DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Luchtfoto laten maken

BEKIJK VIDEO

Luchtfoto laten maken

Je wilt je bedrijf, proces of organisatie vanuit de lucht laten fotograferen. Dan ben je op de juiste plek. Wij zijn een gelicenseerd drone operator bedrijf. Wij fotograferen en filmen vanuit de lucht met de allernieuwste drones. Daarnaast zijn we verzekerd tot een bedrag van €1000.000. Best handig om te weten in het geval een drone dreigt neer te storten. Wij fotograferen met 20 megapixel camera’s. Zo ben je gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit. Luchtfoto’s laten maken kan bij ons al voor een bedrag van €449,- Neem contact op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Wil jij ook luchtfoto’s laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Prijs luchtfoto

Voor het scherpe tarief van €449 komen we 2 uur bij je langs om verschillende 20 megapixel foto’s vanuit de lucht te maken. Je kan de foto’s na de vlucht direct van ons ontvangen. De foto’s zijn rechtenvrij dus volledig jouw eigendom. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om de foto’s door ons te laten bewerken. In dat geval maken we een aangepaste prijs. Ook als je op meerdere locaties de drone wilt laten opstijgen zullen we je eerst informeren over de mogelijke bijkomende kosten. Hoe dan ook zul je altijd weten waar je aan toe bent.

Luchtfoto bedrijf

DutchQuest is een gelicenceerd drone bedrijf. Dat wil zeggen dat wij de licentie en ontheffing hebben om legaal te mogen vliegen in Nederland. Ook houden wij ons aan de constant veranderende wet- en regelgeving. Naast onze jarenlange ervaring als drone operators zijn we ook een volwaardig video productie bedrijf. Onze jarenlange ervaring als drone operators zorgt ervoor dat wij weten wat de verwachting van de klant is. Deze verwachting willen wij graag overtreffen. We schieten niet zomaar een plaatje vanuit de lucht. We maken echt een plan. Daarbij letten we op wetgeving, veiligheid en compositie. Het voordeel van DutchQuest is dat alle foto’s rechtenvrij zijn. Dat houdt in dat je de foto’s direct hebt afgekocht en jouw eigendom zijn.

Luchtvideo

Naast luchtfoto’s maken zijn we ook erg bedreven in het maken van luchtvideo. Het is zelfs zo dat wij meer gevraagd worden voor luchtvideo dan luchtfoto’s. Vaak vraagt de klant om bijvoorbeeld een totale bedrijfsfilm waarbij wij ook onze drones inzetten. Omdat wij altijd beschikken over de nieuwste drones garanderen wij altijd de hoogst haalbare kwaliteit en stabiliteit van de video’s. We zijn zelfs in staat om slowmotion in 4K op te nemen. We gaan dus echt voor kwaliteit. Mocht je geïnteresseerd zijn in luchtvideo, neem dan contact met ons op.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Luchtfoto laten maken met drone

DutchQuest is het luchtfotografie bedrijf van Nederland. Fotograferen is niet alleen ons vak, we vinden het ook echt leuk. Het is onze passie. Voeg daar ook nog eens een drone aan toe en we zijn helemaal gelukkig. Wees dan ook niet verbaast als we met een glimlach bij je langskomen. We doen er ook alles aan om het ook leuk te houden voor de klant. Gelukkige klanten zijn immers terugkerende klanten. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven. Helemaal als je nagaat welke investering er nodig is om op een legale en veilige wijze te vliegen. Luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest omdat je gegarandeerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Luchtfotografie drone

De drones die wij inzetten voor luchtfotografie zijn allemaal geregistreerd en verzekerd tot een bedrag van één miljoen euro. Uiteraard gaan we er van uit dat onze drones niet neer zullen storten. Net zo min als dat we er vanuit gaan dat we geen verkeersongelukken met onze bedrijfsauto’s veroorzaken. Dat wil niet zeggen dat we onverzekerd en zonder rijbewijs gaan rondrijden. Zo denken we ook over onze drones. We doen er alles aan om de veiligheid van onze klanten en omstanders te garanderen. Om deze reden investeren we alleen in de nieuwste drones. Drones met aan alle kanten sensoren. Drones die in staat zijn obstakels te herkennen.

Luchtfotografie Limburg tot en met Groningen

Of je nou in Limburg of Groningen zit. Wij bedienen klanten in iedere uithoek van ons land. Zelf zijn we gelegen in Haarlem. Toch hanteren we voor iedere klant hetzelfde bedrag. Je betaald dus geen extra voorrij kosten. We zullen wel vaak kijken of we een combinatie rit kunnen maken waarbij we twee klanten in dezelfde regio in één dag kunnen bedienen.

360 graden luchtfoto maken

Misschien denk je: Wat is 360 graden luchtfotografie? Dat is een foto die alle kanten laat zien. Waarschijnlijk ben je weleens zo’n foto tegengekomen op een website of op Facebook. Je hoeft alleen maar je mobiel te draaien en je ziet de hele ruimte voorbij komen. Wij doen er nog een schepje bovenop en bieden ook 360 graden foto’s vanuit de lucht. Dit is natuurlijk een expertise en we vinden het super gaaf dat we dit onze klanten kunnen aanbieden. 360 graden luchtfotografie is niet alleen hip, het is letterlijk een extra dimensie die je toevoegt aan een foto.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.