360 graden video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

360 graden video laten maken

360 graden is de laatste jaren zeer toegankelijk geworden. Lang dacht men dat 36o graden video een gimmick zou zijn. Iets wat over zou waaien en eigenlijk geen echte toepassing zou vinden. Niets is minder waar. 360 graden video blijkt uiterst relevant in verschillende industrieën. Naast de entertainment industrie zetten zorgbedrijven en makelaars groot in op 360 graden video. Bij DutchQuest kan je een professionele 360 graden video laten maken. Volledig met titelanimatie, muziek en voice-over. Of je nu een virtual rondleiding wilt geven door jouw fabriek in China, of dat je jouw klanten wilt laten ervaren hoe het vertoeven is in jouw vakantiehuis in Zuid Spanje. Wij adviseren je graag over het opnemen, bewerken en inzetten van 360 graden video.

Kosten 360 graden video

Bij DutchQuest werken we met eerlijke tarieven. Bekijk hier al onze richtprijzen. Niet veel bedrijven hebben ervaring met zowel 360 graden video’s maken als met het produceren van volledige videoproducties. Bij DutchQuest hebben we al deze specialisme’s gecombineerd. Wij zijn een volwaardig videoproductiebedrijf. Je kan dus altijd verwachten dat je naast een hoogwaardig product ook kundig wordt geadviseerd. Neem contact op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

360 graden video en virtual reality

Hoe meer tijd je met je klant doorbrengt, hoe beter je klant je leert kennen. Je wilt je klanten zo lang mogelijk op je website laten zijn. Ze kijken rond in je virtuele kantoor, werkplek of winkel en raken vertrouwd. En dat is precies wat je wilt; vertrouwen opwekken. Een 360 graden video geeft een nog betere indruk van wie je bent. Virtual reality is een digitale techniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Je bevindt je opeens op een andere plaats. Je neemt klanten mee op een reis, ze vergeten even waar ze werkelijk zijn en je hebt hun onverdeelde aandacht.

360 graden video laten maken toepassingen

Zoals bovengenoemd zijn de toepassingen eindeloos. Laatst hadden we bijvoorbeeld een klant die een congres organiseerde. Onze klant wilde het liefst de gegadigden een rondleiding geven in hun nieuwe fabriek. Helaas was dit vanwege veiligheidsrestricties niet toegestaan. Als alternatief kozen ze voor 360 graden opnames van alle delen van de fabriek waar de klanten niet mochten komen. Tijdens het congres kreeg iedereen een 360 graden bril op om in virtual reality rond te kijken in de fabriek. Een prachtig gezicht hoe 200 man om zich heen aan het kijken was in een andere wereld. Een 360 graden video laten maken doe je bij DutchQuest

360 graden video afspelen

Een 360 graden video kan je heel makkelijk afspelen. Vooral de app van Youtube en Vimeo werken perfect hiervoor. Je downloadt simpelweg de app op je smartphone. Vervolgens zoek je een 360 graden video op. Maak je beleving helemaal compleet door een Google cardboard te bestellen. Wil je je klanten eens verrassen met iets unieks, laat dan een cardboard maken in jouw huisstijl met je eigen 360 graden video.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.