Luchtfoto laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Luchtfoto laten maken

Een luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest. Je wilt je bedrijf, proces of organisatie vanuit de lucht laten fotograferen. Dan ben je op de juiste plek. Wij zijn een gelicenseerd drone operator bedrijf. Wij fotograferen en filmen vanuit de lucht met de allernieuwste drones. Daarnaast zijn we verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-. Best handig om te weten in het geval een drone dreigt neer te storten. Wij fotograferen met hoge resolutie camera’s. Zo ben je gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Prijs luchtfoto

Bekijk hier onze richtprijzen waarvoor we bij je langskomen om luchtfoto’s met een drone te maken. Daarvoor zijn we 2 uur op locatie. Je kan de foto’s na de vlucht direct van ons ontvangen. De foto’s zijn rechtenvrij, dus volledig jouw eigendom. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om de foto’s door ons te laten bewerken. In dat geval maken we een aangepaste prijs. Ook als je op meerdere locaties de drone wilt laten opstijgen zullen we je eerst informeren over de mogelijke bijkomende kosten. Hoe dan ook zul je altijd weten waar je aan toe bent.

Luchtfoto bedrijf

DutchQuest is een gelicenceerd drone bedrijf. Dat wil zeggen dat wij de licentie en ontheffing hebben om legaal te mogen vliegen in Nederland. Ook houden wij ons aan de constant veranderende wet- en regelgeving. Naast onze jarenlange ervaring als drone operators zijn we ook een volwaardig video productie bedrijf. Onze jarenlange ervaring als drone operators zorgt ervoor dat wij weten wat de verwachting van de klant is. Deze verwachting willen wij graag overtreffen. We schieten niet zomaar een plaatje vanuit de lucht. We maken echt een plan. Daarbij letten we op wetgeving, veiligheid en compositie. Het voordeel van DutchQuest is dat alle foto’s rechtenvrij zijn. Dat houdt in dat je de foto’s direct hebt afgekocht en jouw eigendom zijn.

Luchtvideo

Naast luchtfoto’s maken zijn we ook erg bedreven in het maken van luchtvideo’s. Het is zelfs zo dat wij meer gevraagd worden voor luchtvideo’s dan luchtfoto’s. Vaak vraagt de klant om bijvoorbeeld een totale bedrijfsfilm waarbij wij ook onze drones inzetten. Omdat wij altijd beschikken over de nieuwste drones garanderen wij altijd de hoogst haalbare kwaliteit en stabiliteit van de video’s. We zijn zelfs in staat om slowmotion in 4K op te nemen. We gaan dus echt voor kwaliteit. Mocht je geïnteresseerd zijn in luchtvideo, neem dan contact met ons op.

Luchtfoto laten maken met drone

DutchQuest is het luchtfotografie bedrijf van Nederland. Fotograferen is niet alleen ons vak, we vinden het ook echt leuk. Het is onze passie. Voeg daar ook nog eens een drone aan toe en we zijn helemaal gelukkig. Wees dan ook niet verbaasd als we met een glimlach bij je langskomen. We doen er alles aan om het ook leuk te maken voor de klant. Gelukkige klanten zijn immers terugkerende klanten. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven. Helemaal als je nagaat welke investering er nodig is om op een legale en veilige wijze te vliegen. Luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest omdat je gegarandeerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Luchtfotografie drone

De drones die wij inzetten voor luchtfotografie zijn allemaal geregistreerd en verzekerd tot een bedrag van één miljoen euro. Uiteraard gaan we er van uit dat onze drones niet neer zullen storten. Net zo min als dat we er vanuit gaan dat we geen verkeersongelukken met onze bedrijfsauto’s veroorzaken. Dat wil niet zeggen dat we onverzekerd en zonder rijbewijs gaan rondrijden. Zo denken we ook over onze drones. We doen er alles aan om de veiligheid van onze klanten en omstanders te garanderen. Om deze reden investeren we alleen in de nieuwste drones. Drones met aan alle kanten sensoren. Drones die in staat zijn obstakels te herkennen. Veilig een luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest.

Luchtfotografie Limburg tot en met Groningen

Of je nou in Limburg of Groningen zit, wij bedienen klanten in iedere uithoek van ons land. Zelf zijn we gelegen in Haarlem. Toch hanteren we voor iedere klant hetzelfde bedrag. Je betaalt dus geen extra voorrijkosten. We zullen wel vaak kijken of we een combinatie rit kunnen maken waarbij we twee klanten in dezelfde regio in één dag kunnen bedienen.

360 graden luchtfoto maken

Misschien denk je: Wat is 360 graden luchtfotografie? Dat is een foto die alle kanten laat zien. Waarschijnlijk ben je weleens zo’n foto tegengekomen op een website of op Facebook. Je hoeft alleen maar je mobiel te draaien en je ziet de hele ruimte voorbij komen. Wij doen er nog een schepje bovenop en bieden ook 360 graden foto’s vanuit de lucht. Dit is natuurlijk een expertise en we vinden het super gaaf dat we dit onze klanten kunnen aanbieden. 360 graden luchtfotografie is niet alleen hip, het is letterlijk een extra dimensie die je toevoegt aan een foto.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.