Videopartner voor organisaties

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Videopartner

Als videomarketeer is ons succes dat jouw organisatie en omzet tot bloei komt. Dat klinkt idealistisch en dat is het ook. Wij geloven in de kracht van video. Het is immers het krachtigste communicatiemiddel dat er bestaat. Mits goed ingezet natuurlijk. Bij de première van onze eerste film ontdekten wij pas echt de kracht van video. Na de film kwam een man ons vertellen dat er slechts enkele momenten waren waarop hij het droog kon houden. Hij was overduidelijk geraakt. En dat is nou net de kracht van video. Je kan een ander raken in iemands emotie. Als videopartner ondersteunen wij bedrijven maandelijks in hun marketingstrategie. Samen maken we een plan voor wat het beste werkt voor jouw organisatie. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat een videopartnerschap voor jouw organisatie kan betekenen. Neem dan contact met ons op.

Kosten videopartner

Aan een videopartnerschap zijn geen extra kosten verbonden. Een videopartnerschap betekent dat jij als organisatie laat weten voor langere tijd met ons te willen werken. Daarmee omarm je een doorlopende videomarketingstrategie. Wij adviseren, inspireren en komen met frisse ideeën om effectieve video campagnes op te zetten. Jij bepaald het budget en het tempo. No strings attached. Een videopartnerschap heeft als voordeel dat we een lange termijn strategie kunnen opzetten.

Voordelen videopartner

Waar moet ik beginnen met het benoemen van de voordelen van een partnerschap. Wij maken niet zomaar filmpjes, wij willen jouw bedrijf doen bloeien. De voordelen van een partnerschap zijn: Alle marketingkennis onder 1 dak. Wij bewaken jouw huisstijl in alle video content. Eén aanspreekpunt voor al je inspiratie en advies. Grote kortingen en flexibel inzetbaar. Een videopartnerschap zorgt er voor dat er niet alleen maar losstaande video’s gemaakt worden. Een partnerschap betekent dat je als organisatie een video marketingplan omarmt.

Videopartner: meer dan samenwerken

Als videopartner werken we niet alleen samen, we verdiepen ons ook echt in jouw bedrijf. We willen weten wie je doelgroep is en wat ze nodig hebben. Ons succes is immers dat jouw organisatie bekend en geliefd wordt bij jouw doelgroep. We kruipen in de huid van jouw organisatie. Vervolgens zorgen wij dat jouw doelgroep geïnspireerd en verleid wordt. We stellen ons pro-actief op om constant te adviseren welke marketingstrategie bij jou als organisatie past.

Wat is een videopartner?

Een videopartner helpt organisaties met een doeltreffende en doorlopende videomarketingstrategie. Door de doorlopende samenwerking draagt een videopartner bij aan de algehele marketing. Een videopartner verdiept zich in de doelgroep en weet wat de doelgroep wilt. Een videopartner verbind zich aan een organisatie. Hierdoor komt een organisatie zeer sterk te staan op het gebied van videomarketing. Het is niet zo dat alle video content uitbesteed dient te worden aan een videopartner. De videopartner bewaakt de strategie, stijl, huisstijl etc. Daarbij is het natuurlijk wel mogelijk dat de videopartner alles op zich neemt. Natuurlijk altijd in goed overleg met de organisatie. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in een videopartner. Neem dan contact met ons op.

Videopartner voor jouw bedrijf

Denk je eens in wat een videopartner voor jouw organisatie kan betekenen. Een marketingstrateeg die zich verbind aan jouw organisatie. Denk je eens in wat het voor jouw organisatie en omzet kan betekenen als je het vertrouwen van jouw doelgroep kan winnen. Video content is hierin namelijk de uitkomst. Jouw doelgroep kijkt namelijk liever filmpjes dan dat ze lezen. Videomarketing zorgt voor betrokkenheid. Het stelt je in staat om jouw organisatie te laten spreken. Te laten spreken in de taal van jouw doelgroep. Jouw klanten. DutchQuest als videopartner stelt jou gerust dat jouw videocommunicatie op orde is.

Videopartner Nederland

Wij bevinden ons in Haarlem. Binnen 2,5 uur bereiken wij iedere uithoek van het land. Daarmee bedoelen wij dat wij er zijn voor iedere organisatie in ons land.
Dus of je nou in Eindhoven, Maastricht of Groningen zit, wat ons betreft maakt dat niks uit. We komen graag langs om alle voordelen van een videopartnerschap met jou te bespreken.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.