E-learning video laten maken

Maak contact met video

E-learning video laten maken

Bij DutchQuest kun je professionele E-learning video’s laten maken die perfect aansluiten op jouw behoeften. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het creëren van effectieve en boeiende video’s voor het trainen van medewerkers, delen van kennis, of verspreiden van educatieve inhoud. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een heldere offerte. Ontdek hoe wij jouw E-learning video kunnen transformeren tot een waardevol leermiddel.

E-learning aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Onze video’s variëren doorgaans tussen de €1000 en €5000 ex btw. Onze producties zijn inclusief:

 • Duidelijke planning, draaiboek en script
 • Filmdag met filmmaker en professionele apparatuur
 • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
 • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
 • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Onze aanpak

Onze aanpak is verdeeld in verschillende fasen: voorbereiding, productie, montage en afronding. Meestal neemt het hele proces van aanvraag tot afronding ongeveer een maand in beslag, maar in bepaalde gevallen kunnen we zelfs binnen een week klaar zijn. De kosten voor onze videoproducties liggen doorgaans tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

1. Voorbereiding

 • Tijdens een eerste kennismaking verzamelen we informatie voor een krachtig concept en een duidelijke aanpak.
 • Na deze kennismaking sturen wij een gedetailleerde offerte en planning, zodat je alles op je gemak kunt doornemen.
 • Bij akkoord op de offerte beginnen wij met het opstellen van een helder script, waarbij we jouw feedback nauwkeurig verwerken.
 • Wij stellen een duidelijke planning en draaiboek op voor de productiedag, zodat alle betrokken partijen weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je ontvangt van ons praktische instructies om je optimaal voor te bereiden op de opnames.

2. Productie

 • De meeste van onze video’s worden in slechts één dag opgenomen met een professioneel team van 1 tot 3 mensen.
 • Of het nu in binnen- of buitenland, bij de klant of in de studio is, elke productie is maatwerk.
 • Onze cameramensen zijn vaak zelfregisserend, wat betekent dat ze naast hun camerawerk ook een regieachtergrond hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de mensen voor de camera, wat resulteert in authentieke opnames.

3. Montage

 • Binnen 5 werkdagen na de opnames kun je de eerste montage verwachten.
 • We monteren alle beelden en voegen muziek, voice-over, titelanimaties, logo-animatie, ondertiteling en alles wat in de scriptfase is bepaald toe.
 • Je ontvangt een eerste versie van de video om rustig te bekijken en je feedback met ons te delen.
 • Na maximaal 3 feedbackrondes hebben we een onderscheidende video die je met trots kunt delen.

4. Oplevering

 • Je ontvangt een handige downloadlink waar je de video in elk gewenst formaat kunt downloaden.
 • Je verkrijgt de volledige rechten over de video en al het bronmateriaal.
 • We bewaren alle projectbestanden gedurende 3 jaar, mocht je op een later moment aanpassingen willen laten maken.
 • We staan klaar om je te adviseren over het publiceren van je video en werken samen met gespecialiseerde partners om de video effectief onder specifieke doelgroepen te verspreiden.

E-learning laten maken kosten


Ontdek hierboven onze indicatieve prijzen voor het laten ontwikkelen van een e-learning. DutchQuest hanteert een unieke aanpak met een klein, gespecialiseerd team om een hoogwaardig product efficiënt en binnen een kort tijdsbestek op te leveren. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie, waardoor je gedurende het gehele proces in direct contact staat met één toegewijd persoon. Bovendien kun je rekenen op deskundig advies met betrekking tot de mogelijkheden rondom e-learning.

Wat DutchQuest onderscheidt en waarom we geen exorbitante prijzen hoeven te hanteren, is te wijten aan onze bedrijfsstructuur. We werken met een uiterst bekwame, zelfsturende teams en hebben een zeer beperkte overhead. Dit stelt ons in staat om kostenefficiënt te opereren zonder in te boeten aan kwaliteit. Bij DutchQuest streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige e-learning te leveren, maar ook om het proces soepel en transparant te maken, zodat je vol vertrouwen de ontwikkeling van jouw e-learning project kunt doorlopen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden verder te bespreken en ontdek hoe wij met onze expertise en persoonlijke aanpak jouw e-learning visie tot leven kunnen brengen.

E-learning trainingen


Welke toegevoegde waarde wil jij daadwerkelijk bieden aan klanten, werknemers en collega’s? Ontdek dat naast je bestaande diensten en producten, je met een e-learning training een significante meerwaarde kunt leveren. Bij DutchQuest maken we dit proces uiterst gemakkelijk en nemen vrijwel alles uit handen. Op basis van jouw specifieke wensen stellen wij een script op en plannen de draaidagen nauwkeurig in. Binnen enkele dagen ontvang je de eerste opzet van de e-learning, waarop we direct eventuele opmerkingen verwerken.

Wil je liever een e-learning op basis van animatie? Geen enkel probleem! Wij bieden flexibiliteit in de keuze van de presentatievorm en kunnen ook het inhuren van acteurs en voice-overs volledig voor jou regelen. Hierdoor zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. DutchQuest begrijpt dat het bieden van waarde verder gaat dan alleen het leveren van producten en service. Het gaat om het faciliteren van leerervaringen en het vereenvoudigen van het leerproces voor jouw doelgroep.

