Bedrijfsfilm laten maken

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Bedrijfsfilm laten maken

Als het goed is heeft jouw bedrijf een uniek en authentiek verhaal. Dit verhaal wil je met zo veel mogelijk passie en impact overbrengen op je doelgroep. Maar hoe bereik je je doelgroep op een manier die aanspreekt? Een bedrijfsfilm laten maken is misschien wel de beste keuze. Video zegt immers zoveel meer dan een stuk tekst. Een goede bedrijfsfilm creëert betrokkenheid. En dat is nou net dat ene waarin jij je kan onderscheiden van de concurrentie. Het stelt je in staat om te laten zien wat je drijft, wie je bent en wat je doet.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Een bedrijfsfilm kan je afnemen inclusief drone shots, geanimeerde titels, en veel meer. Mocht al snel blijken dat bepaalde wensen het basisbedrag doen overschrijden dan communiceren wij dit gelijk. Ons uitgangspunt is om binnen enkele dagen op te leveren. Zo hoef je nooit lang te wachten.

Waarom een bedrijfsfilm

Iedereen kan filmpjes maken maar wij focussen ons op videomarketing die werkt. Wij willen dat jouw bedrijfsfilm indruk maakt op de doelgroep die bij jou past. We werken een gedegen concept uit. Een uniek concept dat aansluit bij je totale communicatiestrategie. Ook visueel halen we alles uit de kast om een verpletterende indruk achter te laten. Genoeg reden waarom een bedrijfsfilm van DutchQuest voor jou werkt!

Voorbeeld bedrijfsfilm

Een voorbeeld van een bedrijfsfilm vind je hier. De uitdaging is altijd om de authenticiteit van een organisatie te laten schitteren. De content is altijd ondergeschikt aan de beleving die je wilt overbrengen. Mensen vergeten bijna alles wat je zegt maar onthouden hoe ze zich bij jou voelden. Het is de kunst om het karakter, het hart van jouw organisatie, te verfilmen.

Een aantal tips om zelf een bedrijfsfilm maken

Je overweegt zelf een bedrijfsfilm te maken? Dat kan natuurlijk. Mocht je die keuze maken dan wil ik je graag een paar tips meegeven. Zorg ten eerste dat je altijd de focus op audio legt. Audio is niet vervangbaar en is de basis van je verhaal. Ten tweede is het belangrijk dat je je doelgroep zeer goed kent. Weet wat ze nodig hebben en welke rol jij daarin speelt. Ten derde: Maak je bedrijfsvideo nooit langer dan nodig. Spits je toe op dat ene wat je echt wilt vertellen. Ten vierde: maak een ijzersterk script en draaiboek. Een goede filmproductie begint met een doordachte pre-productie. Ten vijfde: Wil je echt serieus aan de slag met video, start dan vandaag nog met Filmkit

Tarieven van een bedrijfsfilm laten maken

Tarieven van een bedrijfsfilm laten maken lopen sterk uitéén. Bij het éne videobedrijf betaal je €3199 voor een bedrijfsfilm. Bij een ander betaal je €599. Waarschijnlijk ken je ook wel iemand die een filmpje belastingvrij voor een habbekrats kan produceren. Bij DutchQuest weet je in ieder geval waar je aan toe bent. En dan heb je ook echt iets unieks. Onze gelicenseerde drone piloot komt ook nog eens bij je langs om jouw organisatie vanuit de lucht vast te leggen. We willen onszelf graag bewijzen en halen alles uit de kast om uiteindelijk indruk te maken op jouw doelgroep. Ons streven is dan ook om jouw organisatie sterk in de markt te zetten.

Bedrijfsfilm partner van Amsterdam tot Eindhoven?

Of je nou een bedrijfsfilm in Amsterdam of Eindhoven nodig hebt. We werken door het gehele land. Zelfs buiten onze landsgrenzen zijn we vaak te vinden. Onze studio bevindt zich in Haarlem. Kom gerust een keer langs als je in de buurt bent. Voor filmopdrachten gaan we vaak vroeg voor de spits op pad. Zo bereiken we iedere uithoek van ons kikkerlandje in 2,5 uur. Dus of je nou in Maastricht, Groningen of Eindhoven zit; we komen graag langs om jouw bedrijf onderscheidend vast te leggen.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.