Luchtfotografie laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Luchtfotografie laten maken

Luchtfotografie laten maken doe je bij DutchQuest. Je wilt je organisatie of event vanuit de lucht laten fotograferen. Dan ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Bij ons kan je luchtfoto’s laten maken van zeer hoge kwaliteit. Daarbij zijn we ook nog eens één van de weinige bedrijven in Nederland die dit legaal mogen doen. Wij zijn gecertificeerd om met een drone in Nederland te vliegen. Ook zijn wij constant op de hoogte van wet- en regelgeving. Daarnaast zijn we ook nog eens verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,- We vliegen met drones die hoge resolutie foto’s kunnen maken. Zo ben je in ieder geval gegarandeerd van poster kwaliteit. Bij DutchQuest kies je dus voor zekerheid, veiligheid en kwaliteit. We werken ook nog eens met scherpe tarieven en alle foto’s zijn rechtenvrij. Professionele luchtfotografie laten maken doe je bij DutchQuest.

Luchtfoto drone prijs

Bekijk hier onze richtprijzen waarvoor we bij je langskomen om luchtfoto’s met een drone te maken. Daarvoor zijn we 2,5 uur op locatie. Alvorens we gaan vliegen doen we een grondige veiligheidscheck en bespreken de wensen. We stellen het altijd op prijs als de klant met ons meekijkt om samen de composities te bepalen. Je zal de foto’s direct na de vlucht ontvangen. De foto’s zijn rechtenvrij en zijn vanaf dat moment volledig eigendom van de klant. Mocht je de foto’s nabewerkt willen hebben dan is dat ook mogelijk. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Luchtfotografie bedrijf

DutchQuest is een gelicenseerd luchtfotografie bedrijf. Dat wil zeggen dat wij de licentie hebben om legaal te mogen vliegen in Nederland. Ook zijn wij op de hoogte van de constant veranderende wet- en regelgeving.  Onze jarenlange ervaring als drone piloten zetten wij graag in om de mooiste plaatjes te schieten. Wij gaan er voor om verwachtingen te overtreffen.

Luchtfotografie laten maken kwaliteit

Onze drones zijn voorzien van hoge resolutie camera’s met instelbaar diafragma. De lens waar wij vaak mee fotograferen is een 24mm 2.8 lens. Daarbij beschikken we over meerdere filters en verscheidene polarisatie filters. Misschien zegt je dat allemaal niks en dat hoeft ook niet. Kort gezegd garanderen wij een zeer hoge kwaliteit en zorgen dat wij altijd in het bezit zijn van de nieuwste technologie. Daarnaast zijn onze drones altijd voorzien van obstakel herkenning. Dit zorgt er voor dat de drones niet zomaar ergens tegenaan kunnen botsen. Hoge kwalitatieve luchtfotografie laten maken doe je bij DutchQuest.

Luchtfoto laten maken kosten

Bekijk hier onze richtprijzen voor luchtfotografie. We garanderen aantrekkelijke prijzen. Misschien is het grootste voordeel van ons inhuren dat alles veilig en legaal zal verlopen. Iedereen kan tegenwoordig wel een drone laten opstijgen maar heel vaak wordt de wet overtreden en worden anderen in gevaar gebracht. Wij proberen ons altijd aan de wet te houden en zijn goed verzekerd mocht er iets mis gaan.

Luchtfotografie laten maken in Nederland

Niet overal in Nederland is het toegestaan om luchtfoto’s te maken. Uiteraard is het logisch dat je niet boven Schiphol met een drone mag hangen. Maar wist je dat het bijvoorbeeld ook illegaal is om in heel Amsterdam te vliegen. Luchtfotografie in Nederland is beperkt maar er zijn absoluut genoeg plaatsen waar wel gevlogen mag worden. Per situatie beoordelen wij of het toegestaan en verantwoord is om de lucht in te gaan. Ook houden wij altijd rekening met weersomstandigheden en vliegen wij nooit boven mensenmassa’s. Iets wat absoluut verboden is. Daarentegen hebben wij genoeg creatieve oplossingen en alternatieven om alsnog luchtfotografie toe te passen voor jouw organisatie.

Luchtfotografie binnen

Wij vliegen ook geregeld binnen. Denk aan bijvoorbeeld grote bedrijfshallen of een stadion. Het voordeel van onze drones is dat ze beschikken over obstakel herkenning. Hierdoor wordt de hoogst haalbare veiligheid gegarandeerd. Hierin geldt ook weer dat we nooit boven mensen zullen vliegen. Drones kunnen namelijk enorm letsel veroorzaken. Dit risico willen wij ten aller tijde voorkomen. Veilig luchtfotografie laten maken doe je bij DutchQuest.

360 graden luchtfotografie

Het leuke van nieuwe en vooruitstrevende technologie is de waanzinnig gave toepassingen die opeens mogelijk zijn. Zo ondersteunen onze drones en camera’s 360 graden luchtfotografie. Een geavanceerde technologie waardoor wij een ware 360° weergave kunnen schieten. Dit kan zowel binnen als buiten. Het mooie hiervan is dat jouw doelgroep of klant via zijn mobiel of laptop rond kan kijken in de gefotografeerde ruimte. Het geeft dus echt de indruk alsof je je in die specifieke ruimte bevindt. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Of je nou een bedrijfsfilm in Amsterdam of Eindhoven nodig hebt. We werken door het gehele land. Zelfs buiten onze landsgrenzen zijn we vaak te vinden. Ons studio bevindt zich in Haarlem. Kom gerust een keer langs als je in de buurt bent. Voor filmopdrachten gaan we vaak vroeg voor de spits op pad. Zo bereiken we iedere uithoek van ons kikkerlandje in 2,5 uur. Dus of je nou in Maastricht, Groningen of Eindhoven zit; we komen graag langs om jouw bedrijf onderscheidend vast te leggen.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.