Onze focus op heldere communicatie, betrokkenheid, en maatwerk stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige e-learning te ontwikkelen, maar ook om jou als klant volledig te ontzorgen gedurende het gehele proces. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen en samen een waardevolle e-learning training te creëren die aansluit op jouw doelstellingen.

E-learning laten bewerken


Overweeg je een E-learning video te laten maken en professioneel te laten bewerken? Het valt op dat steeds meer organisaties video’s gebruiken voor interne communicatie. Niet altijd wordt echter een externe videoproducent ingeschakeld, en dat is begrijpelijk, aangezien tegenwoordig bijna iedereen in staat is om te filmen. Wellicht ben je zelf al begonnen met het opnemen van materiaal voor een E-learning. In dat geval kun je overwegen om de opnames naar ons te sturen. Bij DutchQuest transformeren we deze ruwe opnames tot een gestructureerde en overzichtelijke E-learning

Daarnaast denken we graag met je mee over het meest geschikte platform om de E-learning op te presenteren. Dit leidt tot een gezamenlijke co-productie waarbij we jouw input combineren met onze expertise. Bovendien bieden we begeleiding bij het optimaliseren van de opnames, inclusief advies over de content, audiokwaliteit en videocompositie. Door deze samenwerking streven we ernaar een hoogwaardig eindproduct te realiseren dat aan jouw verwachtingen voldoet.

Bij DutchQuest gaan we verder dan alleen het bewerken van beelden; we streven naar een complete en professionele E-learning ervaring. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een impactvolle E-learning video.

E-learning video afspelen


Een e-learning video is veelzijdig en kan afgespeeld worden op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, en desktops. Daarnaast zijn er diverse platforms beschikbaar waarop je e-learnings kunt presenteren. Elk platform heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de keuze hiertussen kan impact hebben op de gebruikservaring en veiligheid van de gevoelige informatie die vaak in e-learnings wordt behandeld.

Gezien de vertrouwelijke aard van veel informatie in e-learnings is het cruciaal om deze gegevens effectief te beschermen. Het is essentieel om zorgvuldig te overwegen hoe de e-learning toegankelijk is en welke beveiligingsmaatregelen genomen moeten worden. Bij DutchQuest begrijpen we het belang van deze overwegingen en adviseren we je graag over de meest geschikte aanpak voor jouw organisatie. Ons doel is om niet alleen een effectieve e-learning video te produceren, maar ook om ervoor te zorgen dat deze op een veilige en doeltreffende manier wordt gepresenteerd aan de doelgroep.

Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies op maat. Wij staan klaar om samen met jou de beste oplossingen te verkennen en een e-learning strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij de behoeften en veiligheidseisen van jouw organisatie.

E-learning video laten maken en de toepassingen


Er zijn talloze toepassingen voor het gebruik van e-learning, variërend van het intern bijscholen van het personeel tot het updaten van herziene veiligheidsprotocollen. E-learning heeft zich door de jaren heen gevestigd als een onmisbaar instrument in verschillende sectoren. Wat e-learning zo krachtig maakt, is niet alleen de toegankelijkheid, maar ook het feit dat het vaak als plezierig wordt ervaren. Bij DutchQuest delen wij de overtuiging dat e-learning in de eerste plaats informatief moet zijn. Als het onderwerp zich ervoor leent, mag er zelfs een vleugje humor worden toegevoegd. Dit draagt niet alleen bij aan de betrokkenheid, maar zorgt er ook voor dat de kijker zijn aandacht scherp houdt.

Bij DutchQuest streven we ernaar e-learning video’s te creëren die niet alleen impactvol zijn, maar ook een aangename kijkervaring bieden. Onze aanpak combineert informatieve waarde met een vleugje humor, indien passend, om de educatieve boodschap op een boeiende manier over te brengen. Als je op zoek bent naar een e-learning video met impact, ben je bij DutchQuest aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een effectieve en boeiende e-learning ervaring voor jouw doelgroep.

E-learning cursus laten maken

Het ontwikkelen van een e-learning cursus vergt zorgvuldige voorbereiding. Bij dit type e-learning maken we vaak gebruik van een autocue. De tekst wordt zorgvuldig vooraf geschreven, herzien en geredigeerd. Pas wanneer het script tot in de kleinste details is uitgewerkt, plannen we een opnamedag. Dankzij een grondige voorbereiding kunnen we in één dag een aanzienlijke hoeveelheid content vastleggen.

Wanneer je overweegt om door ons een e-learning cursus te laten maken, raden we aan om eerst contact met ons op te nemen. Tijdens dit gesprek kunnen we de specifieke behoeften en wensen bespreken en alle mogelijkheden in kaart brengen. DutchQuest staat klaar om een e-learning video te produceren die niet alleen informatief is maar ook aansluit bij de visuele stijl en doelstellingen van jouw organisatie.

Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat de e-learning video een effectieve educatieve tool wordt. Neem gerust contact met ons op om een gedetailleerd overleg te plannen en de mogelijkheden voor het maken van een e-learning video te verkennen. Bij DutchQuest staat jouw educatieve boodschap centraal.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn