Videopartner voor organisaties

Iedereen kan filmpjes maken maar videomarketing is gevoel
Videopartner voor €999 per maand I Ten minste 1 video per maand

Bekijk onze video

Videopartner

Als videomarketeer is ons succes dat jouw organisatie en omzet tot bloei komt. Dat klinkt idealistisch en dat is het ook. Wij geloven in de kracht van video. Het is immers het krachtigste communicatiemiddel dat er bestaat. Mits goed ingezet natuurlijk. Bij de premiere van onze eerste film ontdekten wij pas echt de kracht van video. Na de film kwam een man ons vertellen dat er slechts enkele momenten waren waarop hij het droog kon houden. Hij was overduidelijk geraakt. En dat is nou net de kracht van video. Je kan een ander raken in iemands emotie. Als videopartner ondersteunen wij bedrijven maandelijks in hun marketingstrategie. Samen maken we een plan voor wat het beste werkt voor jouw organisatie. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat een videopartnerschap voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

80%
80% van al het internet verkeer in 2019 zal uit video bestaan. Het is dus tijd voor een video partner.

Heb je interesse in een videopartner? Vul dan ons formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Kosten videopartner

Het basisbedrag voor een videopartnerschap is €999. Ervan uitgaande dat je één keer per maand een volledige videoproductie bij ons afneemt. Dat is inclusief drone shots, camerawerk, voiceover, noem maar op. Natuurlijk is een videopartnerschap een maatproduct. Zo kan het zijn dat je in één maand misschien wel 3 video’s nodig hebt en de maanden daarna niet. Ook kan het zijn dat je bij ons alleen maar advies afneemt. Hoe dan ook kan het maandbedrag lager of hoger uitvallen. Een partnerschap moet zich vormen. Het maandbedrag zal dan ook altijd na enkele maanden besproken worden.

Voordelen videopartner

Waar moet ik beginnen met het benoemen van de voordelen van een partnerschap. Wij maken niet zomaar filmpjes, wij willen jouw bedrijf doen bloeien. De voordelen van een partnerschap zijn: Alle marketingkennis onder 1 dak. Wij bewaken jouw huisstijl in alle video content. Eén aanspreekpunt voor al je inspiratie en advies. Grote kortingen en flexibel inzetbaar. Een videopartnerschap zorgt er voor dat er niet alleen maar losstaande video’s gemaakt worden. Een partnerschap betekent dat je als organisatie een video marketingplan omarmt.

Videopartner: meer dan samenwerken

Als videopartner werken we niet alleen samen. We verdiepen ons ook echt in jouw bedrijf. We willen weten wie je doelgroep is en wat ze nodig hebben. Ons succes is immers dat jouw organisatie bekend en geliefd wordt bij jouw doelgroep. We kruipen in de huid van jouw organisatie. Vervolgens zorgen wij dat jouw doelgroep geïnspireerd en verleid wordt. We stellen ons pro-actief op om constant te adviseren welke marketingstrategie bij jou als organisatie past.

Bekijk meer werk
Ruben Hulsbergen – Accountmanager MKB at Rabobank IJmond

I would definitely advice anybody to work with Manuel. He has a great understanding of one’s expectations and knows exactly how to exceed these expectations. This man has it all with regards to all disciplines of video productions: Camerawork, producing, editing etc… I’m very impressed by Manuel’s talent for his creations. I have worked with Manuel whilst making a video for Impact on the job

Wat is een videopartner?

Een videopartner helpt organisaties met een doeltreffende en doorlopende video marketing strategie. Voor een vast bedrag per maand draagt een videopartner bij aan de algehele marketing. Een videopartner verdiept zich in de doelgroep en weet wat de doelgroep wilt. Een videopartner verbind zich aan een organisatie. Hierdoor komt een organisatie zeer sterk te staan op het gebied van videomarketing. Het is niet zo dat alle video content uitbesteed dient te worden aan een videopartner. De videopartner bewaakt de strategie, stijl, huisstijl etc. Daarbij is het natuurlijk wel mogelijk dat de videopartner alles op zich neemt. Natuurlijk altijd in goed overleg met de organisatie. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in een videopartner. Neem dan contact met ons op.

Videopartner voor jouw bedrijf.

Denk je eens in wat een videopartner voor jouw organisatie kan betekenen. Een marketingstrateeg die zich verbind aan jouw organisatie. Denk je eens in wat het voor jouw organisatie en omzet kan betekenen als je het vertrouwen van jouw doelgroep kan winnen. Video content is hierin namelijk de uitkomst. Jouw doelgroep kijkt namelijk liever filmpjes dan dat ze lezen. Videomarketing zorgt voor betrokkenheid. Het stelt je in staat om jouw organisatie te laten spreken. Te laten spreken in de taal van jouw doelgroep. Jouw klanten. Dutch Quest als videopartner stelt jou gerust dat jouw videocommunicatie op orde is.

Videopartner Nederland.

Wij bevinden ons in Haarlem. Binnen 2,5 uur bereiken wij iedere uithoek van het land. Daarmee bedoelen wij dat wij er zijn voor iedere organisatie in ons land.
Dus of je nou in Eindhoven, Maastricht of Groningen zit, wat ons betreft maakt dat niks uit. We komen graag langs om alle voordelen van een videopartnerschap met jou te bespreken.