Drone video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Drone video laten maken

Een professionele Drone video laten maken doe je bij DutchQuest. Techniek brengt ons vandaag de dag tot grote hoogtes. Bij DutchQuest nemen we dit heel letterlijk. DutchQuest is één van de weinig gelicenseerde drone bedrijven in Nederland. Dit houdt in dat wij over de nodige papieren en opleidingen beschikken om legaal te kunnen vliegen en filmen. Mocht er in het ergste geval iets mis gaan dan zijn we ook nog eens verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-

Aangezien wij een full-service videobedrijf zijn combineren wij vaak drone video met een totaalproductie. Bijvoorbeeld een bedrijfsvideo of event video. Ook worden we geregeld ingehuurd door videoproductiebedrijven om verbluffende luchtopnames te maken. Kortom: een professionele drone video laten maken doe je bij DutchQuest.

Wil jij ook drone video laten maken? Neem dan contact met ons op.

Drone video laten maken kosten

Bij ons heb je al verbluffende drone beelden voor een laag startbedrag waarbij één van onze gelicenseerde drone piloten voor 2,5 uur bij je langskomt. Bekijk hier onze richtprijzen. We zullen zowel vooraf en op de dag zelf bepalen of het verantwoord is om op de locatie te vliegen. Daarbij hebben we voldoende creatieve alternatieven mocht het bijvoorbeeld niet toegestaan zijn om op de desbetreffende locatie op te stijgen. De oplevering kan altijd direct. Het is zelfs mogelijk om een live registratie te maken. Daarbij kunnen de drone beelden direct online of op televisie vertoont worden. Je kan er ook voor kiezen om de drone beelden te verwerken in een totaal productie. Een drone video laten maken doe je bij DutchQuest.

Drone video laten maken in combinatie met bedrijfsfilm

Vandaag de dag is drone video niet meer weg te denken. Een aantal jaar geleden waren luchtbeelden alleen maar te zien bij de grote Hollywood producties. Tegenwoordig zie je de beelden in iedere serie of tv-programma terugkomen. DutchQuest maakt het ook nog eens toegankelijk om jouw bedrijfsfilm te voorzien van adembenemende drone video. Wij bieden een totaalproductie met drone video voor een zeer scherp tarief. Een drone video laten maken in combinatie met een bedrijfsfilm geeft pas echt indruk. Het zorgt ervoor dat de kijker sneller geboeid raakt en geboeid blijft. Je wilt immers dat jouw doelgroep de bedrijfsfilm van begin tot eind tot zich neemt.

Drone luchtfotografie

Saai hè, al die niet zoveel zeggende foto’s van je pand of terrein. Wat dacht je van een foto genomen op 50 meter hoogte, oftewel 17 verdiepingen hoog. Dan maak je pas echt indruk. Voor een vast bedrag komen we al bij je langs om 10 rechtenvrije foto’s te maken vanuit de lucht. Wij maken foto’s met een hoge resolutie. Dan kan je ook nog eens posters afdrukken. We zullen maximaal 2 uur op locatie zijn. Mocht je meer foto’s willen en bepaalde processen willen vastleggen waardoor de 2,5 uur overschreden worden, dan maken we een aangepaste prijs. De oplevering van de foto’s is direct. Echter is het aan te raden om de foto’s door ons na te laten bewerken. Zo heb je gelijk prachtige plaatjes die je met iedereen kan delen. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Luchtvideo laten maken.

Bij DutchQuest laat je professionele luchtvideo’s maken. En ook nog eens legaal. Het is namelijk zo dat er maar enkele bedrijven in ons land beschikken over een licentie om legaal te mogen vliegen. De boetes zijn ook niet mis. En laten we eerlijk zijn. Je gaat toch ook niet rijden zonder rijbewijs of verzekering. Om zakelijk met een drone te kunnen vliegen moet je in Nederland over een ROC-light beschikken. Beschik je daar niet over, dan kan je je ook niet laten verzekeren. De schade die door drones kan worden aangebracht is enorm. Bij DutchQuest begrijpen wij dit. We nemen het ook heel serieus. We zijn constant op de hoogte van wet- en regelgeving. We checken bij iedere vlucht de weersomstandigheden en gaan na of we mogen opstijgen in dat specifieke luchtruim. Ook zijn we verzekerd tot wel €1.000.000,- mocht er alsnog iets mis gaan. Daarbij vliegen we alleen met drones die rondom sensoren hebben om obstakels te omzeilen. Naast veiligheid staat creativiteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Onze drones filmen vanaf 4K. Al met al Hollywood waardige kwaliteit. Daarnaast vliegt onze dronepiloot al vele jaren in binnen- en buitenland. We maken niet zomaar mooie plaatjes vanuit de lucht. We gaan voor de juiste compositie en beweging. We willen dat jij een verpletterende indruk bij de klant zal maken. Kortom: luchtvideo’s laten maken doe je bij DutchQuest.

Drone video prijzen

Misschien overweeg je om zelf een drone aan te schaffen om zakelijk te gaan vliegen. Natuurlijk heeft dit wat voeten in de aarde maar het is absoluut niet onmogelijk. Er zijn al een aantal productiebedrijven die de succesvolle overstap naar legaal vliegen hebben gemaakt. Het is ons immers ook gelukt. Hieronder beperken we ons alleen tot de kosten die gemaakt worden bij het overgaan op legaal vliegen. Dan heb je in ieder geval een eerlijk overzicht van wat je te wachten staat.

1: Voor de aanschaf van een drone kan je uitgaan van zo’n €3500,-. Voor dit bedrag heb je een prosumer drone met een handvol batterijen en de nodige accessoires. Ga er wel van uit dat je iedere twee jaar toe zal zijn aan een nieuwe drone. Als je zakelijk vliegt dan raden wij ook absoluut aan om altijd een reserve drone bij je te hebben. Stel dat je drone neerstort of een defect vertoont, dan wil je natuurlijk geen nee verkopen aan je klant.

2: Voor opleidingskosten en een examen kan je uitgaan van zo’n €950,-. Daarvoor krijg je bij de meeste drone opleidingsbedrijven 2 dagen theorie les, een handboek, een theorie examen, een praktijkles en een praktijktoets. Met deze certificaten kan je je verzekering aan gaan vragen.

3: Voor de aansprakelijkheidsverzekering kan je uitgaan van zo’n €550,- per jaar. Dit is wel afhankelijk van welke drone je vliegt en wat de uitslag van je praktijk toets is. Het bedrag kan dus iets lager, maar zeker ook hoger uitvallen. Zorg dus wel dat je alvorens de nodige vliegervaring hebt voordat je dit hele traject instapt. Hoe beter de praktijktoets hoe lager de verzekeringskosten.

4: Voor het laten registreren van je drone en het aanvragen van je ROC-light kan je uitgaan van zo’n €450,-.

5: Ga altijd uit van onvoorziene kosten zoals extra batterijen voor meer vliegtijd.

Al met al zijn je startkosten om zakelijk te kunnen vliegen met een prosumer drone vanaf zo’n €5500,-. Daarbij heb je natuurlijk constant terugkerende kosten zoals de verzekering. Ook raden wij sterk aan om altijd een extra drone mee te nemen. Mocht je toch liever een gelicenseerde drone piloot met vele jaren ervaring willen inhuren neem dan contact met ons op. Wij zullen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.