Zelf een video maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Zelf een video maken

Je wilt zelf een video maken. We zien steeds meer dat organisaties en bedrijven zelf een videomarketingstrategie ontwikkelen. Dat is logisch want video is zeer effectief om jouw boodschap op de juiste wijze bij je doelgroep te brengen. Je bent in ieder geval op de juiste plek om meer te weten te komen over video. Wij zijn een groep gepassioneerde videomakers en we helpen je graag op weg. Mocht je met ons willen sparren over de juiste strategie voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs. Ook kan je onze studio in Haarlem bezoeken. De koffie staat altijd klaar.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Online filmpje maken

Wie leest er tegenwoordig nog lange lappen tekst op het web? Inderdaad, bijna niemand meer. Die tijd is echt al jaren voorbij. Mensen kijken video. Het is dus zeer verstandig om je online aanwezigheid te versterken door middel van video. Je doelgroep kijkt simpelweg liever een video. Een online filmpje maken doe je niet zomaar. Eerst ontwikkel je een videostrategie. Wij helpen je hierbij graag op weg. Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. We helpen je op weg en geven je daarna de keus of je met ons verder wilt.

Zelf een video maken met foto’s

Je wilt zelf een video maken met foto’s. Vandaag de dag is het simpeler dan ooit om een video in elkaar te zetten. Bijna iedereen heeft wel eens een filmpje gemaakt. Dat gezegd hebbende is het lastiger dan ooit om op te vallen met jouw unieke content. Je hoeft geen uitgebreide investeringen te doen om aan de slag te gaan. Wel moet je weten waar je mee bezig bent en wat je wilt bereiken. Ben je grafisch ingesteld en beheers je Photoshop en After Effects dan kan je met een fotocollectie al een verbluffende video maken. Het draait immers allemaal om gevoel. De kunst om te communiceren via video. Een kunst die die iedereen kan leren.

Gratis reclame filmpje maken

Jazeker, alles kost geld. Maar je kan tegenwoordig al met je smartphone zeer mooie content schieten. Apparatuur is altijd ondergeschikt aan de content en het verhaal dat je wilt overbrengen. Je kan dus een gratis reclame filmpje maken als je een ijzersterke boodschap hebt die je op een eigentijdse en hippe manier kan vastleggen. Blijf daarbij heel dicht bij jezelf en zorg dat je iets vertelt of vertoont wat uiterst relevant is voor jouw kijker.

BEKIJK ONS WERK

Animatie filmpje maken.

Je wilt zelf een animatie filmpje maken. Dat kan natuurlijk, maar weet wel dat dit echt een vak apart is. Vaak komen hier ook meerdere specialismen bij kijken. Denk aan een scriptschrijver, vormgever, voice-over en animator. Wie weet is het interessant voor jou om je animatievideo uit te besteden bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Naast het maken van animatievideo’s maken wij bedrijfsvideo’s en luchtvideo.

Gratis filmpje maken met foto’s en muziek

Heel veel dingen in het leven kosten geld. Maar soms moet je kijken naar wat je al hebt. Je hebt een smartphone en gratis online montagesoftware. Online kan je ook rechtenvrije muziek vinden. Je verhaallijn bedenk je zelf. En zo heb je vrijwel alle ingrediënten die nodig zijn om gratis een filmpje te maken met foto’s en muziek. Nu is het nog de kunst om alles zo samen te voegen dat jouw doelgroep zal blijven kijken. Niemand zit namelijk te wachten op een saaie en lange video. Iedereen heeft haast en met jouw video moet je het waard zijn om iemands aandacht te krijgen.
Wij helpen mensen graag op weg in een gedegen videomarketingstrategie.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf promotiefilmpje maken

Je wilt zelf een promotiefilmpje maken. Dat kan. Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om te filmen. Wij moedigen mensen altijd aan om zelf aan de slag te gaan. Daarbij begeleiden we mensen ook naar een videomarketingstrategie. Je kan dus zelf een video maken maar mocht je er over nadenken om ons als videopartner bij jouw bedrijf te betrekken, dan gaan we graag in gesprek. Verschillende organisaties gingen je al voor.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.