Vlog video maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Vlog video maken

Vloggen is hot! En geloof het of niet, het is ook nog eens zeer effectief. Vloggen in authentiek en persoonlijk en dat maakt dat jouw doelgroep zich zeer betrokken voelt bij jouw organisatie. Het is een zeer effectief marketingtool. Tenminste, je moet het wel goed doen. Niemand zit te wachten op saaie en langdradige vlogs. Een vlog video maken kan je prima zelf. Daarbij willen wij jou graag op weg helpen om een vlog strategie te ontwikkelen. Een vlog strategie die werkt.

Neem contact met ons op en wij verzorgen vrijblijvend een kennismakingssessie om je een stap verder te helpen.
Graag tot snel!

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Vloggen met iPhone

Hoge investeringen nodig? Ach wel nee. Je smartphone is de ideale vlog camera. Je beste camera is de camera die je altijd bij je hebt. Het gaat immers om het vastleggen van de spontane momenten. Denk dus niet dat de drempel een financiële drempel is. De drempel om te beginnen met vloggen is vrijwel altijd angst. Angst om jezelf te presenteren. En de angst dat je denkt dat je het niet goed doet. Wij halen die angst graag bij je weg door je te begeleiden om de ideale vlogger te worden.

Vloggen voor beginners

Je bent nooit te oud of te jong om te beginnen met vloggen. Het gaat allemaal om het presenteren van jouw persoonlijkheid. En dat koppel je aan de content die jouw kijker wilt horen en zien. Het draait dus niet om wat jij wilt zeggen. Het gaat om wat relevant en interessant is voor jouw doelgroep. Wat je ook wilt overbrengen of verkopen, jouw kijker bepaald of het interessant is. Leer dus om jouw boodschap op een leuke manier te kunnen pitchen.

Vlog monteren

Je hebt je vlog opgenomen en nu wil je de content in stukjes knippen. Daarvoor heb je een videomontage programma nodig. Zelf werken wij met Adobe Première, maar er zijn genoeg gratis alternatieven. Google maar eens: Gratis video montage software. Een vlog video maken kan je absoluut zelf. Soms met een beetje begeleiding, dus kom je er zelf niet uit dan helpen we je graag op weg.

BEKIJK ONS WERK

Vlog video maken en bewerken met app

Als je je vlog opneemt met je smartphone dan zijn er genoeg gratis of betaalde apps waarmee je je video kan monteren. Ook kan je vaak extra effecten en muziek toevoegen. De techniek is simpeler en toegankelijker dan ooit. Techniek is dus niet meer het excuus om niet te beginnen. Technisch gezien kan iedereen vloggen. Ook jij kan een vlog video maken. Lees verder om een aantal tips te ontvangen.

Vlog vido maken tips voor beginners

Je staat op het punt om te beginnen met vloggen? Hierbij alvast 5 tips:

1: Begin met het volgen van een aantal succesvolle vloggers en probeer te analyseren wat jou aanspreekt aan hun stijl en content. Als het goed is leer je hier het meeste van. Door bewust te analyseren stel je als het ware de vraag: Waarom heeft de vlogger dit of dat gedaan? Zo leer je door bij een ander af te kijken. Er is ook niks mis met iets goeds kopiëren, vervolgens aan te passen en het daarna nog beter te doen.

2: Wees vooral jezelf. Mensen zijn aangetrokken tot authenticiteit. Mensen hebben het ook gelijk door als je niet jezelf bent. Mensen zitten te wachten op jouw persoonlijkheid. Geloof dus in jezelf en wees niet onzeker. Jij bent uniek en hoe dichter je bij jezelf blijft hoe meer mensen jou zullen waarderen.

3: Vraag jezelf constant af: Zitten mensen hier op te wachten? Zitten mensen te wachten op mijn verhaal of boodschap? Ben ik onderscheidend genoeg in mijn benadering? Is mijn boodschap het waard om de aandacht van mensen te krijgen. Zie het leven als een grote tijdlijn waar mensen doorheen scrollen. Zorg dat je opvalt op die tijdlijn door middel van unieke content.

4: Wees consequent! Bepaal je langetermijnstrategie vooraf. Een goede vlogger heeft een lange adem. Met vloggen wil je niets liever dan betrokkenheid creëren met jouw doelgroep. Je bouwt dus een relatie op. Verzeker je doelgroep dat ze je iedere week of maand voorbij zien komen. Mensen houden van regelmaat. Zorg dus dat je die regelmaat kan garanderen.

5: Begin gewoon. Wacht niet langer. Neem je eerste video op en laat ‘m aan vrienden en collega’s zien. Vraag om feedback en leer met feedback omgaan. Zo verbeter je jezelf voordat je eerste vlog online gaat. Uiteindelijk wordt je steeds beter en beter. Mocht je persoonlijk of in groepsverband begeleid willen worden? Neem dan contact met ons op om meer informatie te ontvangen.

Vlog strategie voor organisaties

Veel organisaties en bedrijven zijn zich er al van bewust dat betrokkenheid met je doelgroep essentieel is. Marketing draait om gevoel. Je wilt dat jouw doelgroep een goed gevoel heeft bij jouw organisatie. Een goed gevoel creëer je door net even wat extra’s te doen voor jouw klant. Door te vloggen kom je zo dicht mogelijk bij jouw doelgroep. Je laat zien wie je bent en hoe je organisatie in elkaar steekt. Je laat zien dat je om ze geeft omdat je de tijd neemt om ze persoonlijk aan te spreken. Met vlogs ben je ook in staat om processen te verduidelijken of de werking van een product te tonen. Voor jouw doelgroep voelt dit aan als een extra service. Je laat zien dat je meer biedt dan alleen een product of service. Je laat zien dat er leuke en gepassioneerde mensen bij je organisatie werken. Mensen die graag werken en zich uitsloven voor de klant. Mocht je als organisatie willen vloggen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem dat contact met ons op. We helpen je graag op weg. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te presenteren. Van het uitzoeken van de juiste apparatuur tot het bepalen van de stijl. Jij bepaald in hoeverre wij een strategie voor jouw organisatie uitrollen.

Ook kan je er voor kiezen om met ons een video partnerschap aan te gaan. Op die manier omarm je een doorlopende video content marketingstrategie.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.