Interactieve video laten maken

Maak contact met video

Interactieve video laten maken

Bij DutchQuest maken we professionele interactieve video’s die niet alleen de aandacht van de kijker trekken, maar ook vasthouden door toegevoegde interactieve elementen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe interactieve video een waardevolle toevoeging kan zijn voor jouw project.

Interactieve video aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Onze video’s variëren doorgaans tussen de €1000 en €5000 ex btw. Onze producties zijn inclusief:

 • Duidelijke planning, draaiboek en script
 • Filmdag met filmmaker en professionele apparatuur
 • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
 • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
 • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Onze aanpak

Onze aanpak is verdeeld in verschillende fasen: voorbereiding, productie, montage en afronding. Meestal neemt het hele proces van aanvraag tot afronding ongeveer een maand in beslag, maar in bepaalde gevallen kunnen we zelfs binnen een week klaar zijn. De kosten voor onze videoproducties liggen doorgaans tussen de €1000 en €5000, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

1. Voorbereiding

 • Tijdens een eerste kennismaking verzamelen we informatie voor een krachtig concept en een duidelijke aanpak.
 • Na deze kennismaking sturen wij een gedetailleerde offerte en planning, zodat je alles op je gemak kunt doornemen.
 • Bij akkoord op de offerte beginnen wij met het opstellen van een helder script, waarbij we jouw feedback nauwkeurig verwerken.
 • Wij stellen een duidelijke planning en draaiboek op voor de productiedag, zodat alle betrokken partijen weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je ontvangt van ons praktische instructies om je optimaal voor te bereiden op de opnames.

2. Productie

 • De meeste van onze video’s worden in slechts één dag opgenomen met een professioneel team van 1 tot 3 mensen.
 • Of het nu in binnen- of buitenland, bij de klant of in de studio is, elke productie is maatwerk.
 • Onze cameramensen zijn vaak zelfregisserend, wat betekent dat ze naast hun camerawerk ook een regieachtergrond hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de mensen voor de camera, wat resulteert in authentieke opnames.

3. Montage

 • Binnen 5 werkdagen na de opnames kun je de eerste montage verwachten.
 • We monteren alle beelden en voegen muziek, voice-over, titelanimaties, logo-animatie, ondertiteling en alles wat in de scriptfase is bepaald toe.
 • Je ontvangt een eerste versie van de video om rustig te bekijken en je feedback met ons te delen.
 • Na maximaal 3 feedbackrondes hebben we een onderscheidende video die je met trots kunt delen.

4. Oplevering

 • Je ontvangt een handige downloadlink waar je de video in elk gewenst formaat kunt downloaden.
 • Je verkrijgt de volledige rechten over de video en al het bronmateriaal.
 • We bewaren alle projectbestanden gedurende 3 jaar, mocht je op een later moment aanpassingen willen laten maken.
 • We staan klaar om je te adviseren over het publiceren van je video en werken samen met gespecialiseerde partners om de video effectief onder specifieke doelgroepen te verspreiden.

Waarom een interactieve video laten maken?

Interactieve video is niet alleen effectief, maar maakt het kijkproces ook aangenamer. Deze vorm van video zorgt ervoor dat je publiek niet langer passief toekijkt, maar actief betrokken wordt en een integraal onderdeel van het verhaal wordt. Dit is de kracht van interactieve video: het creëert betrokkenheid en houdt de kijker constant geïnteresseerd, vooral wanneer keuzes worden gemaakt die het verloop van het verhaal beïnvloeden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer organisaties de potentie van interactieve video herkennen en deze vorm van content omarmen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van onderscheidende videocontent staat DutchQuest klaar om jouw visie om te zetten in een boeiende en effectieve interactieve video. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen en te ontdekken hoe interactieve video waarde kan toevoegen aan jouw project.

