DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Instructiefilm laten maken

BEKIJK VIDEO

Instructiefilm laten maken

Je hebt een product of dienst waar je trots op bent. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Alleen jouw doelgroep moet jouw product of dienst uiteraard ook gaan waarderen. Je wilt immers dat ze overtuigd worden om jouw dienst of product af te nemen. Een instructiefilm laten maken geeft jou de kans om je doelgroep over de streep te strekken. Met een instructiefilm laat je niet alleen zien hoe iets werkt. Je kan gelijk de meerwaarde van je product tonen. Je kan de toepasbaarheid visueel inzichtelijk maken. En bovenal is een instructiefilm direct een toenadering naar jouw doelgroep. Je laat zien dat je om ze geeft. Simpelweg door iets uit te leggen. Het is een extra service die direct betrokkenheid creëert. Bij DutchQuest kan je een doeltreffende Instructiefilm laten maken.

Wil jij ook een instructie video laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een Instructiefilm

Voor €1999 heb je al een duidelijke instructiefilm. Voor dat bedrag pakken we grootst uit. Een complete filmproductie inclusief luchtopnames, bewegende titels en voice over. Alles om een verpletterende indruk op je doelgroep te maken. Ons streven is om binnen 14 dagen op te leveren. Je hoeft dus niet lang te wachten tot je je doelgroep kan overtuigen.

Waarom een instructiefilm

Met een instructiefilm creëer je de gunst van jouw doelgroep. Jouw doelgroep is namelijk altijd op zoek naar de werking en toepasbaarheid van een product of dienst. Met een instructiefilm bied je deze service. Het is als het ware net dat extra wat jouw klant over de streep trekt om op aanschaf over te gaan. Een instructiefilm neemt dat laatste beetje twijfel weg en het maakt jou de betrouwbare partij om mee in zee te gaan. Met een instructiefilm verbind je een product of dienst direct aan jouw organisatie. Daarmee zorgt een instructiefilm direct voor een sterke branding van jouw merk.

Voorbeeld instructiefilm

Een voorbeeld van een recente instructiefilm vind je hieronder. Een instructiefilm zorgt voor beleving. Je laat niet alleen maar informatie achter. Je brengt gevoel over. De kijker krijgt het gevoel dat je geïnteresseerd bent. Geïnteresseerd om vragen te beantwoorden en processen uit te leggen. Je laat zien dat je om je klant geeft. Ook laat je zien dat je geloofd in je product of dienst.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Voordelen van een instructiefilm.

Het grootste voordeel van een instructiefilm laten maken is dat je je doelgroep overtuigd dat je meeleeft. Je bied informatie die overtuigt en uiterst relevant is voor de kijken. Mensen kijken instructiefilmss omdat ze twijfelen. Ze twijfelen of de aangeboden diensten of producten relevant voor hen zijn. Ze twijfelen over de meerwaarde. Een instructiefilm neemt deze twijfel weg. Stel dat jouw concurrent precies dezelfde producten of diensten bied. Ook dan zal een instructiefilm de doorslag zijn waarom jouw doelgroep voor jou zal kiezen. Jij bent namelijk degene die laat zien dat je je doelgroep serieus neemt. Dat voelt je doelgroep aan. Ook ziet je doelgroep gelijk met wie ze te maken hebben. Uit een platte tekst kan je namelijk niet opmaken met wie een klant te maken heeft. Één minuut video zegt immers net zoveel als duizend woorden. Daarbij kijken mensen simpel gezegd veel liever een video dan dat ze lezen.

Zelf een instructiefilm maken.

Misschien heb je zelf weleens overwogen om een instructiefilm te maken. Dat kan natuurlijk prima. Vergeet nooit dat je in eerste plaatst beoordeeld zal worden op de kwaliteit van je video. Kwaliteit wordt beoordeeld op vale factoren. Weet je bijvoorbeeld wat de spanningsboog van je doelgroep is en wat voor informatie ze precies zoeken. Er is namelijk vaak een groot verschil tussen wat jij wilt zeggen en wat je doelgroep wilt horen. Zo wil jij bijvoorbeeld overbrengen hoeveel pixels jouw tv scherm heeft. Jouw klant zegt dat helemaal niks. Die wilt simpelweg weten hoever hij van z’n tv moet zitten om een ware bioscoop beleving te hebben. Iedereen kan tegenwoordig mooie video’s maken. Een doeltreffende instructievideo is een ijzersterk marketing tool om je conversie flink toe te laten nemen. Een instructiefilm van slechte kwaliteit zal alleen maar negatieve resultaten opleveren. Denk er dus niet te makkelijk over. Het gaat hier immers om de reputatie van je product, dienst en organisatie. Daarbij is het dus niet onmogelijk om zelf instructiefilms te maken. Zelf raden wij dan aan om bijvoorbeeld een videopartnerschap met ons aan te gaan. Zo kunnen wij de nodige begeleiding geven zodat je de juiste videomarketing strategie kan hanteren.

Betekenis instructiefilm.

Een instructiefilm is een film waarbij informatie over een bepaalde actie wordt overgebracht. Dat kan het hoe, wanneer en waarom van een actie zijn. Met een instructiefilm kan je binnen 90 seconden duidelijk een proces of werking uitleggen. Een instructiefilm kan een extra service van een organisatie zijn om klanten tegemoet te komen in het verstrekken van relevante informatie. Hierdoor creëert een organisatie betrokkenheid bij de doelgroep. Een doeltreffende instructiefilm laat je maken bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.