360 graden video laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

360 graden video laten maken

360 graden is de laatste jaren zeer toegankelijk geworden. Lang dacht men dat 36o graden video een gimmick zou zijn. Iets wat over zou waaien en eigenlijk geen echte toepassing zou vinden. Niets is minder waar. 360 graden video blijkt uiterst relevant in verschillende industrieën. Naast de entertainment industrie zetten zorgbedrijven en makelaars groot in op 360 graden video. Bij DutchQuest kan je een professionele 360 graden video laten maken. Volledig met titelanimatie, muziek en voice-over. Of je nu een virtual rondleiding wilt geven door jouw fabriek in China, of dat je jouw klanten wilt laten ervaren hoe het vertoeven is in jouw vakantiehuis in Zuid Spanje. Wij adviseren je graag over het opnemen, bewerken en inzetten van 360 graden video

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten 360 graden video

Bij DutchQuest werken we met eerlijke tarieven. Bekijk hier al onze richtprijzen. Niet veel bedrijven hebben ervaring met zowel 360 graden video’s maken als met het produceren van volledige videoproducties. Bij DutchQuest hebben we al deze specialisme’s gecombineerd. Wij zijn een volwaardig videoproductiebedrijf. Je kan dus altijd verwachten dat je naast een hoogwaardig product ook kundig wordt geadviseerd. Neem contact op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

360 graden video en virtual reality

Hoe meer tijd je met je klant doorbrengt, hoe beter je klant je leert kennen. Je wilt je klanten zo lang mogelijk op je website laten zijn. Ze kijken rond in je virtuele kantoor, werkplek of winkel en raken vertrouwd. En dat is precies wat je wilt; vertrouwen opwekken. Een 360 graden video geeft een nog betere indruk van wie je bent. Virtual reality is een digitale techniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Je bevindt je opeens op een andere plaats. Je neemt klanten mee op een reis, ze vergeten even waar ze werkelijk zijn en je hebt hun onverdeelde aandacht.

360 graden video als relatiegeschenk

Wil je echt origineel zijn. Bezorg al je klanten dan een mysterieus brievenbus pakketje. Verbaasd maken ze het open en ontdekken een kartonnen virtual reality bril. Volledig bedrukt met jouw logo en in jouw huisstijl. Vervolgens scannen ze de barcode op de bril met hun smartphone. Ze klemmen hun smartphone in de kartonnen vr-bril en zetten de bril aan hun ogen. Je klant bevindt zich direct bij jou in jouw organisatie. Je spreekt hem of haar toe, leidt ze rond. Je virtuele bezoeker heeft onverdeelde aandacht voor wat je zegt en voor wat hij ziet. Nee dit is geen toekomstpraat, je bent één mailtje of belletje verwijderd van deze realiteit. We gaan graag in gesprek.

BEKIJK ONS WERK

Virtual reality video bewerken

Het is één ding om een 360 graden video op te nemen. Maar om een 360 graden video te bewerken, daar komt toch echt meer bij kijken. Denk aan het toevoegen van de kijkrichting, titels, muziek, audio etc. Bij DutchQuest werken vakidioten die altijd voor perfectie gaan. Het zou ook zomaar kunnen dat je zelf beschikt over een 360 camera en dat je iets hebt opgenomen. De volgende stap is om je 360 graden beelden bij ons in te leveren. Wij zorgen dat je binnen no-time een ware 360º ervaring kan beleven op basis van je eigen geschoten beelden.

Wat is een virtual reality video?

360 graden video wordt ook wel virtual reality genoemd. Het is een computertechniek die je in een compleet andere werkelijk kan brengen. Door een vr-bril op te zetten wordt de zichtbare wereld vervangen door een virtuele wereld. Deze virtuele wereld kan een fictieve, door de computer gegenereerde wereld zijn. Of kan een eerder opgenomen locatie of situatie zijn. De bril bevat een beeldscherm en door je hoofd te bewegen kijk je rond in deze andere wereld. Zo kan het zijn dat je je opeens bevindt in een luchtballon of een achtbaan. Maar het kan ook zijn dat je opeens onderdeel bent van een heftig conflict. De toepassingen zijn eindeloos. Hoe gaaf zou het bijvoorbeeld zijn om klanten alvast een kijkje te laten nemen in je nieuwe geautomatiseerde distributiecentrum. Een 360 graden video laten maken is de manier om betrokkenheid te creëeren.

360 graden video laten maken toepassingen

Zoals bovengenoemd zijn de toepassingen eindeloos. Laatst hadden we bijvoorbeeld een klant die een congres organiseerde. Onze klant wilde het liefst de gegadigden een rondleiding geven in hun nieuwe fabriek. Helaas was dit vanwege veiligheidsrestricties niet toegestaan. Als alternatief kozen ze voor 360 graden opnames van alle delen van de fabriek waar de klanten niet mochten komen. Tijdens het congres kreeg iedereen een 360 graden bril op om in virtual reality rond te kijken in de fabriek. Een prachtig gezicht hoe 200 man om zich heen aan het kijken was in een andere wereld. Een 360 graden video laten maken doe je bij DutchQuest

360 graden video afspelen

Een 360 graden video kan je heel makkelijk afspelen. Vooral de app van Youtube en Vimeo werken perfect hiervoor. Je downloadt simpelweg de app op je smartphone. Vervolgens zoek je een 360 graden video op. Maak je beleving helemaal compleet door een Google cardboard te bestellen. Wil je je klanten eens verrassen met iets unieks, laat dan een cardboard maken in jouw huisstijl met je eigen 360 graden video.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.