E-learning video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

E-learning video laten maken

Een professionele E-learning video laten maken doe je bij DutchQuest. Je hebt iets uit te leggen en iets over te brengen. Een e-learning laten maken is zeer effectief. Vooral als je op een toegankelijke manier, in korte periode essentiele informatie wilt overbrengen. DutchQuest helpt je graag bij het samenstellen van een e-learning. Allereerst neem je contact met ons op om te laten weten welke wensen je hebt. Vervolgens zullen we je vrijblijvend adviseren over hoe wij je kunnen begeleiden. Ook komen we gelijk met een heldere offerte zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Wij zijn een volwaardig videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van online video content.

Wil jij een e-learning laten maken? Neem dan contact met ons op.

E-learning laten maken kosten

Bekijk hier onze indicatie prijzen voor het laten maken van een e-learning. Wij werken met een klein specialistisch team om een zo goed mogelijk product in een korte tijd op te leveren. Bij DutchQuest geloven we in persoonlijk contact en duidelijke communicatie. Van begin tot eind heb je contact met één persoon. Ook kan je verwachten dat je kundig geadviseerd wordt over de mogelijkheden omtrent e-learning. De reden dat wij geen hoofdprijzen hoeven te rekenen heeft te maken met onze bedrijfssamenstelling. Wij werken met een zeer kleine overhead en zelfsturende getalenteerde teams.

E-learning trainingen

Welke waarde geef jij echt aan klanten, werknemers en collega’s. Wist je dat je naast je service en producten ook echt waarde kan bieden. Met een e-learning training help je anderen op weg. We maken het je heel erg makkelijk, we nemen vrijwel alles uit handen. Op basis van jouw wensen schrijven wij een script en plannen we de draaidagen. Na enkele dagen ontvang je de eerste opzet van de e-learning. Eventuele opmerkingen verwerken we gelijk. Heb je liever een e-learning op basis van animatie, geen enkel probleem. Ook het inhuren van acteurs en voice-overs regelen we graag voor je. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos.

E-learning laten bewerken

E-learning video laten maken en laten bewerken. We zien steeds meer dat organisaties video inzetten voor interne communicatie. Lang niet altijd wordt er hierbij gebruik gemaakt van een externe videoproducent. En dat is logisch, iedereen kan tegenwoordig filmen. En misschien ben je zelf ook al aan de slag gegaan met de opnames van een e-learning. Wat je zou kunnen overwegen is om de opnames naar ons te sturen. Wij verwerken het geheel tot een overzichtelijke e-learning. Vervolgens denken we mee over welk platform je het beste kunt toepassen. Zo komen we samen tot een co-productie. Ook kunnen we je begeleiden in het verbeteren van de opnames. Denk aan het advies wat wij kunnen geven over de content, audiokwaliteit en videocompositie. Samen komen we dan tot een hoogwaardig product.

E-learning video afspelen

Een e-learning video kan je op zowel een smartphone, tablet of desktop afspelen. Er zijn verder verschillende platforms waar je de e-learnings kan afspelen. Ieder platform heeft z’n voor- en nadelen. E-learnings bevatten vaak gevoelige informatie. Het is dan ook zaak om deze informatie goed te beschermen. Belangrijk is om goed na te denken over op wat voor manier de e-learning toegankelijk is. We adviseren je graag wat het beste werkt voor jouw organisatie.

E-learning video laten maken en de toepassingen

Er zijn vele toepassingen te vinden voor het gebruik van e-learning. Denk aan het intern bijscholen van al het personeel. Of voor het bijspijkeren van herziene veiligheidsprotocollen. E-learning is al jaren niet meer weg te denken. E-learning is toegankelijk en vaak ook nog eens leuk om aan deel te nemen. Bij DutchQuest vinden wij dat een e-learning ten eerste informatief moet zijn. En als het onderwerp het toestaat mag er best een element van humor in verwerkt zitten. Helemaal omdat dit helpt om de aandacht van de kijker op scherp te zetten. Een E-learning video laten maken met impact doe je bij DutchQuest.

E-learning cursus laten maken

Een e-learning cursus vergt veel voorbereiding. Vaak werken we met dit type e-learning met een autocue. De tekst wordt van te voren geschreven, herschreven en geredigeerd. Als het script tot in de puntjes is uitgewerkt wordt er een opnamedag gepland. Met een goede voorbereiding kunnen we in een dag eindeloos veel content vastleggen. Wil je door ons een e-learning cursus laten maken. Neem dan eerst contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. Een e-learning video maak je bij DutchQuest.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.