Luchtfoto laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Luchtfoto laten maken

Een luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest. Je wilt je bedrijf, proces of organisatie vanuit de lucht laten fotograferen. Dan ben je op de juiste plek. Wij zijn een gelicenseerd drone operator bedrijf. Wij fotograferen en filmen vanuit de lucht met de allernieuwste drones. Daarnaast zijn we verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-. Best handig om te weten in het geval een drone dreigt neer te storten. Wij fotograferen met hoge resolutie camera’s. Zo ben je gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Wil jij ook luchtfoto’s laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Prijs luchtfoto

Bekijk hier onze richtprijzen waarvoor we bij je langskomen om luchtfoto’s met een drone te maken. Daarvoor zijn we 2 uur op locatie. Je kan de foto’s na de vlucht direct van ons ontvangen. De foto’s zijn rechtenvrij, dus volledig jouw eigendom. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om de foto’s door ons te laten bewerken. In dat geval maken we een aangepaste prijs. Ook als je op meerdere locaties de drone wilt laten opstijgen zullen we je eerst informeren over de mogelijke bijkomende kosten. Hoe dan ook zul je altijd weten waar je aan toe bent.

Luchtfoto bedrijf

DutchQuest is een gelicenceerd drone bedrijf. Dat wil zeggen dat wij de licentie en ontheffing hebben om legaal te mogen vliegen in Nederland. Ook houden wij ons aan de constant veranderende wet- en regelgeving. Naast onze jarenlange ervaring als drone operators zijn we ook een volwaardig video productie bedrijf. Onze jarenlange ervaring als drone operators zorgt ervoor dat wij weten wat de verwachting van de klant is. Deze verwachting willen wij graag overtreffen. We schieten niet zomaar een plaatje vanuit de lucht. We maken echt een plan. Daarbij letten we op wetgeving, veiligheid en compositie. Het voordeel van DutchQuest is dat alle foto’s rechtenvrij zijn. Dat houdt in dat je de foto’s direct hebt afgekocht en jouw eigendom zijn.

Luchtvideo

Naast luchtfoto’s maken zijn we ook erg bedreven in het maken van luchtvideo’s. Het is zelfs zo dat wij meer gevraagd worden voor luchtvideo’s dan luchtfoto’s. Vaak vraagt de klant om bijvoorbeeld een totale bedrijfsfilm waarbij wij ook onze drones inzetten. Omdat wij altijd beschikken over de nieuwste drones garanderen wij altijd de hoogst haalbare kwaliteit en stabiliteit van de video’s. We zijn zelfs in staat om slowmotion in 4K op te nemen. We gaan dus echt voor kwaliteit. Mocht je geïnteresseerd zijn in luchtvideo, neem dan contact met ons op.

BEKIJK ONS WERK

Luchtfoto laten maken met drone

DutchQuest is het luchtfotografie bedrijf van Nederland. Fotograferen is niet alleen ons vak, we vinden het ook echt leuk. Het is onze passie. Voeg daar ook nog eens een drone aan toe en we zijn helemaal gelukkig. Wees dan ook niet verbaasd als we met een glimlach bij je langskomen. We doen er alles aan om het ook leuk te maken voor de klant. Gelukkige klanten zijn immers terugkerende klanten. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven. Helemaal als je nagaat welke investering er nodig is om op een legale en veilige wijze te vliegen. Luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest omdat je gegarandeerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Luchtfotografie drone

De drones die wij inzetten voor luchtfotografie zijn allemaal geregistreerd en verzekerd tot een bedrag van één miljoen euro. Uiteraard gaan we er van uit dat onze drones niet neer zullen storten. Net zo min als dat we er vanuit gaan dat we geen verkeersongelukken met onze bedrijfsauto’s veroorzaken. Dat wil niet zeggen dat we onverzekerd en zonder rijbewijs gaan rondrijden. Zo denken we ook over onze drones. We doen er alles aan om de veiligheid van onze klanten en omstanders te garanderen. Om deze reden investeren we alleen in de nieuwste drones. Drones met aan alle kanten sensoren. Drones die in staat zijn obstakels te herkennen. Veilig een luchtfoto laten maken doe je bij DutchQuest.

Luchtfotografie Limburg tot en met Groningen

Of je nou in Limburg of Groningen zit, wij bedienen klanten in iedere uithoek van ons land. Zelf zijn we gelegen in Haarlem. Toch hanteren we voor iedere klant hetzelfde bedrag. Je betaalt dus geen extra voorrijkosten. We zullen wel vaak kijken of we een combinatie rit kunnen maken waarbij we twee klanten in dezelfde regio in één dag kunnen bedienen.

360 graden luchtfoto maken

Misschien denk je: Wat is 360 graden luchtfotografie? Dat is een foto die alle kanten laat zien. Waarschijnlijk ben je weleens zo’n foto tegengekomen op een website of op Facebook. Je hoeft alleen maar je mobiel te draaien en je ziet de hele ruimte voorbij komen. Wij doen er nog een schepje bovenop en bieden ook 360 graden foto’s vanuit de lucht. Dit is natuurlijk een expertise en we vinden het super gaaf dat we dit onze klanten kunnen aanbieden. 360 graden luchtfotografie is niet alleen hip, het is letterlijk een extra dimensie die je toevoegt aan een foto.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.