Video laten monteren

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Video laten monteren

Je hebt zelf uren aan videomateriaal liggen maar wat is de volgende stap? Je wilt natuurlijk dat je je geschoten beelden kan presenteren aan anderen. Maar ja, niemand heeft de tijd om alles te zien. Wij hebben de oplossing. Geef je materiaal aan ons en wij maken er een mooie video van. Geheel in overleg bepaal jij de lengte van de video. Ook of er wel of niet muziek en titels worden toegevoegd. Wij maken vooraf een offerte en vervolgens kies je of je met ons verder wilt. Een video laten monteren doe je bij DutchQuest.

Laat je videomateriaal niet verloren gaan! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Graag tot snel!

Video laten bewerken

Wij draaien onze handen er niet voor om. Wij zijn specialisten in het bewerken en monteren van video’s. Of je nou titelbalkjes of kleurbewerking wilt laten toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een spoedklus? Geen probleem. Wij gaan direct voor je aan de slag. Video’s laten bewerken doe je bij DutchQuest omdat wij gegarandeerd kwaliteit voor een eerlijke prijs leveren.

Video editor inhuren

Zo zonde om al je videomateriaal verloren te laten gaan. Kon je al je mooiste en dierbaarste beelden maar laten monteren tot een beknopt en presenteerbaar geheel. Misschien heb je het al zelf geprobeerd maar kwam je er al snel achter dat dit toch echt een vak apart is. Laat een video editor bij je langskomen om jouw beelden te bekijken om vervolgens samen een mooie video te maken. Ook kan je je beelden naar ons opsturen. Binnen enkele dagen kan je de gemonteerde versie van de video terug verwachten.

Vlog video monteren

Het is net alsof iedereen tegenwoordig aan het vloggen is. Maar ja, wat wil je, vloggen is ontzettend effectief om in korte tijd veel mensen te bereiken. Misschien heb je al een vlog opgenomen maar loop je vast in de montage. Bij DutchQuest kan je terecht voor een montage training en format advies. Dat houdt in dat wij op basis van jouw geschoten beelden advies zullen geven en samen een eerste vlog monteren. Zo geven we je een duw in de juiste richting.

Video laten monteren kosten

De kosten van een video laten monteren lopen sterk uitéén. Uiteraard is het altijd maatwerk. Het bedrag is afhankelijk van heel veel factoren. We komen graag bij je langs om de geschoten beelden te bekijken, daarnaast kan je het materiaal ook digitaal naar ons opsturen. Ook kan je op afspraak langskomen bij onze studio in Haarlem. De koffie staat altijd klaar.

Video laten maken kosten

Naast het monteren van video’s doen wij nog heel veel meer. DutchQuest is een full-service videomarketingbureau voor organisaties die willen opvallen. Wij maken onder andere bedrijfsvideodronevideoeventvideoproductvideo, noem maar op. Daarnaast zijn wij een officieel gelicenseerd drone bedrijf. Wij mogen legaal in Nederland vanuit de lucht filmen. Genoeg reden om je video’s uit te besteden bij DutchQuest.

Vakantie video laten maken

Prachtig, al die mooie beelden die je op vakantie hebt geschoten! Je kan het maar beter hebben vastgelegd. Het feit is alleen dat de beelden nooit meer gezien worden. De praktijk is dat bijna niemand uren met je gaat zitten om alles te bekijken. Super zonde natuurlijk. Bij DutchQuest bieden we een oplossing. Samen bekijken we de beelden in rap tempo. Zo hebben wij een indicatie van de kwaliteit en omvang van de beelden. Je vertelt ons jouw wensen en wij vullen dit aan met wat adviezen voor het beste resultaat. Wij laten weten wat de kosten zullen zijn en binnen hoeveel tijd wij kunnen opleveren.

Vereeuwig je vakantie door een presenteerbare en leuk weg te kijken video te maken. Een vakantie video laten maken doe je bij DutchQuest.

Video

Videoproductie op maat

Filmkit

Jij filmt, wij doen de rest

360°

360° video en tours

Heb jij de aandacht?

Zonder te spreken zeg je meer dan je denkt. Communicatie is zoveel meer dan een reeks woorden. Communicatie is aandacht hebben en contact maken. Wij helpen organisaties goed te communiceren met uitstekende videocontent.