Video laten bewerken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Video laten bewerken

Hoe zorg je ervoor dat jouw video interessant genoeg is om naar te kijken? Hoe zorg je voor de finishing touch? Dat doe je door je video te laten bewerken. Daarmee bedoelen we dat je video zo bewerkt wordt dat het van het scherm afspat. Bij DutchQuest bewerken en monteren we dagelijks video’s. Zeer tevreden klanten gingen je al voor. Denk bij het bewerken van je video’s aan het bijstellen van de kleuren, het opschonen van de audio, het toevoegen van effecten en titels etc.

Het bewerken van je video’s besteed je dus uit bij DutchQuest. Maar ook voor bijvoorbeeld een totale bedrijfsvideo of drone video ben je bij DutchQuest aan het goede adres. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken
Graag tot snel!

Bekijk ook eens ons product Filmkit of onze video montage service.

Video monteren

Omdat wij een full-service videoproductiebureau zijn, zijn wij ook bedreven in het monteren van video’s. Onze editors staan te springen om iets moois te maken van de door jouw geschoten beelden. Of het nou om een vakantievideo of bedrijfsvideo gaat. Ook voor complete videoproducties inclusief drone shots kan je bij ons terecht.

Video bewerken online

Tegenwoordig kan je ook prima zelf je video’s laten monteren. Stel, je hebt je video’s op je smartphone opgenomen, dan kan je met verschillende apps je video monteren. Ook voor de pc of mac zijn er verschillende gratis videobewerking softwarepakketten te downloaden. Daarnaast zijn er ook nog eens online tools. Natuurlijk is het een vak apart om een goede en kloppende montage te maken. Maar je kan al een heel eind komen als je een beetje feeling hebt met hoe je een verhaallijn op kan bouwen.

Video bewerken app

Voor Android en IOS zijn er een veelvoud aan videobewerking apps te vinden. Bekijk goed de reviews van de apps om uit te zoeken wat het beste voor jou werkt. Je moet ook wel een beetje handig zijn met je smartphone om te kunnen monteren en bewerken op zo’n klein apparaat. Het is waarschijnlijk makkelijker om je video’s te bewerken op je tablet, laptop of pc.

Video bewerken mac

Zelf geven wij de voorkeur om video’s te bewerken op een mac. Dit is een persoonlijke voorkeur. Mocht je zelf werken op Windows of Android dan is dat absoluut geen probleem. Wij gebruiken Adobe CC. Adobe Première voor het monteren van de video’s en Adobe After Effects voor het bewerken van de video’s. Daarnaast zijn er tal van andere videobewerking programma’s maar wij vinden Adobe veruit de beste oplossing. Helemaal omdat het goed samenwerkt met verschillende andere software programma’s zoals Photoshop en Illustrator.

Gratis video bewerken editor

Je wilt gratis te werk gaan om je video’s te laten bewerken. Dat kan absoluut. Vaak hebben gratis softwareprogramma’s wel beperkingen maar je kan een heel eind komen. Zoek op internet naar de mogelijkheden en kijk wat het beste bij je past. Wij kunnen wel adviseren maar het is helemaal afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je samen eens sparren over wat het beste bij je past, neem dan contact met ons op.

Video laten bewerken

Wil je je video laten bewerken en monteren door ons? Of ben je op zoek naar een complete videoproductie, bijvoorbeeld een bedrijfsvideo? Dan zit je bij DutchQuest goed.

Vereeuwig je videocontent door een leuk weg te kijken video te maken. Een spraakmakende video laten maken doe je bij DutchQuest.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.