Kosten van een interactieve video

Het ontwikkelen van een interactieve video hoeft niet zo kostbaar te zijn als sommigen wellicht veronderstellen. Deze vorm van contentproductie is niet alleen betaalbaar, maar ook verrassend snel. Vaak kunnen wij binnen een dag het eindresultaat opleveren, wat bijzonder handig is voor projecten met een strakke deadline. Neem gerust een kijkje bij onze richtprijzen [link naar prijslijst] voor een transparant overzicht van de kosten. DutchQuest staat bekend om haar concurrentiekracht, mede doordat we efficiënt werken met zelfsturende, gespecialiseerde teams en minimale overheadkosten. Toch nodigen we je graag uit om bij ons op kantoor langs te komen, waar je altijd persoonlijk contact hebt met één toegewijde contactpersoon. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt voor duidelijkheid gedurende het hele proces. Bij DutchQuest streven we altijd naar kwaliteit en nemen we de tijd om al je wensen vooraf in kaart te brengen, zodat er geen onaangename verrassingen op de factuur staan. Wij geloven in helderheid en transparantie, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Toekomst van interactieve video

Wat brengt de toekomst voor interactieve video? De vooruitzichten zijn ronduit veelbelovend, en we verwachten dat de populariteit alleen maar zal toenemen. Wat zo opmerkelijk is, is dat je zelfs bestaande video’s kunt omvormen tot interactieve pareltjes. Stel je voor dat je in het verleden een instructievideo hebt laten maken; bij DutchQuest kunnen we dezelfde video laden en er een interactieve dimensie aan toevoegen. Denk hierbij aan het integreren van buttons of het toevoegen van animaties. De mogelijkheden zijn werkelijk grenzeloos. Een opvallende trend is ook het groeiende gebruik van interactieve 360-graden video’s. Bij DutchQuest beschikken we over alle benodigde disciplines in-house, en we houden voortdurend de nieuwste technieken en mogelijkheden in de gaten. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en correct geïnformeerd wordt. We staan klaar om de toekomst van interactieve video met jou te verkennen en te implementeren.

Software voor interactieve video

Het creëren van een interactieve video vereist gespecialiseerde software, en wij beschikken natuurlijk over deze geavanceerde tools. Onze experts zijn zeer bekwaam in het effectief benutten van deze software, waardoor we bij DutchQuest garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service. Je kunt erop vertrouwen dat we met toewijding en expertise te werk gaan om jouw interactieve video tot een boeiende en effectieve ervaring te maken.

Interactieve e-learning laten maken

Bij interactieve video denk je natuurlijk al snel aan e-learning, en dat is begrijpelijk gezien de onmisbare rol van interactie in e-learning. Onlangs hebben we echter een interessante ervaring gehad met een klant die een interactieve video wilde voor interne communicatie. Tijdens een filmdag kozen ze ervoor om eigen personeel te betrekken in plaats van professionele figuranten, wat de video bijzonder persoonlijk maakte. Dit bleek zeer effectief en resulteerde in een interactieve e-learning die niet alleen leerzaam was, maar ook herkenbaar en plezierig voor de kijkers. Bij DutchQuest streven we ernaar om op maat gemaakte video’s te leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van de klant, maar ook een persoonlijke en boeiende touch toevoegen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw ideeën kunnen omzetten in een unieke en effectieve interactieve video.

Interactieve 360 graden video laten maken

Jazeker, je leest het goed. Het is perfect mogelijk om 360 graden video te combineren met interactieve video. Maar hoe werkt dit precies? Wanneer je in de virtuele wereld rondkijkt, kun je eenvoudig op buttons drukken door er naar te kijken. Na slechts 2 seconden naar een button te kijken, wordt deze geactiveerd. Dit is hoe interactieve 360 graden video functioneert, en het biedt een ultieme ervaring. Wij worden altijd enthousiast wanneer een klant vraagt of we ook interactieve 360 graden video’s kunnen maken, aangezien het op zichzelf al een unieke belevenis is om hieraan te werken. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden en toepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Of je nu een bedrijfsfilm nodig hebt in Amsterdam, Eindhoven, of ergens anders in Nederland, we werken door het hele land. Zelfs buiten onze landsgrenzen zijn we vaak actief. Onze studio is gevestigd in Haarlem, en je bent van harte welkom om langs te komen als je in de buurt bent. Voor filmopdrachten vertrekken we vaak vroeg voor de spits om elke uithoek van ons land binnen 2,5 uur te bereiken. Dus, of je nu in Maastricht, Groningen of Eindhoven zit, we komen graag langs om jouw bedrijf op een onderscheidende manier vast te leggen.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn