Video laten bewerken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Video laten bewerken

Hoe zorg je ervoor dat jouw video interessant genoeg is om naar te kijken? Hoe zorg je voor de finishing touch? Dat doe je door je video te laten bewerken. Daarmee bedoelen we dat je video zo bewerkt wordt dat het van het scherm afspat. Bij DutchQuest bewerken en monteren we dagelijks video’s. Zeer tevreden klanten gingen je al voor. Denk bij het bewerken van je video’s aan het bijstellen van de kleuren, het opschonen van de audio, het toevoegen van effecten en titels etc.

Het bewerken van je video’s besteed je dus uit bij DutchQuest. Maar ook voor bijvoorbeeld een totale bedrijfsvideo of drone video ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken
Graag tot snel!

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Video monteren

Omdat wij een full-service videoproductiebureau zijn, zijn wij ook bedreven in het monteren van video’s. Onze editors staan te springen om iets moois te maken van de door jouw geschoten beelden. Of het nou om een vakantievideo of bedrijfsvideo gaat. Ook voor complete videoproducties inclusief drone shots kan je bij ons terecht.

Video bewerken online

Tegenwoordig kan je ook prima zelf je video’s laten monteren. Stel, je hebt je video’s op je smartphone opgenomen, dan kan je met verschillende apps je video monteren. Ook voor de pc of mac zijn er verschillende gratis videobewerking softwarepakketten te downloaden. Daarnaast zijn er ook nog eens online tools. Natuurlijk is het een vak apart om een goede en kloppende montage te maken. Maar je kan al een heel eind komen als je een beetje feeling hebt met hoe je een verhaallijn op kan bouwen.

Video bewerken app

Voor Android en IOS zijn er een veelvoud aan videobewerking apps te vinden. Bekijk goed de reviews van de apps om uit te zoeken wat het beste voor jou werkt. Je moet ook wel een beetje handig zijn met je smartphone om te kunnen monteren en bewerken op zo’n klein apparaat. Het is waarschijnlijk makkelijker om je video’s te bewerken op je tablet, laptop of pc.

BEKIJK ONS WERK

Video bewerken mac

Zelf geven wij de voorkeur om video’s te bewerken op een mac. Dit is een persoonlijke voorkeur. Mocht je zelf werken op Windows of Android dan is dat absoluut geen probleem. Wij gebruiken Adobe CC. Adobe Première voor het monteren van de video’s en Adobe After Effects voor het bewerken van de video’s. Daarnaast zijn er tal van andere videobewerking programma’s maar wij vinden Adobe veruit de beste oplossing. Helemaal omdat het goed samenwerkt met verschillende andere software programma’s zoals Photoshop en Illustrator.

Gratis video bewerken editor

Je wilt gratis te werk gaan om je video’s te laten bewerken. Dat kan absoluut. Vaak hebben gratis softwareprogramma’s wel beperkingen maar je kan een heel eind komen. Zoek op internet naar de mogelijkheden en kijk wat het beste bij je past. Wij kunnen wel adviseren maar het is helemaal afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je samen eens sparren over wat het beste bij je past, neem dan contact met ons op.

Video laten bewerken

Wil je je video laten bewerken en monteren door ons? Of ben je op zoek naar een complete videoproductie, bijvoorbeeld een bedrijfsvideo? Dan zit je bij DutchQuest goed.

Vereeuwig je videocontent door een leuk weg te kijken video te maken. Een spraakmakende video laten maken doe je bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.