Videopartner voor organisaties

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Videopartner

Als videomarketeer is ons succes dat jouw organisatie en omzet tot bloei komt. Dat klinkt idealistisch en dat is het ook. Wij geloven in de kracht van video. Het is immers het krachtigste communicatiemiddel dat er bestaat. Mits goed ingezet natuurlijk. Bij de première van onze eerste film ontdekten wij pas echt de kracht van video. Na de film kwam een man ons vertellen dat er slechts enkele momenten waren waarop hij het droog kon houden. Hij was overduidelijk geraakt. En dat is nou net de kracht van video. Je kan een ander raken in iemands emotie. Als videopartner ondersteunen wij bedrijven maandelijks in hun marketingstrategie. Samen maken we een plan voor wat het beste werkt voor jouw organisatie. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat een videopartnerschap voor jouw organisatie kan betekenen. Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten videopartner

Aan een videopartnerschap zijn geen extra kosten verbonden. Een videopartnerschap betekent dat jij als organisatie laat weten voor langere tijd met ons te willen werken. Daarmee omarm je een doorlopende videomarketingstrategie. Wij adviseren, inspireren en komen met frisse ideeën om effectieve video campagnes op te zetten. Jij bepaald het budget en het tempo. No strings attached. Een videopartnerschap heeft als voordeel dat we een lange termijn strategie kunnen opzetten.

Voordelen videopartner

Waar moet ik beginnen met het benoemen van de voordelen van een partnerschap. Wij maken niet zomaar filmpjes, wij willen jouw bedrijf doen bloeien. De voordelen van een partnerschap zijn: Alle marketingkennis onder 1 dak. Wij bewaken jouw huisstijl in alle video content. Eén aanspreekpunt voor al je inspiratie en advies. Grote kortingen en flexibel inzetbaar. Een videopartnerschap zorgt er voor dat er niet alleen maar losstaande video’s gemaakt worden. Een partnerschap betekent dat je als organisatie een video marketingplan omarmt.

Videopartner: meer dan samenwerken

Als videopartner werken we niet alleen samen, we verdiepen ons ook echt in jouw bedrijf. We willen weten wie je doelgroep is en wat ze nodig hebben. Ons succes is immers dat jouw organisatie bekend en geliefd wordt bij jouw doelgroep. We kruipen in de huid van jouw organisatie. Vervolgens zorgen wij dat jouw doelgroep geïnspireerd en verleid wordt. We stellen ons pro-actief op om constant te adviseren welke marketingstrategie bij jou als organisatie past.

BEKIJK ONS WERK

Wat is een videopartner?

Een videopartner helpt organisaties met een doeltreffende en doorlopende videomarketingstrategie. Door de doorlopende samenwerking draagt een videopartner bij aan de algehele marketing. Een videopartner verdiept zich in de doelgroep en weet wat de doelgroep wilt. Een videopartner verbind zich aan een organisatie. Hierdoor komt een organisatie zeer sterk te staan op het gebied van videomarketing. Het is niet zo dat alle video content uitbesteed dient te worden aan een videopartner. De videopartner bewaakt de strategie, stijl, huisstijl etc. Daarbij is het natuurlijk wel mogelijk dat de videopartner alles op zich neemt. Natuurlijk altijd in goed overleg met de organisatie. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in een videopartner. Neem dan contact met ons op.

Videopartner voor jouw bedrijf

Denk je eens in wat een videopartner voor jouw organisatie kan betekenen. Een marketingstrateeg die zich verbind aan jouw organisatie. Denk je eens in wat het voor jouw organisatie en omzet kan betekenen als je het vertrouwen van jouw doelgroep kan winnen. Video content is hierin namelijk de uitkomst. Jouw doelgroep kijkt namelijk liever filmpjes dan dat ze lezen. Videomarketing zorgt voor betrokkenheid. Het stelt je in staat om jouw organisatie te laten spreken. Te laten spreken in de taal van jouw doelgroep. Jouw klanten. DutchQuest als videopartner stelt jou gerust dat jouw videocommunicatie op orde is.

Videopartner Nederland

Wij bevinden ons in Haarlem. Binnen 2,5 uur bereiken wij iedere uithoek van het land. Daarmee bedoelen wij dat wij er zijn voor iedere organisatie in ons land.
Dus of je nou in Eindhoven, Maastricht of Groningen zit, wat ons betreft maakt dat niks uit. We komen graag langs om alle voordelen van een videopartnerschap met jou te bespreken.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.