Promotievideo laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Promotievideo laten maken

Uiteraard weet je dat jouw organisatie zich onderscheidt van anderen. Maar weet jouw doelgroep dat ook? Hoe val je op in een branche met concurrentie? Inderdaad, door iets te doen wat jouw concurrent niet doet. Videomarketing is hot. Toch zijn het vooral de grote bedrijven die dit al inzien. Video zegt zoveel meer dan een lap met tekst. Mensen kijken simpelweg liever een video dan dat ze lezen. Bereik je doelgroep op een manier die binnenkomt. Met een promotievideo kan je ze raken, overtuigen en inspireren. Je kan ze een kijkje in eigen keuken geven en zodoende creëer je betrokkenheid. Bij Dutch Quest kan je een verbluffende promotievideo laten maken. Vraag vrijblijvend een offerte met draaiboek aan.

Wil jij ook een promotievideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een promotievideo

Een professionele promotievideo hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richt prijzen. Hiervoor heb je ook echt een filmdocument waarmee je kan aankomen. We werken met vaste en eerlijke bedragen. Zo weet je waar je aan toe bent. Ook kan je kiezen voor verschillende opties zoals een voiceover, drone shots, geanimeerde titels en nog veel meer. Daarbij is het altijd ons streven om binnen enkele dagen op te leveren.

Waarom een promotievideo?

Met een goede promotievideo heb je een krachtig marketing tool in handen. Wij willen graag dat jij indruk maakt op jouw doelgroep. Daarvoor halen wij alles uit de kast om de promotievideo naar een zeer hoog niveau te tillen. Met een goede promotievideo zorg je dat de kijker jou leert kennen. De kijker zal een goed gevoel krijgen bij jouw organisatie. En dat is nu net de kracht van video. Je wilt immers indruk maken op je klant.

Voorbeeld promotievideo

De kracht van video is dat je een beleving over kan brengen. Iets wat je niet kan overbrengen met een stuk tekst of een prachtig ontworpen website. Met video kan je iemands aandacht pakken, je kan iemand raken. Wij geloven als geen ander in de overtreffende kracht van videomarketing. Mogen wij onszelf voor jou bewijzen?

BEKIJK ONS WERK

Promotievideo maken.

Mocht je nou zelf ontzettend creatief zijn. Beschik je ook nog eens over een filmcamera met audio opname apparatuur. En je hebt de wil om zelf aan de slag te gaan om een promotiefilm te maken. Houd dan in ieder geval rekening met de volgende zaken.

1: Definieer je doelgroep. Weet voor wie de promotievideo bedoeld is. Hoe beter jij je doelgroep kent, hoe doelgerichter je te werk zal gaan. Maak dus nooit zomaar een filmpje. Marketing is communiceren. Je wilt dat jouw doelgroep jouw boodschap begrijpt. Ook wil je dat de boodschap jouw doelgroep aanspreekt.

2: Werk naar je call-to-action toe. Uiteindelijk wil je dat jouw kijker iets gaat doen na het bekijken van jouw video. Veel videomakers vergeten de duidelijke call-to-action. Daardoor kan je een hoop geld betaald hebben voor een prachtige video. De kijker zal zelfs onder de indruk zijn van je promotievideo. Maar als de kijker vervolgens geen actie kan ondernemen, dan is zo’n video natuurlijk verspilling van creativiteit en financiële middelen.

3: Wees uniek. Met andere woorden; wees jezelf. Jouw verhaal of het verhaal van jouw organisatie spreekt mensen aan. Vertel wie je bent, wat jou drijft, wat je passie is. Mensen houden van authentieke mensen met echte verhalen. Een eerlijk verhaal overtuigt en maakt jou als organisatie toegankelijk. Wie weet gaat de kijker je ook nog eens leuk vinden.

4: Wees creatief. Zorg dat je opvalt. Doe net even iets anders dan anderen. Houdt wel altijd jouw doelgroep voor ogen. Je wilt natuurlijk niet te veel afschrikken. Je mag best een beetje shockeren of emotioneren. Zolang het maar in de context past en het moet enigszins bij jezelf passen. Creativiteit zorgt ervoor dat je je onderscheidt en opvalt.

Zo kan ik natuurlijk nog wel even doorgaan. Vraag je eerst nog even af of je niet liever je promotievideo aan ons wilt uitbesteden. Bij Dutch Quest heb je dan een totaalproductie inclusief drone shots voor een scherpe prijs. Daarbij maken wij jouw video ook echt tot een succes.

Promotievideo Haarlem

DutchQuest is het promotievideo bedrijf in Haarlem. Op afspraak bezoek je onze studio aan de Mollerusweg 80 in Haarlem. 

Promotievideo laten maken Nederland

DutchQuest maakt promotievideo’s voor het MKB en stichtingen in heel Nederland. Of je nou in Maastricht, Groningen of Amsterdam zit. We gaan vaak voor de spits al op weg om vroeg op locatie te zijn. Zo zijn we op iedere locatie binnen 2,5 uur. Schroom niet om contact op te nemen. We maken graag en vrijblijvend een offerte en draaiboek. Vervolgens besluit je op je gemak of je met ons in zee gaat. Een professionele promotievideo laten maken doe je bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.