Promotiefilm laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Promotiefilm laten maken

Natuurlijk ben je trots op je organisatie. Je gelooft in de meerwaarde van de diensten en producten die je biedt. Het is tijd dat jouw primaire doelgroep jou ook gaat geloven. Een promotiefilm laten maken is misschien wel de beste keuze op dit moment. Film zegt immers zoveel meer dan een saaie lap tekst. Vandaag de dag kijken mensen veel liever een filmpje dan dat ze lezen. Maak het je doelgroep gemakkelijk en bied ze iets wat ze willen zien. Iets wat ze ook zullen onthouden. Iedereen vergeet namelijk wat je zegt, men onthoudt hoe ze zich bij jou voelden. Dit gevoel kan je overbrengen met een promotiefilm. Bij Dutch Quest kan je een krachtige promotiefilm laten maken.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een promotiefilm

Bij DutchQuest ben je verzekerd van scherpe prijzen, bekijk hier onze richtprijzen. We werken voor vaste bedragen omdat jij wilt weten waar je aan toe bent. We streven er ook altijd naar om binnen enkele dagen op te leveren. Mocht je nog meer haast hebben dan overleggen we wat haalbaar is.

Waarom een promotiefilm

Een promotiefilm zet je in om jouw organisatie, dienst of product te promoten in de taal van jouw doelgroep. Ons doel is dat jij indruk maakt op jouw eigen doelgroep. De kracht van video is dat je niet alleen maar content overbrengt; je creëert betrokkenheid. Je zorgt ervoor dat je klant, luisteraar of doelgroep jou leert kennen. We werken een uniek en eigentijds concept uit dat naadloos aansluit op jouw marketingstrategie. Visueel zorgen we ervoor dat de promotiefilm een ware indruk achterlaat bij de kijker.

Promotiefilm voorbeeld

Video is beleving. Beleving die je niet op een website of in een advertentie kan vinden. Videomarketing is communicatie. Je kan een ander raken, verleiden of overtuigen. Het is dan ook de kunst om je promotiefilm niet aan te laten voelen als reclame. Het is juist de kracht om te inspireren, informeren of te shockeren. Als video marketeers geloven wij in de kracht van video content. We zijn gek op ons vak!

BEKIJK ONS WERK

Zelf een promotiefilm maken.

We komen vaak tegen dat bedrijven zelf een promotiefilm willen maken. Uiteraard hebben wij daar alle respect voor. Ook hierin zouden wij je graag op weg willen helpen. Realiseer je wel dat videomarketing echt een vak apart is. Ook zal je een aardig budget aan apparatuur moeten besteden. Hoe dan ook geven we je alvast een aantal praktische tips om zelf aan de slag te gaan.

1: Zorg dat je duidelijk weet wie je doelgroep is.

2: Vraag jezelf af wat jou als organisatie onderscheidt van de rest.

3: Definieer een duidelijke call-to-action.

4: Zorg dat je goede apparatuur hebt.

5: Onthoud dat audio altijd het allerbelangrijkst is.

6: Zorg altijd voor goede belichting.

7: Zorg dat iedereen die voor de camera verschijnt zich natuurlijk zal gedragen.

8: Maak je video nooit langer dan nodig.

9: Voel aan in de montage wat de spanningsboog van de kijker is.

10: Lees je goed in over hoe je jouw promotievideo online kan verspreiden.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je overweegt of je het zelf wel wilt doen. Bij DutchQuest heb je immers al een promotiefilm met drone shots en geanimeerde titels voor een scherpe prijs. Daarbij zetten we onze jarenlange videomarketing ervaring in om de film ook echt tot een succes te maken.

Gratis promotiefilm maken

Soms krijgen we zelfs de vraag of je zonder kosten een promotievideo kan maken. Uiteraard is dit mogelijk. Alhoewel, het zal je altijd tijd kosten. Om gratis een promotiefilm te maken die ook echt effectief is moet je creatief zijn. Het verhaal is altijd het uitgangspunt. Weet wie je doelgroep is, wat jij biedt, hoe jij je onderscheidt en welke call-to-action je wilt meegeven. Vervolgens vraag je je af hoe je de film gaat opnemen. Misschien heb je al ergens een DSLR camera liggen, maar met je mobieltje kan je tegenwoordig ook al prachtige beelden schieten. Zorg voor een goede belichting, gebruik verplaatsbare lampen om de scene extra uit te lichten. Wat betreft audio zal je toch echt moeten investeren. Koop bijvoorbeeld een dasspeld microfoon.

Heb je een macbook dan kan je iMovie gebruiken om de film te monteren. Plak een muziekje onder de film en monteer alles tot een kloppend geheel. Al met al heb je hoogstwaarschijnlijk niet de professionele uitstraling die je wenst. Feit is wel dat je erg ver kan komen als je een groot creatief vermogen en gevoel voor marketing hebt.

Betekenis van een promotiefilm

Een promotiefilm is een filmdocument dat ingezet wordt om een product, organisatie of dienst te promoten. Een promotiefilm wordt veelal ingezet door bedrijven en overheidsinstanties. Met een goede promotiefilm bereik, verleid, overtuig, shockeer, inspireer of emotioneer je je doelgroep om vervolgens gehoor te geven aan de call-to-action. Een goede promotiefilm laat je maken door DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.