Promotiefilm laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Promotiefilm laten maken

Natuurlijk ben je trots op je organisatie. Je gelooft in de meerwaarde van de diensten en producten die je biedt. Het is tijd dat jouw primaire doelgroep jou ook gaat geloven. Een promotiefilm laten maken is misschien wel de beste keuze op dit moment. Film zegt immers zoveel meer dan een saaie lap tekst. Vandaag de dag kijken mensen veel liever een filmpje dan dat ze lezen. Maak het je doelgroep gemakkelijk en bied ze iets wat ze willen zien. Iets wat ze ook zullen onthouden. Iedereen vergeet namelijk wat je zegt, men onthoudt hoe ze zich bij jou voelden. Dit gevoel kan je overbrengen met een promotiefilm. Bij Dutch Quest kan je een krachtige promotiefilm laten maken.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een promotiefilm

Bij DutchQuest ben je verzekerd van scherpe prijzen, bekijk hier onze richtprijzen. We werken voor vaste bedragen omdat jij wilt weten waar je aan toe bent. We streven er ook altijd naar om binnen enkele dagen op te leveren. Mocht je nog meer haast hebben dan overleggen we wat haalbaar is.

Waarom een promotiefilm

Een promotiefilm zet je in om jouw organisatie, dienst of product te promoten in de taal van jouw doelgroep. Ons doel is dat jij indruk maakt op jouw eigen doelgroep. De kracht van video is dat je niet alleen maar content overbrengt; je creëert betrokkenheid. Je zorgt ervoor dat je klant, luisteraar of doelgroep jou leert kennen. We werken een uniek en eigentijds concept uit dat naadloos aansluit op jouw marketingstrategie. Visueel zorgen we ervoor dat de promotiefilm een ware indruk achterlaat bij de kijker.

Promotiefilm voorbeeld

Video is beleving. Beleving die je niet op een website of in een advertentie kan vinden. Videomarketing is communicatie. Je kan een ander raken, verleiden of overtuigen. Het is dan ook de kunst om je promotiefilm niet aan te laten voelen als reclame. Het is juist de kracht om te inspireren, informeren of te shockeren. Als video marketeers geloven wij in de kracht van video content. We zijn gek op ons vak!

Zelf een promotiefilm maken.

We komen vaak tegen dat bedrijven zelf een promotiefilm willen maken. Uiteraard hebben wij daar alle respect voor. Ook hierin zouden wij je graag op weg willen helpen. Realiseer je wel dat videomarketing echt een vak apart is. Ook zal je een aardig budget aan apparatuur moeten besteden. Hoe dan ook geven we je alvast een aantal praktische tips om zelf aan de slag te gaan.

1: Zorg dat je duidelijk weet wie je doelgroep is.

2: Vraag jezelf af wat jou als organisatie onderscheidt van de rest.

3: Definieer een duidelijke call-to-action.

4: Zorg dat je goede apparatuur hebt.

5: Onthoud dat audio altijd het allerbelangrijkst is.

6: Zorg altijd voor goede belichting.

7: Zorg dat iedereen die voor de camera verschijnt zich natuurlijk zal gedragen.

8: Maak je video nooit langer dan nodig.

9: Voel aan in de montage wat de spanningsboog van de kijker is.

10: Lees je goed in over hoe je jouw promotievideo online kan verspreiden.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je overweegt of je het zelf wel wilt doen. Bij DutchQuest heb je immers al een promotiefilm met drone shots en geanimeerde titels voor een scherpe prijs. Daarbij zetten we onze jarenlange videomarketing ervaring in om de film ook echt tot een succes te maken.

Wi je zelf alsnog aan de slag gaan met video, kijk dan eens of Filmkit iets is voor jou.

Gratis promotiefilm maken

Soms krijgen we zelfs de vraag of je zonder kosten een promotievideo kan maken. Uiteraard is dit mogelijk. Alhoewel, het zal je altijd tijd kosten. Om gratis een promotiefilm te maken die ook echt effectief is moet je creatief zijn. Het verhaal is altijd het uitgangspunt. Weet wie je doelgroep is, wat jij biedt, hoe jij je onderscheidt en welke call-to-action je wilt meegeven. Vervolgens vraag je je af hoe je de film gaat opnemen. Misschien heb je al ergens een DSLR camera liggen, maar met je mobieltje kan je tegenwoordig ook al prachtige beelden schieten. Zorg voor een goede belichting, gebruik verplaatsbare lampen om de scene extra uit te lichten. Wat betreft audio zal je toch echt moeten investeren. Koop bijvoorbeeld een dasspeld microfoon.

Heb je een macbook dan kan je iMovie gebruiken om de film te monteren. Plak een muziekje onder de film en monteer alles tot een kloppend geheel. Al met al heb je hoogstwaarschijnlijk niet de professionele uitstraling die je wenst. Feit is wel dat je erg ver kan komen als je een groot creatief vermogen en gevoel voor marketing hebt.

Betekenis van een promotiefilm

Een promotiefilm is een filmdocument dat ingezet wordt om een product, organisatie of dienst te promoten. Een promotiefilm wordt veelal ingezet door bedrijven en overheidsinstanties. Met een goede promotiefilm bereik, verleid, overtuig, shockeer, inspireer of emotioneer je je doelgroep om vervolgens gehoor te geven aan de call-to-action. Een goede promotiefilm laat je maken door DutchQuest.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.