Bedrijfsfilm laten maken

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Bedrijfsfilm laten maken

Als het goed is heeft jouw bedrijf een uniek en authentiek verhaal. Dit verhaal wil je met zo veel mogelijk passie en impact overbrengen op je doelgroep. Maar hoe bereik je je doelgroep op een manier die aanspreekt? Een bedrijfsfilm laten maken is misschien wel de beste keuze. Video zegt immers zoveel meer dan een stuk tekst. Een goede bedrijfsfilm creëert betrokkenheid. En dat is nou net dat ene waarin jij je kan onderscheiden van de concurrentie. Het stelt je in staat om te laten zien wat je drijft, wie je bent en wat je doet.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op.

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Kosten van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm hoeft niet duur te zijn, bekijk hier onze richtprijzen. Een bedrijfsfilm kan je afnemen inclusief drone shots, geanimeerde titels, en veel meer. Mocht al snel blijken dat bepaalde wensen het basisbedrag doen overschrijden dan communiceren wij dit gelijk. Ons uitgangspunt is om binnen enkele dagen op te leveren. Zo hoef je nooit lang te wachten.

Waarom een bedrijfsfilm

Iedereen kan filmpjes maken maar wij focussen ons op videomarketing die werkt. Wij willen dat jouw bedrijfsfilm indruk maakt op de doelgroep die bij jou past. We werken een gedegen concept uit. Een uniek concept dat aansluit bij je totale communicatiestrategie. Ook visueel halen we alles uit de kast om een verpletterende indruk achter te laten. Genoeg reden waarom een bedrijfsfilm van DutchQuest voor jou werkt!

Voorbeeld bedrijfsfilm

Een voorbeeld van een bedrijfsfilm vind je hier. De uitdaging is altijd om de authenticiteit van een organisatie te laten schitteren. De content is altijd ondergeschikt aan de beleving die je wilt overbrengen. Mensen vergeten bijna alles wat je zegt maar onthouden hoe ze zich bij jou voelden. Het is de kunst om het karakter, het hart van jouw organisatie, te verfilmen.

BEKIJK ONS WERK

Een aantal tips om zelf een bedrijfsfilm maken

Je overweegt zelf een bedrijfsfilm te maken? Dat kan natuurlijk. Mocht je die keuze maken dan wil ik je graag een paar tips meegeven. Zorg ten eerste dat je altijd de focus op audio legt. Audio is niet vervangbaar en is de basis van je verhaal. Ten tweede is het belangrijk dat je je doelgroep zeer goed kent. Weet wat ze nodig hebben en welke rol jij daarin speelt. Ten derde: Maak je bedrijfsvideo nooit langer dan nodig. Spits je toe op dat ene wat je echt wilt vertellen. Ten vierde: maak een ijzersterk script en draaiboek. Een goede filmproductie begint met een doordachte pre-productie. Ten vijfde: Overweeg of het je echt waard is om zelf een bedrijfsfilm te maken. Bij DutchQuest heb je immers al een professionele film met drone shots en geanimeerde titels voor een scherpe prijs. Daarbij werken we met dure apparatuur om het beste resultaat te bereiken. En door onze ervaring kunnen we ook nog eens binnen enkele dagen opleveren. Maar bovenal is het onze marketingervaring die echt het verschil maakt.

Tarieven van een bedrijfsfilm laten maken

Tarieven van een bedrijfsfilm laten maken lopen sterk uitéén. Bij het éne videobedrijf betaal je €3199 voor een bedrijfsfilm. Bij een ander betaal je €599. Waarschijnlijk ken je ook wel iemand die een filmpje belastingvrij voor een habbekrats kan produceren. Bij DutchQuest weet je in ieder geval waar je aan toe bent. En dan heb je ook echt iets unieks. Onze gelicenseerde drone piloot komt ook nog eens bij je langs om jouw organisatie vanuit de lucht vast te leggen. We willen onszelf graag bewijzen en halen alles uit de kast om uiteindelijk indruk te maken op jouw doelgroep. Ons streven is dan ook om jouw organisatie sterk in de markt te zetten.

Bedrijfsfilm partner van Amsterdam tot Eindhoven?

Of je nou een bedrijfsfilm in Amsterdam of Eindhoven nodig hebt. We werken door het gehele land. Zelfs buiten onze landsgrenzen zijn we vaak te vinden. Onze studio bevindt zich in Haarlem. Kom gerust een keer langs als je in de buurt bent. Voor filmopdrachten gaan we vaak vroeg voor de spits op pad. Zo bereiken we iedere uithoek van ons kikkerlandje in 2,5 uur. Dus of je nou in Maastricht, Groningen of Eindhoven zit; we komen graag langs om jouw bedrijf onderscheidend vast te leggen.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.