Luchtvideo laten maken

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Luchtvideo laten maken

Er is een manier waarop je pas echt indruk maakt op je doelgroep en dat is door luchtvideo. Luchtvideo laten maken doe je bij DutchQuest omdat wij in de eerste plaats een gelicenseerd drone bedrijf zijn. In de tweede plaats hebben wij al vele jaren ervaring met het besturen van drones. Daarbij filmen wij met 4K camera’s en garanderen een zeer hoge kwaliteit. Een ander zeer groot voordeel is dat wij met scherpe tarieven werken.

Wil jij ook luchtvideo laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Videopartner

Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen

IJzersterk

IJzersterke formats en binnen 48 uur de eerste edit

Impact

Hoogwaardige films met impact voor een eerlijke prijs

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in corporate- en online video

Met trots maken wij doeltreffende video’s voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van luchtvideo

Wij komen zo’n 2 uur bij je langs om verbluffende 4K 60fps luchtvideo’s te maken. Met andere woorden: We schieten cinema waardige luchtvideo. En dit voor een scherpe prijs, bekijk hier onze richtprijzen. Daar wij een gelicenseerd drone bedrijf zijn zullen wij ons houden aan wet- en regelgeving. Tijdens de opnames kan je altijd meekijken en meedenken. Zo komen we samen tot de mooiste en gewenste luchtvideo. Na de vluchten krijg je de luchtvideo direct. Je kan er ook voor kiezen om de luchtvideo door ons te laten monteren. Omdat wij een full-service videoproductiebedrijf zijn krijgen wij ook vaak de vraag of wij de luchtvideo willen combineren met bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. Daarvoor krijg je een complete filmproductie inclusief drone shots, geanimeerde titels, en veel meer.  Ons uitgangspunt voor een complete productie is om binnen 8 dagen op te leveren.

Drone film laten maken

Uiteraard kan je bij ons ook een complete drone film laten maken. Daarbij is een goede voorbereiding en een gedegen script noodzakelijk. We willen natuurlijk wel een duidelijke verhaallijn uitdenken. Waarschijnlijk is een voice-over en muziek ook wenselijk. Hoe dan ook hebben we het hier over een maatproduct. Het beste is dan ook om contact met ons op te nemen. We informeren graag over de mogelijkheden. Ook zullen we je adviseren wat voor jou specifiek het beste werkt. We denken graag mee over je totale marketingstrategie en over hoe je jouw drone film het beste kan verspreiden. Luchtvideo laten maken is in ieder geval een goede investering als je echt indruk wilt maken op je doelgroep.

Drone opnames

Drone opnames leveren wij altijd rechtenvrij. Dat betekent dat wij alle rechten van de creatieve content overdragen aan de klant. Zo kan je zorgeloos aan de slag met jouw indrukwekkende drone beelden. Daarbij kan je voordat we opstijgen kiezen in welke kwaliteit je de drone opnames wilt hebben. Zo heb je de mogelijkheid om 4K footage of Full HD footage te krijgen. Vooraf zullen we altijd de opties bespreken. Mocht het op dagen niet mogelijk zijn om op te stijgen in verband met regen of harde wind, dan verplaatsen we de datum. Ook voor luchtfoto’s zit je bij ons goed. Wij leveren luchtfoto’s tot wel 20 megapixels. Met andere woorden; poster formaat. Luchtvideo’s laten maken doe je bij DutchQuest.

Google event
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Drone video prijzen

De prijzen van drone video’s lopen op internet sterk uitéén. De prijzen van drone video’s zijn ook van vele verschillende factoren afhankelijk. Is een bedrijf wel of niet gecertificeerd en met wat voor drone wordt er gevlogen? Bij DutchQuest kan je uitgaan van veiligheid en kwaliteit voor scherpe prijzen, bekijk hier onze richtprijzen. Wij vliegen legaal en met de allernieuwste high end drones. Zo ben je gegarandeerd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarbij vliegen we ook nog eens met drones die obstakels ontwijken. De kans dat een drone schade aanricht is namelijk altijd aanwezig. Door de obstakel sensoren kan iedere vlucht veilig worden uitgevoerd. Een luchtvideo laten maken doe je bij DutchQuest.

Drone beelden laten maken

Gestabiliseerde drone beelden laten maken kan pas sinds enkele jaren. Daarvoor moest je vele duizenden euro’s neerleggen voor het inhuren van een helikopter met piloot en cameraman. De ontwikkelingen van video drones zijn ontzettend snel gegaan. Vooral DJI heeft grote slagen gemaakt en is absoluut koploper in deze snelgroeiende markt. Wij investeren enorm om ieder jaar weer voorzien te zijn van de nieuwste drones. Zo garanderen wij onze klanten de hoogst haalbare veiligheid en kwaliteit. Luchtvideo laten maken is een vak apart. Het vereist niet alleen de nodige certificeringen maar ook de nodige ervaring. Bij DutchQuest kan je rekenen op de jarenlange ervaring als wel de nodige certificering.

Luchtvideo bedrijfsfilm

Combineer je luchtvideo met een totale bedrijfsfilm. Bij DutchQuest is dit mogelijk omdat wij in de eerste plaats een volledig videoproductiebureau zijn. Begin je bedrijfsvideo met spectaculaire luchtvideo om de kijker te boeien. In de eerste 10 seconden van een video bepaalt een kijker om wel of niet te blijven kijken. In die eerste paar seconden zal je jouw doelgroep dus moeten boeien. Een luchtvideo laten maken en combineren met een bedrijfsvideo zorgt voor een alles overtreffende impact.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.