E-learning video laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

E-learning video laten maken

Een professionele E-learning video laten maken doe je bij DutchQuest. Je hebt iets uit te leggen en iets over te brengen. Een e-learning laten maken is zeer effectief. Vooral als je op een toegankelijke manier, in korte periode essentiele informatie wilt overbrengen. DutchQuest helpt je graag bij het samenstellen van een e-learning. Allereerst neem je contact met ons op om te laten weten welke wensen je hebt. Vervolgens zullen we je vrijblijvend adviseren over hoe wij je kunnen begeleiden. Ook komen we gelijk met een heldere offerte zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Wij zijn een volwaardig videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van online video content.

Wil jij een e-learning laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

E-learning laten maken kosten

Bekijk hier onze indicatie prijzen voor het laten maken van een e-learning. Wij werken met een klein specialistisch team om een zo goed mogelijk product in een korte tijd op te leveren. Bij DutchQuest geloven we in persoonlijk contact en duidelijke communicatie. Van begin tot eind heb je contact met één persoon. Ook kan je verwachten dat je kundig geadviseerd wordt over de mogelijkheden omtrent e-learning. De reden dat wij geen hoofdprijzen hoeven te rekenen heeft te maken met onze bedrijfssamenstelling. Wij werken met een zeer kleine overhead en zelfsturende getalenteerde teams.

E-learning trainingen

Welke waarde geef jij echt aan klanten, werknemers en collega’s. Wist je dat je naast je service en producten ook echt waarde kan bieden. Met een e-learning training help je anderen op weg. We maken het je heel erg makkelijk, we nemen vrijwel alles uit handen. Op basis van jouw wensen schrijven wij een script en plannen we de draaidagen. Na enkele dagen ontvang je de eerste opzet van de e-learning. Eventuele opmerkingen verwerken we gelijk. Heb je liever een e-learning op basis van animatie, geen enkel probleem. Ook het inhuren van acteurs en voice-overs regelen we graag voor je. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos.

E-learning laten bewerken

E-learning video laten maken en laten bewerken. We zien steeds meer dat organisaties video inzetten voor interne communicatie. Lang niet altijd wordt er hierbij gebruik gemaakt van een externe videoproducent. En dat is logisch, iedereen kan tegenwoordig filmen. En misschien ben je zelf ook al aan de slag gegaan met de opnames van een e-learning. Wat je zou kunnen overwegen is om de opnames naar ons te sturen. Wij verwerken het geheel tot een overzichtelijke e-learning. Vervolgens denken we mee over welk platform je het beste kunt toepassen. Zo komen we samen tot een co-productie. Ook kunnen we je begeleiden in het verbeteren van de opnames. Denk aan het advies wat wij kunnen geven over de content, audiokwaliteit en videocompositie. Samen komen we dan tot een hoogwaardig product.

BEKIJK ONS WERK

E-learning video afspelen

Een e-learning video kan je op zowel een smartphone, tablet of desktop afspelen. Er zijn verder verschillende platforms waar je de e-learnings kan afspelen. Ieder platform heeft z’n voor- en nadelen. E-learnings bevatten vaak gevoelige informatie. Het is dan ook zaak om deze informatie goed te beschermen. Belangrijk is om goed na te denken over op wat voor manier de e-learning toegankelijk is. We adviseren je graag wat het beste werkt voor jouw organisatie.

E-learning video laten maken en de toepassingen

Er zijn vele toepassingen te vinden voor het gebruik van e-learning. Denk aan het intern bijscholen van al het personeel. Of voor het bijspijkeren van herziene veiligheidsprotocollen. E-learning is al jaren niet meer weg te denken. E-learning is toegankelijk en vaak ook nog eens leuk om aan deel te nemen. Bij DutchQuest vinden wij dat een e-learning ten eerste informatief moet zijn. En als het onderwerp het toestaat mag er best een element van humor in verwerkt zitten. Helemaal omdat dit helpt om de aandacht van de kijker op scherp te zetten. Een E-learning video laten maken met impact doe je bij DutchQuest.

E-learning cursus laten maken

Een e-learning cursus vergt veel voorbereiding. Vaak werken we met dit type e-learning met een autocue. De tekst wordt van te voren geschreven, herschreven en geredigeerd. Als het script tot in de puntjes is uitgewerkt wordt er een opnamedag gepland. Met een goede voorbereiding kunnen we in een dag eindeloos veel content vastleggen. Wil je door ons een e-learning cursus laten maken. Neem dan eerst contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. Een e-learning video maak je bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.