Luchtvideo laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Luchtvideo laten maken

Er is een manier waarop je pas echt indruk maakt op je doelgroep en dat is door luchtvideo. Luchtvideo laten maken doe je bij DutchQuest omdat wij in de eerste plaats een gelicenseerd drone bedrijf zijn. In de tweede plaats hebben wij al vele jaren ervaring met het besturen van drones. Daarbij filmen wij met hoge resolutie camera’s en garanderen een zeer hoge kwaliteit. Een ander zeer groot voordeel is dat wij met scherpe tarieven werken.

Wil jij ook luchtvideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van luchtvideo

Wij komen zo’n 2,5 uur bij je langs om verbluffende luchtvideo’s te maken. We schieten cinema waardige luchtvideo. En dit voor een scherpe prijs, bekijk hier onze richtprijzen. Daar wij een gelicenseerd drone bedrijf zijn zullen wij ons houden aan wet- en regelgeving. Tijdens de opnames kan je altijd meekijken en meedenken. Zo komen we samen tot de mooiste en gewenste luchtvideo. Na de vluchten krijg je de luchtvideo direct. Je kan er ook voor kiezen om de luchtvideo door ons te laten monteren. Omdat wij een full-service videoproductiebedrijf zijn krijgen wij ook vaak de vraag of wij de luchtvideo willen combineren met bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. Daarvoor krijg je een complete filmproductie inclusief drone shots, geanimeerde titels, en veel meer.  Ons uitgangspunt voor een complete productie is om binnen enkele dagen op te leveren.

Drone film laten maken

Uiteraard kan je bij ons ook een complete drone film laten maken. Daarbij is een goede voorbereiding en een gedegen script noodzakelijk. We willen natuurlijk wel een duidelijke verhaallijn uitdenken. Waarschijnlijk is een voice-over en muziek ook wenselijk. Hoe dan ook hebben we het hier over een maatproduct. Het beste is dan ook om contact met ons op te nemen. We informeren graag over de mogelijkheden. Ook zullen we je adviseren wat voor jou specifiek het beste werkt. We denken graag mee over je totale marketingstrategie en over hoe je jouw drone film het beste kan verspreiden. Luchtvideo laten maken is in ieder geval een goede investering als je echt indruk wilt maken op je doelgroep.

Drone opnames

Drone opnames leveren wij altijd rechtenvrij. Dat betekent dat wij alle rechten van de creatieve content overdragen aan de klant. Zo kan je zorgeloos aan de slag met jouw indrukwekkende drone beelden. Daarbij kan je voordat we opstijgen kiezen in welke kwaliteit je je de drone opnames wilt hebben. Vooraf zullen we altijd de opties bespreken. Mocht het op dagen niet mogelijk zijn om op te stijgen in verband met regen of harde wind, dan verplaatsen we de datum. Ook voor luchtfoto’s zit je bij ons goed. Wij leveren luchtfoto’s van zeer hoge kwaliteit. Met andere woorden; poster formaat. Luchtvideo’s laten maken doe je bij DutchQuest.

BEKIJK ONS WERK

Drone video prijzen

De prijzen van drone video’s lopen op internet sterk uitéén. De prijzen van drone video’s zijn ook van vele verschillende factoren afhankelijk. Is een bedrijf wel of niet gecertificeerd en met wat voor drone wordt er gevlogen? Bij DutchQuest kan je uitgaan van veiligheid en kwaliteit voor scherpe prijzen, bekijk hier onze richtprijzen. Wij vliegen legaal en met de allernieuwste high end drones. Zo ben je gegarandeerd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarbij vliegen we ook nog eens met drones die obstakels ontwijken. De kans dat een drone schade aanricht is namelijk altijd aanwezig. Door de obstakel sensoren kan iedere vlucht veilig worden uitgevoerd. Een luchtvideo laten maken doe je bij DutchQuest.

Drone beelden laten maken

Gestabiliseerde drone beelden laten maken kan pas sinds enkele jaren. Daarvoor moest je vele duizenden euro’s neerleggen voor het inhuren van een helikopter met piloot en cameraman. De ontwikkelingen van video drones zijn ontzettend snel gegaan. Vooral DJI heeft grote slagen gemaakt en is absoluut koploper in deze snelgroeiende markt. Wij investeren enorm om ieder jaar weer voorzien te zijn van de nieuwste drones. Zo garanderen wij onze klanten de hoogst haalbare veiligheid en kwaliteit. Luchtvideo laten maken is een vak apart. Het vereist niet alleen de nodige certificeringen maar ook de nodige ervaring. Bij DutchQuest kan je rekenen op de jarenlange ervaring als wel de nodige certificering.

Luchtvideo bedrijfsfilm

Combineer je luchtvideo met een totale bedrijfsfilm. Bij DutchQuest is dit mogelijk omdat wij in de eerste plaats een volwaardig videoproductiebureau zijn. Begin je bedrijfsvideo met spectaculaire luchtvideo om de kijker te boeien. In de eerste 10 seconden van een video bepaalt een kijker om wel of niet te blijven kijken. In die eerste paar seconden zal je jouw doelgroep dus moeten boeien. Een luchtvideo laten maken en combineren met een bedrijfsvideo zorgt voor een alles overtreffende impact.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.