DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Promotiefilm laten maken

BEKIJK VIDEO

Promotiefilm laten maken

Natuurlijk ben je trots op je organisatie. Je gelooft in de meerwaarde van de diensten en producten die je biedt. Het is tijd dat jouw primaire doelgroep jou ook gaat geloven. Een promotiefilm laten maken is misschien wel de beste keuze op dit moment. Film zegt immers zoveel meer dan een saaie lap tekst. Vandaag de dag kijken mensen veel liever een filmpje dan dat ze lezen. Maak het je doelgroep gemakkelijk en bied ze iets wat ze willen zien. Iets wat ze ook zullen onthouden. Iedereen vergeet namelijk wat je zegt, men onthoudt hoe ze zich bij jou voelden. Dit gevoel kan je overbrengen met een promotiefilm. Bij Dutch Quest kan je een krachtige promotiefilm laten maken.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een promotiefilm

Voor €1999 heb je al een complete promotiefilm. Dat is inclusief drone shots, voiceover en veel meer. We werken voor een vast bedrag omdat we weten dat je wilt weten waar je aan toe bent. We streven er ook altijd naar om binnen 14 dagen op te leveren. Mocht je nog meer haast hebben dan overleggen we wat haalbaar is.

Waarom een promotiefilm

Een promotiefilm zet je in om jouw organisatie, dienst of product te promoten in de taal van jouw doelgroep. Ons doel is dat jij indruk maakt op jouw eigen doelgroep. De kracht van video is dat je niet alleen maar content overbrengt; je creëert betrokkenheid. Je zorgt ervoor dat je klant, luisteraar of doelgroep jou leert kennen. We werken een uniek en eigentijds concept uit dat naadloos aansluit op jouw marketing strategie. Visueel zorgen we ervoor dat de promotiefilm een ware indruk achterlaat bij de kijker.

Promotiefilm voorbeeld

Een voorbeeld van een recente promotiefilm vind je hieronder. Video is beleving. Beleving die je niet op een website of in een advertentie kan vinden. Videomarketing is communicatie. Je kan een ander raken, verleiden of overtuigen. Het is dan ook de kunst om je promotiefilm niet aan te laten voelen als reclame. Het is juist de kracht om te inspireren, informeren of te shockeren. Als video marketiers geloven wij in de kracht van video content. We zijn gek op ons vak!

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Zelf een promotiefilm maken.

We komen vaak tegen dat bedrijven zelf een promotiefilm willen maken. Uiteraard hebben wij daar alle respect voor. Ook hierin zouden wij je graag op weg willen helpen. Realiseer je wel dat videomarketing echt een vak apart is. Ook zal je een aardig budget aan apparatuur moeten besteden. hoe dan ook geven we je alvast een aantal praktische tips om zelf aan de slag te gaan.

1: Zorg dat je duidelijk weet wie je doelgroep is.

2: Vraag jezelf af wat jou als organisatie onderscheidt van de rest.

3: Definieer een duidelijk een call to action.

4: Zorg dat je goede apparatuur hebt.

5: Onthoud dat audio altijd het allerbelangrijkst is.

6: Zorg altijd voor goede belichting.

7: Zorg dat iedereen die voor de camera verschijnt zich natuurlijk zal gedragen.

8: Maak je video nooit langer dan nodig.

9: Voel aan in de montage wat de spanningsboog van de kijker is.

10: Lees je goed in over hoe je jouw promotievideo online kan verspreiden.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je overweegt of je het zelf wel wilt doen. Bij DutchQuest heb je immers al een promotiefilm met drone shots en geanimeerde titels vanaf €1999. Daarbij zetten we onze jarenlange video marketing ervaring in om de film ook echt tot een succes te maken.

Gratis promotiefilm maken

Soms krijgen we zelfs de vraag of je zonder kosten een promotievideo kan maken. Uiteraard is dit mogelijk. Alhoewel, het zal je altijd tijd kosten. Om gratis een promotiefilm te maken die ook echt effectief is moet je creatief zijn. Het verhaal is altijd het uitgangspunt. Weet wie je doelgroep is, wat jij biedt, hoe jij je onderscheidt en welke call to action je wilt meegeven. Vervolgens vraag je je af hoe je de film gaat opnemen. Misschien heb je al ergens een DSLR camera liggen maar met je mobieltje kan je tegenwoordig ook al prachtige beelden schieten. Zorg voor een goede belichting, gebruik verplaatsbare lampen om de scene extra uit te lichten. Wat betreft audio zal je toch echt moeten investeren. Koop bijvoorbeeld een dasspeld microfoon.

Heb je een macbook dan kan je imovie gebruiken om de film te monteren. Plak een muziekje onder de film en monteer alles tot een kloppend geheel. Al met al heb je hoogstwaarschijnlijk niet de professionele uitstraling die je wenst. Feit is wel dat je erg ver kan komen als je een groot creatief vermogen en gevoel voor marketing hebt.

Betekenis van een promotiefilm

Een promotiefilm is een filmdocument dat ingezet wordt om een product, organisatie of dienst te promoten. Een promotiefilm wordt veelal ingezet door bedrijven en overheidsinstanties. Met een goede promotiefilm bereik, verleid, overtuig, shockeer, inspireer of emotioneer je je doelgroep om vervolgens gehoor te geven aan de call to action. Een goede promotiefilm laat je maken door Dutch Quest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.