Bedrijfsfilm laten maken

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bedrijfsfilm laten maken

Als het goed is heeft jouw bedrijf een uniek en authentiek verhaal. Dit verhaal wil je met zo veel mogelijk passie en impact overbrengen aan je doelgroep. Maar hoe bereik je je doelgroep op een manier die aanspreekt? Een bedrijfsfilm laten maken is misschien wel de beste keuze. Video zegt immers zoveel meer dan een stuk tekst. Een goede bedrijfsfilm creëert betrokkenheid. En dat is nou net dat ene waarin jij je kan onderscheiden van de moordende concurrentie. Het stelt je in staat om te laten zien wat je drijft, wie je bent en wat je doet.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Videopartner

Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen

IJzersterk

IJzersterke formats en binnen 48 uur de eerste edit

Impact

Hoogwaardige films met impact voor een eerlijke prijs

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in corporate- en online video

Met trots maken wij doeltreffende video’s voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Kosten van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Een bedrijfsfilm is inclusief drone shots, geanimeerde titels, en veel meer. Mocht al snel blijken dat bepaalde wensen het basisbedrag doen overschrijden dan communiceren wij dit gelijk. Ons uitgangspunt is om binnen 14 dagen op te leveren. Zo hoef je nooit lang te wachten.

Waarom een bedrijfsfilm

Iedereen kan filmpjes maken maar wij focussen ons op videomarketing die werkt. Wij willen dat jouw bedrijfsfilm indruk maakt op de doelgroep die bij jou past. We werken een gedegen concept uit. Een uniek concept dat aansluit bij je totale communicatiestrategie. Ook visueel halen we alles uit de kast om een verpletterende indruk achter te laten. Genoeg reden waarom een bedrijfsfilm van DutchQuest voor jou werkt!

Voorbeeld bedrijfsfilm

Een voorbeeld van een recente bedrijfsfilm vind je hieronder. De uitdaging is altijd om de authenticiteit van een organisatie te laten schitteren. De content is altijd ondergeschikt aan de beleving die je wilt overbrengen. Mensen vergeten bijna alles wat je zegt maar onthouden hoe ze zich bij jou voelden. Het is de kunst om het karakter, het hart van jouw organisatie, te verfilmen. Hieronder een aantal recente voorbeelden van bedrijfsfilms.

Google event
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Een aantal tips om zelf een bedrijfsfilm maken

Je overweegt zelf een bedrijfsfilm te maken? Dat kan natuurlijk. Mocht je die keuze maken dan wil ik je graag een paar tips meegeven. Zorg ten eerste dat je altijd de focus op audio legt. Audio is niet vervangbaar en is de basis van je verhaal. Ten tweede is het belangrijk dat je je doelgroep zeer goed kent. Weet wat ze nodig hebben en welke rol jij daarin speelt. Ten derde: Maak je bedrijfsvideo nooit langer dan nodig. Spits je toe op dat ene wat je echt wilt vertellen. Ten vierde: maak een ijzersterk script en draaiboek. Een goede filmproductie begint met een doordachte pre-productie. Ten vijfde: Overweeg of het je echt waard is om zelf een bedrijfsfilm te maken. Bij DutchQuest heb je immers al een professionele film met drone shots en geanimeerde titels voor een scherpe prijs. Daarbij werken we met dure apparatuur om het beste resultaat te bereiken. En door onze ervaring kunnen we ook nog eens binnen 14 dagen opleveren. Maar bovenal is het onze marketingervaring die echt het verschil maakt.

Tarieven van een bedrijfsfilm laten maken

Tarieven van een bedrijfsfilm laten maken lopen sterk uitéén. Bij het éne videobedrijf betaal je €3199 voor een bedrijfsfilm. Bij een ander betaal je €599. Waarschijnlijk ken je ook wel iemand die een filmpje belastingvrij voor een habbekrats kan produceren. Bij DutchQuest weet je in ieder geval waar je aan toe bent. En dan heb je ook echt iets unieks. Onze gelicenseerde drone piloot komt voor dat bedrag ook nog eens bij je langs om jouw organisatie vanuit de lucht vast te leggen. We willen onszelf graag bewijzen en halen alles uit de kast om uiteindelijk indruk te maken op jouw doelgroep. Ons streven is dan ook om jouw organisatie sterk in de markt te zetten.

Bedrijfsfilm partner van Amsterdam tot Eindhoven?

Of je nou een bedrijfsfilm in Amsterdam of Eindhoven nodig hebt. We werken door het gehele land. Zelfs buiten onze landsgrenzen zijn we vaak te vinden. Onze studio bevindt zich in Haarlem. Kom gerust een keer langs als je in de buurt bent. Voor filmopdrachten gaan we vaak vroeg voor de spits op pad. Zo bereiken we iedere uithoek van ons kikkerlandje in 2,5 uur. Dus of je nou in Maastricht, Groningen of Eindhoven zit; we komen graag langs om jouw bedrijf onderscheidend vast te leggen.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.