Maar om een 360 graden video te bewerken, daar komt toch echt meer bij kijken. Denk aan het toevoegen van de kijkrichting, titels, muziek, audio etc. Bij DutchQuest werken vakidioten die altijd voor perfectie gaan. Het zou ook zomaar kunnen dat je zelf beschikt over een 360 camera en dat je iets hebt opgenomen. De volgende stap is om je 360 graden beelden bij ons in te leveren. Wij zorgen dat je binnen no-time een ware 360º ervaring kan beleven op basis van je eigen geschoten beelden.

Wat is een 360 graden video?

360 graden video wordt ook wel virtual reality genoemd. Het is een computertechniek die je in een compleet andere werkelijk kan brengen. Door een vr-bril op te zetten wordt de zichtbare wereld vervangen door een virtuele wereld. Deze virtuele wereld kan een fictieve, door de computer gegenereerde wereld zijn. Of kan een eerder opgenomen locatie of situatie zijn. De bril bevat een beeldscherm en door je hoofd te bewegen kijk je rond in deze andere wereld. Zo kan het zijn dat je je opeens bevindt in een luchtballon of een achtbaan. Maar het kan ook zijn dat je opeens onderdeel bent van een heftige conflict. De toepassingen zijn eindeloos. Hoe gaaf zou het bijvoorbeeld zijn om klanten alvast een kijkje te laten nemen in je nieuwe geautomatiseerde distributiecentrum.

360 graden video toepassingen

Zoals bovengenoemd zijn de toepassingen eindeloos. Laatst hadden we bijvoorbeeld een klant die een congres organiseerde. Onze klant wilde het liefst de gegadigden een rondleiding geven in hun nieuwe fabriek. Helaas was dit vanwege veiligheidsrestricties niet toegestaan. Als alternatief kozen ze voor 360 graden opnames van alle delen van de fabriek waar de klanten niet mochten komen. Tijdens het congres kreeg iedereen een 360 graden bril op om in virtual reality rond te kijken in de fabriek. Een prachtig gezicht hoe 200 man om zich heen aan het kijken was in een andere wereld. Bij DutchQuest ben je dus aan het juiste adres voor een 360 graden video.

360 graden video afspelen

Een 360 graden video kan je heel makkelijk afspelen. Vooral de app van Youtube en Vimeo werken perfect hiervoor. Je downloadt simpelweg de app op je smartphone. Vervolgens zoek je een 360 graden video op. Maak je beleving helemaal compleet door een Google cardboard te bestellen. Wil je je klanten eens verrassen met iets unieks, laat dan een cardboard maken in jouw huisstijl met je eigen 360 graden video.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.