DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Promotievideo laten maken

BEKIJK VIDEO

Promotievideo laten maken

Uiteraard weet je dat jouw organisatie zich onderscheidt van anderen. Maar weet jouw doelgroep dat ook? Hoe val je op in een branche met moordende concurrentie? Inderdaad, door iets te doen wat jouw concurrent niet doet. Videomarketing is hot. Toch zijn het vooral de grote bedrijven die dit al inzien. Video zegt zoveel meer dan een lap met tekst. Mensen kijken simpelweg liever een video dan dat ze lezen. Bereik je doelgroep op een manier die binnenkomt. Met een promotievideo kan je ze raken, overtuigen en inspireren. Je kan ze een kijkje in eigen keuken geven en zodoende creëer je betrokkenheid. Bij Dutch Quest kan je een verbluffende promotievideo laten maken. Vraag vrijblijvend een offerte met draaiboek aan.

Wil jij ook een promotievideo laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Onze werkwijze

Script en offerte
Allereerst bespreken we jouw ideeën en
vertalen dit in een creatief script met prijsopgave.

Planning en opnames
Op de afgesproken dag(en) komen wij
langs om unieke opnames te maken.

Oplevering
We monteren de video tot een mooi geheel
en leveren binnen 14 dagen op.


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een promotievideo

€1999 is het bedrag dat je neerlegt voor een professionele promotievideo. Maar dan heb je ook echt een filmdocument waarmee je kan aankomen. We werken met een vast en eerlijk bedrag. Zo weet je waar je aan toe bent. Voor dit bedrag komen we een 1/2 dag filmen, maken we prachtige drone shots, geanimeerde titels en nog veel meer. Daarbij is het altijd ons streven om binnen 8 dagen op te leveren.

Waarom een promotievideo?

Met een goede promotievideo heb je een krachtig marketing tool in handen. Wij willen graag dat jij indruk maakt op jouw doelgroep. Daarvoor halen wij alles uit de kast om de promotievideo naar een zeer hoog niveau te tillen. Met een goede promotievideo zorg je dat de kijker jou leert kennen. De kijker zal een goed gevoel krijgen bij jouw organisatie. En dat is nu net de kracht van video. Je wilt immers indruk maken op je klant.

Voorbeeld promotievideo

Hieronder zie je een voorbeeld van een recente promotievideo. De kracht van video is dat je een beleving over kan brengen. Iets wat je niet kan overbrengen met een stuk tekst of een prachtig ontworpen website. Met video kan je iemands aandacht pakken, je kan iemand raken. Wij geloven als geen ander in de overtreffende kracht van videomarketing. Mogen wij onszelf voor jou bewijzen?

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Promotievideo maken.

Mocht je nou zelf ontzettend creatief zijn. Beschik je ook nog eens over een filmcamera met audio opname apparatuur. En je hebt de wil om zelf aan de slag te gaan om een promotiefilm te maken. Houd dan in ieder geval rekening met de volgende zaken.

1: Definieer je doelgroep. Weet voor wie de promotievideo bedoeld is. Hoe beter jij je doelgroep kent, hoe doelgerichter je te werk zal gaan. Maak dus nooit zomaar een filmpje. Marketing is communiceren. Je wilt dat jouw doelgroep jouw boodschap begrijpt. Ook wil je dat de boodschap jouw doelgroep aanspreekt.

2: Werk naar je Call To Action toe. Uiteindelijk wil je dat jouw kijker iets gaat doen na het bekijken van jouw video. Veel videomakers vergeten de duidelijke call to action. Daardoor kan je een hoop geld betaald hebben voor een prachtige video. De kijker zal zelfs onder de indruk zijn van je promotievideo. Maar als de kijker vervolgens geen actie kan ondernemen, dan is zo’n video natuurlijk verspilde creativiteit en financiële middelen.

3: Wees uniek. Met andere woorden; wees jezelf. Jouw verhaal of het verhaal van jouw organisatie spreekt mensen aan. Vertel wie je bent, wat jou drijft, wat je passie is. Mensen houden van authentieke mensen met echte verhalen. Een eerlijk verhaal overtuigd en maakt jou als organisatie toegankelijk. Wie weet gaat de kijker je ook nog eens leuk vinden.

4: Wees creatief. Zorg dat je opvalt. Doe net even iets anders dan anderen. Houdt wel altijd jouw doelgroep voor ogen. Je wilt natuurlijk niet te veel afschrikken. Je mag best een beetje shockeren of emotioneren. Zolang het maar in de context past en het moet enigszins bij jezelf passen. Creativiteit zorgt ervoor dat je je onderscheidt en opvalt.

Zo kan ik natuurlijk nog wel even doorgaan. Vraag je eerst nog even af of je niet liever je promotievideo wilt uitbesteden voor €1999. Bij Dutch Quest heb je dan een totaalproductie inclusief drone shots. Daarbij maken wij jouw video ook echt tot een succes.

Promotievideo Haarlem

DutchQuest is het promotievideo bedrijf in Haarlem. Op afspraak bezoek je onze studio aan de Mollerusweg 80 in Haarlem. 

Promotievideo Nederland

Dutch Quest maakt promotievideo’s voor het MKB in heel Nederland. Of je nou in Maastricht, Groningen of Amsterdam zit. We gaan vaak voor de spits al op weg om vroeg op locatie te zijn. Zo zijn we op iedere locatie binnen 2,5 uur. Schroom niet om contact op te nemen. We maken graag en vrijblijvend een offerte en draaiboek. Vervolgens besluit je op je gemak of je met ons in zee gaat. 

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.