Instructiefilm laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Instructiefilm laten maken

Je hebt een product of dienst waar je trots op bent. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Alleen jouw doelgroep moet jouw product of dienst uiteraard ook gaan waarderen. Je wilt immers dat ze overtuigd raken en jouw dienst of product af te nemen. Een instructiefilm laten maken geeft jou de kans om je doelgroep over de streep te trekken. Met een instructiefilm laat je niet alleen zien hoe iets werkt. Je kan gelijk de meerwaarde van je product tonen. Je kan de toepasbaarheid visueel inzichtelijk maken. En bovenal is een instructiefilm direct een toenadering naar jouw doelgroep. Je laat zien dat je om ze geeft. Simpelweg door iets uit te leggen. Het is een extra service die direct betrokkenheid creëert. Bij DutchQuest kan je een doeltreffende instructiefilm laten maken.

Wil jij ook een instructiefilm laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een instructiefilm

Een duidelijke instructiefilm nodig? Bekijk hier onze richtprijzen. We pakken graag groots uit. Een complete filmproductie inclusief luchtopnames, bewegende titels en voice over. Alles om een verpletterende indruk op je doelgroep te maken. Ons streven is om binnen enkele dagen op te leveren. Je hoeft dus niet lang te wachten tot je je doelgroep kan overtuigen.

Waarom een instructiefilm

Met een instructiefilm creëer je de gunst van jouw doelgroep. Jouw doelgroep is namelijk altijd op zoek naar de werking en toepasbaarheid van een product of dienst. Met een instructiefilm bied je deze service. Het is als het ware net dat extraatje wat jouw klant over de streep trekt om op aanschaf over te gaan en het maakt jou de betrouwbare partij om mee in zee te gaan. Met een instructiefilm verbind je een product of dienst direct aan jouw organisatie. Daarmee zorgt een instructiefilm direct voor een sterke branding van jouw merk.

Voorbeeld instructiefilm

Een instructiefilm zorgt voor beleving. Je laat niet alleen maar informatie achter. Je brengt gevoel over. De kijker krijgt het gevoel dat je geïnteresseerd bent. Geïnteresseerd om vragen te beantwoorden en processen uit te leggen. Je laat zien dat je om je klant geeft. Ook laat je zien dat je gelooft in jouw product of dienst.

BEKIJK ONS WERK

Voordelen van een instructiefilm

Het grootste voordeel van een instructiefilm laten maken is dat je jouw doelgroep er van overtuigd dat je met ze meeleeft. Je biedt informatie die overtuigt en uiterst relevant is voor de kijker. Mensen kijken instructiefilms omdat ze twijfelen. Ze twijfelen of de aangeboden diensten of producten relevant voor hen zijn. Ze twijfelen over de meerwaarde. Een instructiefilm neemt deze twijfel weg. Stel dat jouw concurrent precies dezelfde producten of diensten biedt. Ook dan zal een instructiefilm de doorslag zijn waarom jouw doelgroep voor jou zal kiezen. Jij bent namelijk degene die laat zien dat je je doelgroep serieus neemt. Dat voelt je doelgroep aan. Ook ziet je doelgroep gelijk met wie ze te maken hebben. Uit een platte tekst kan je namelijk niet opmaken met wie een klant te maken heeft. Eén minuut video zegt immers net zoveel als duizend woorden. Daarbij kijken mensen simpel gezegd veel liever een video dan dat ze lezen.

Zelf een instructiefilm maken

Misschien heb je zelf weleens overwogen om een instructiefilm te maken. Dat kan natuurlijk prima. Vergeet nooit dat je in eerste plaatst beoordeeld zal worden op de kwaliteit van je video. Kwaliteit wordt beoordeeld op vele factoren. Weet je bijvoorbeeld wat de spanningsboog van je doelgroep is en wat voor informatie ze precies zoeken. Er is namelijk vaak een groot verschil tussen wat jij wilt zeggen en wat je doelgroep wilt horen. Zo wil jij bijvoorbeeld overbrengen hoeveel pixels jouw tv scherm heeft. Jouw klant zegt dat helemaal niks. Die wilt simpelweg weten hoever hij van z’n tv moet zitten om een ware bioscoop beleving te hebben. Een doeltreffende instructievideo is een ijzersterk marketing tool om je conversie flink toe te laten nemen. Een instructiefilm van slechte kwaliteit zal alleen maar negatieve resultaten opleveren. Denk er dus niet te makkelijk over. Het gaat hier immers om de reputatie van je product, dienst en organisatie. Daarbij is het dus niet onmogelijk om zelf instructiefilms te maken. Zelf raden wij dan aan om bijvoorbeeld een videopartnerschap met ons aan te gaan. Zo kunnen wij de nodige begeleiding geven zodat je de juiste videomarketingstrategie kan hanteren.

Betekenis instructiefilm

Een instructiefilm is een film waarbij informatie over een bepaalde actie wordt overgebracht. Dat kan het hoe, wanneer en waarom van een actie zijn. Met een instructiefilm kan je binnen 90 seconden duidelijk een proces of werking uitleggen. Een instructiefilm kan een extra service van een organisatie zijn om klanten tegemoet te komen in het verstrekken van relevante informatie. Hierdoor creëert een organisatie betrokkenheid bij de doelgroep. Een doeltreffende instructiefilm laat je maken bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.