Zelf een video maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Zelf een video maken

Je wilt zelf een video maken. We zien steeds meer dat organisaties en bedrijven zelf een videomarketingstrategie ontwikkelen. Dat is logisch want video is zeer effectief om jouw boodschap op de juiste wijze bij je doelgroep te brengen. Je bent in ieder geval op de juiste plek om meer te weten te komen over video. Wij zijn een groep gepassioneerde videomakers en we helpen je graag op weg. Mocht je met ons willen sparren over de juiste strategie voor jouw bedrijf?

Wil je liever alles zelf doen, kies dan voor Filmkit.

Online filmpje maken

Wie leest er tegenwoordig nog lange lappen tekst op het web? Inderdaad, bijna niemand meer. Die tijd is echt al jaren voorbij. Mensen kijken video. Het is dus zeer verstandig om je online aanwezigheid te versterken door middel van video. Je doelgroep kijkt simpelweg liever een video. Een online filmpje maken doe je niet zomaar. Eerst ontwikkel je een videostrategie. Wij helpen je hierbij graag op weg met Filmkit.

Zelf een video maken met foto’s

Je wilt zelf een video maken met foto’s. Vandaag de dag is het simpeler dan ooit om een video in elkaar te zetten. Bijna iedereen heeft wel eens een filmpje gemaakt. Dat gezegd hebbende is het lastiger dan ooit om op te vallen met jouw unieke content. Je hoeft geen uitgebreide investeringen te doen om aan de slag te gaan. Wel moet je weten waar je mee bezig bent en wat je wilt bereiken. Ben je grafisch ingesteld en beheers je Photoshop en After Effects dan kan je met een fotocollectie al een verbluffende video maken. Het draait immers allemaal om gevoel. De kunst om te communiceren via video. Een kunst die die iedereen kan leren.

Gratis reclame filmpje maken

Jazeker, alles kost geld. Maar je kan tegenwoordig al met je smartphone zeer mooie content schieten. Apparatuur is altijd ondergeschikt aan de content en het verhaal dat je wilt overbrengen. Je kan dus een gratis reclame filmpje maken als je een ijzersterke boodschap hebt die je op een eigentijdse en hippe manier kan vastleggen. Blijf daarbij heel dicht bij jezelf en zorg dat je iets vertelt of vertoont wat uiterst relevant is voor jouw kijker.

Animatie filmpje maken.

Je wilt zelf een animatie filmpje maken. Dat kan natuurlijk, maar weet wel dat dit echt een vak apart is. Vaak komen hier ook meerdere specialismen bij kijken. Denk aan een scriptschrijver, vormgever, voice-over en animator. Wie weet is het interessant voor jou om je animatievideo uit te besteden bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Naast het maken van animatievideo’s maken wij bedrijfsvideo’s en luchtvideo.

Gratis filmpje maken met foto’s en muziek

Heel veel dingen in het leven kosten geld. Maar soms moet je kijken naar wat je al hebt. Je hebt een smartphone en gratis online montagesoftware. Online kan je ook rechtenvrije muziek vinden. Je verhaallijn bedenk je zelf. En zo heb je vrijwel alle ingrediënten die nodig zijn om gratis een filmpje te maken met foto’s en muziek. Nu is het nog de kunst om alles zo samen te voegen dat jouw doelgroep zal blijven kijken. Niemand zit namelijk te wachten op een saaie en lange video. Iedereen heeft haast en met jouw video moet je het waard zijn om iemands aandacht te krijgen.
Wij helpen mensen graag op weg in een gedegen videomarketingstrategie.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf promotiefilmpje maken

Je wilt zelf een promotiefilmpje maken. Dat kan. Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om te filmen. Wij moedigen mensen altijd aan om zelf aan de slag te gaan. Daarbij begeleiden we mensen ook naar een videomarketingstrategie. Je kan dus zelf een video maken maar mocht je er over nadenken om ons als videopartner bij jouw bedrijf te betrekken, dan gaan we graag in gesprek. Verschillende organisaties gingen je al voor.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.