DutchQuest is een gelicenseerd drone bedrijf

Video laten bewerken

BEKIJK VIDEO

Video laten bewerken

Hoe zorg je ervoor dat jouw video interessant genoeg is om naar te kijken? Hoe zorg je voor de finishing touch? Dat doe je door je video te laten bewerken. Daarmee bedoelen we dat je video zo bewerkt wordt dat het van het scherm afspat. Bij DutchQuest bewerken en monteren we dagelijks video’s. Zeer tevreden klanten gingen je al voor. Denk bij het bewerken van je video’s aan het bijstellen van de kleuren, het opschonen van de audio, het toevoegen van effecten en titels etc.

Het bewerken van je video’s besteed je dus uit bij DutchQuest. Maar ook voor bijvoorbeeld een totale bedrijfsvideo of dronevideo ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken
Graag tot snel!


Alles onder 1 dak

Camerawerk, montage, drone piloten. Bij DutchQuest zit alles letterlijk onder 1 dak. Kom gerust een keer buurten bij onze studio in Haarlem


Vakmensen met passie

Achter DutchQuest zitten mensen met passie voor vakmanschap. Wij bestaan uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van flexibele specialisten.


Duidelijke prijsopgave

Weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten met een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen op de factuur.


Snelle oplevering

Niemand houdt van wachten. Na de eerste draaidag beginnen wij direct met de montage en kan je al een eerste edit binnen enkele dagen verwachten.


Video partner

Wij zijn videopartner voor bedrijven. Dat wil zeggen dat organisaties zich aan ons binden en zodoende een doorlopende video marketing strategie omarmen.


Gelicenseerd drone bedrijf

Wij zijn volledig gelicenseerd om luchtopnames te maken in Nederland. Daarbij zijn wij verzekerd tot een bedrag van 1000.000 euro.

Met trots maken wij doeltreffende video marketing voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Video monteren

Omdat wij een full-service video productie bureau zijn zijn wij ook bedreven in het monteren van video’s. Onze editors staan te springen om iets moois te maken van de door jouw geschoten beelden. Of het nou om een vakantievideo of bedrijfsvideo gaat. Ook voor conmpete videoproducties inclusief drone shots kan je bij ons terecht.

Video bewerken online

Tegenwoordig kan je ook prima zelf je video’s laten monteren. Stel, je hebt je video’s op je smartphone opgenomen, dan kan je met verschillende apps je video monteren. Ook voor de pc of mac zijn er verschillende gratis video bewerkings software pakketten te downloaden. Daarnaast zijn er ook nog eens online tools. Natuurlijk is het een vak apart om een goede en kloppende montage te maken. Maar je kan al een heel eind komen als je een beetje feeling hebt met hoe je een verhaallijn op kan bouwen.

Video bewerken app

Voor Android en IOS zijn er een veelvoud aan video bewerkings apps te vinden. Bekijk goed de reviews van de apps om uit te zoeken wat het beste voor jou werkt. Je moet ook wel een beetje handig zijn met je smartphone om te kunnen monteren en bewerken op zo’n klein apparaat. Het is waarschijnlijk makkelijker om je video’s te bewerken op je tablet, laptop of pc.

Event video: GOOGLE
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Video bewerken mac

Zelf geven wij de voorkeur om video’s te bewerken op een mac. Dit is een persoonlijke voorkeur. Mocht je zelf werken op windows of android dan is dat absoluut geen probleem. Wij gebruiken Adobe cc. Adobe Premiere voor het monteren van de video’s en After effects voor het bewerken van de video’s. Daarnaast zijn er tal van andere video bewerkings programma’s maar wij vinden adobe veruit de beste oplossing. Helemaal omdat het goed samenwerkt met verschillende andere software programma’s zoals photoshop en illustrator.

Gratis video bewerken editor

Je wilt gratis te werk gaan om je video’s te laten bewerken. Dat kan absoluut. Vaak hebben gratis software programma’s wel beperkingen maar je kan een heel eind komen. Zoek op internet naar de mogelijkheden en kijk wat het beste bij je past. Wij kunnen wel adviseren maar het is helemaal afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je samen eens sparren over wat het beste bij je past, neem dan contact met ons op.

Video laten bewerken

Wil je je video laten bewerken en monteren door ons? Of ben je op zoek naar een complete videoproductie, bijvoorbeeld een bedrijfsvideo? Dan zit je bij DutchQuest goed.

Vereeuwig je videocontent door een leuk weg te kijken video te maken. Een spraakmakende video laten maken doe je bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.