Interactieve video laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Interactieve video laten maken

Een innovatieve manier om video in te zetten. Interactieve video trekt de aandacht van de kijker en houdt deze ook vast. Video is al krachtig op zich maar de toevoeging van interactie zorgt voor meer impact en resultaat. Een professionele interactieve video laten maken doe je bij DutchQuest. Wij hebben al vele jaren ervaring in het produceren van onderscheidende video content. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een interactieve video laten maken?

Interactieve video werkt. En het is nog leuk ook. Een interactieve video zorgt er voor dat je kijker niet alleen maar passief hoeft te kijken. Je kijker voelt zich betrokken en is deel van het verhaal. En dat is precies de kracht van interactieve video. Je kijker is geboeid en constant weer in verwachting van wat komen gaat als hij of zij ergens in beeld een keuze maakt. Het is niet voor niets dat steeds meer organisaties inzetten op deze vorm van video. Bij DutchQuest hebben we meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van onderscheidende video content. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten van een interactieve video

Een interactieve video hoeft niet zo veel te kosten als dat sommige je doen denken. Het is niet ingewikkeld en binnen een dag kunnen wij al vaak het eindresultaat opleveren. Wel zo handig als je haast mocht hebben. Bekijk hier onze richtprijzen. Wij zijn in staat om zeer concurrerend te werken. Dit lukt ons omdat we veelal met zelfsturende gespecialiseerde teams werken. Ook hebben we vrijwel geen overhead kosten. Toch kan je wel gewoon bij ons op kantoor binnenkomen. Je hebt altijd contact met één persoon zodat er geen miscommunicatie en onduidelijkheid kan ontstaan. Bij DutchQuest gaan we in de eerste plaats voor kwaliteit. We zullen ook van te voren alle wensen duidelijk in kaart brengen. Zo heb je ook nooit verassingen op de factuur.

Toekomst van interactieve video

Wat is de toekomst van interactieve video? De toekomst is dat het alleen maar toe zal nemen. Het mooie is dat je ook je bestaande video’s om kan zetten naar interactieve video’s. Zo kan het zijn dat je in het verleden een instructievideo hebt op laten nemen. Deze zelfde video kunnen wij inladen en interactief maken. We kunnen bijvoorbeeld buttons in beeld plaatsen of animaties toevoegen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Zo zie je ook steeds meer dat interactieve 360 graden video’s worden ingezet. Bij DutchQuest hebben we alle disciplines intern. We zijn ook constant op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Zo ben je er van verzekerd dat je juist geïnformeerd bent.

Software voor interactieve video

Een interactieve video samenstellen doe je met gespecialiseerde software. Uiteraard beschikken wij over deze software. Onze specialisten zijn zeer bedreven in het gebruik van deze software. Bij DutchQuest ben je dan ook verzekerd van de hoogte kwaliteit en de beste service.

Interactieve e-learning laten maken

Uiteraard denk je bij interactieve video al snel aan e-learning. En dat is ook logisch omdat interactie eigenlijk niet meer weg te denken is in een e-learning. Zo hadden we laatst een klant waarbij we een interactieve video maakten voor interne communicatie. We kwamen een dag langs om te filmen. De klant vond het leuk om gebruik te maken van eigen personeel ipv professionele figuranten. Dit werkte echt perfect en maakte de video nog persoonlijker. Uiteindelijk werd er een hele leuke interactieve e-learning opgeleverd. Een video die niet alleen leerzaam was maar ook nog eens herkenbaar en leuk.

Interactieve 360 graden video laten maken

Ja je leest het goed. 360 graden video is zeer goed te combineren met interactieve video. Maar hoe werkt dit dan? Nou, als je rondkijkt in de virtuele wereld dan kan je op buttons drukken door er simpelweg naar te kijken. Kijk je 2 seconden naar een button dan activeer je de button. Op deze manier werkt interactieve 360 graden video. Dit is ook gelijk de ultieme ervaring. We worden altijd weer blij als een klant vraagt of we ook interactieve 360 graden video’s maken. Het is al een beleving op zich om hier mee bezig te zijn. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden en toepassingen. Neem contact met ons op.

Of je nou een bedrijfsfilm in Amsterdam of Eindhoven nodig hebt. We werken door het gehele land. Zelfs buiten onze landsgrenzen zijn we vaak te vinden. Onze studio bevindt zich in Haarlem. Kom gerust een keer langs als je in de buurt bent. Voor filmopdrachten gaan we vaak vroeg voor de spits op pad. Zo bereiken we iedere uithoek van ons kikkerlandje in 2,5 uur. Dus of je nou in Maastricht, Groningen of Eindhoven zit; we komen graag langs om jouw bedrijf onderscheidend vast te leggen.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.