Video laten monteren

Maak contact met video

Video laten monteren

Laat je videomateriaal professioneel monteren bij DutchQuest. Samen bepalen we de ideale lengte, voegen we muziek en titels toe, en stellen we een gedetailleerde offerte op. Betrouwbaar en professioneel. Neem vandaag nog contact met ons op!

Video monteren aanvraag

Contact Us

Gewoon duidelijk

Van aanvraag tot oplevering hanteren wij een maand, maar bij spoed leveren we binnen een week. Een video laten monteren kost doorgaans tussen de €350 en €1250 ex btw. Onze montages zijn inclusief:

  • Duidelijke planning en script
  • Montage met muziek, naamtitels, ondertitels en logo
  • Volledige gebruiksrechten en video in alle formaten
  • Snelle oplevering binnen 5 werkdagen na filmdag

Video laten bewerken

Bij DutchQuest zijn we gespecialiseerd in het bewerken en monteren van video’s, en geen klus is ons te veel. Of je nu op zoek bent naar het toevoegen van titelbalkjes, kleurbewerkingen, of andere specifieke aanpassingen, bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Heb je een spoedklus? Geen enkel probleem. We zetten direct onze expertise in om aan jouw wensen te voldoen. Kies voor DutchQuest wanneer je jouw video’s wilt laten bewerken, want wij staan garant voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Video editor inhuren

Het zou zonde zijn om al je kostbare videomateriaal onbenut te laten. Stel je voor dat je al die prachtige en waardevolle beelden zou kunnen laten samensmelten tot een beknopt en presentabel geheel. Misschien heb je het al eens zelf geprobeerd, maar al snel gemerkt dat dit echt een vak apart is. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Onze ervaren video-editors staan voor je klaar om je beelden te bekijken en samen met jou een prachtige video te creëren die perfect past bij jouw visie en stijl. Of je nu wilt dat een van onze editors bij je langskomt om de beelden te bespreken of dat je ze eenvoudig naar ons opstuurt, wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen een professioneel gemonteerde versie van je video ontvangt. Met DutchQuest maak je optimaal gebruik van je videomateriaal, zonder gedoe.

Vlog video monteren

Het lijkt wel alsof tegenwoordig iedereen aan het vloggen is geslagen. En dat is eigenlijk niet zo vreemd, want vloggen blijkt ontzettend effectief te zijn om in korte tijd een groot publiek te bereiken. Misschien heb je zelf al een poging gewaagd om een vlog op te nemen, maar ben je vastgelopen in het montageproces. Bij DutchQuest staan we voor je klaar met montage trainingen en advies over het vlogformat. We bekijken graag jouw geschoten beelden en geven op basis daarvan advies, zodat we samen kunnen werken aan de eerste montage van jouw vlog. Op die manier zorgen we ervoor dat je een stevige duw in de juiste richting krijgt en je vlogavontuur succesvol kunt voortzetten.

Video laten monteren kosten

De kosten voor het laten monteren van een video kunnen sterk variëren, omdat het altijd maatwerk is. Het uiteindelijke bedrag hangt af van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van de montage, eventuele toevoeging van effecten en titels, en meer. Om een nauwkeurige prijsinschatting te kunnen maken, komen we graag bij je langs om de geschoten beelden te bekijken. Als dat niet mogelijk is, kun je het materiaal ook digitaal naar ons opsturen. Bovendien ben je van harte welkom om op afspraak langs te komen bij onze studio in Haarlem. Daar kunnen we in een ontspannen sfeer je wensen bespreken, terwijl de koffie voor je klaarstaat.

Video laten maken kosten

Naast het monteren van video’s bieden wij een breed scala aan diensten aan bij DutchQuest. Wij zijn niet zomaar een videoproductiebedrijf, maar een full-service videomarketingbureau dat zich richt op organisaties die willen opvallen in de digitale wereld. Of het nu gaat om het produceren van bedrijfsvideo’s, dronevideo’s, eventvideo’s, productvideo’s of andere vormen van videomarketing, bij DutchQuest ben je aan het juiste adres. Bovendien zijn we trots om te vermelden dat we een officieel gelicenseerd dronebedrijf zijn, waardoor we legaal luchtopnames mogen maken in Nederland. Met deze brede expertise en ons vermogen om vanuit de lucht te filmen, bieden we een uitgebreide en professionele service aan onze klanten. Als je op zoek bent naar een partner die jouw videoprojecten kan realiseren met kwaliteit en betrouwbaarheid, dan is DutchQuest de juiste keuze.

Vakantie video laten maken

Wat een prachtige verzameling aan vakantiebeelden heb je! Het is geweldig om al die memorabele momenten te hebben vastgelegd. Helaas blijven deze beelden vaak opgeslagen en worden ze zelden bekeken door anderen. Het is zonde dat deze waardevolle herinneringen niet worden gedeeld en genoten. Gelukkig biedt DutchQuest een oplossing voor dit probleem.

Samen met jou nemen we snel een kijkje naar de beelden om een idee te krijgen van de kwaliteit en de omvang van de opnames. Vervolgens bespreek je jouw wensen met ons en geven wij advies voor het optimale resultaat. We stellen een heldere kostenraming op en bespreken ook de verwachte oplevertermijn. Met deze gestroomlijnde aanpak zorgen we ervoor dat jouw vakantiebeelden niet alleen worden bekeken, maar ook tot leven komen in een prachtige eindproductie.

Neem contact op

Contact Us

Dit zijn wij

Met passie en kunde maken wij sinds 2012 video’s en 360°. Daarnaast werken wij nauw samen met branding bureaus en freelance professionals. Filmkit is ons service-product waarmee iedereen het filmvak eenvoudig kan leren.

DutchQuest is opgericht door Manuel en Irene. Als producer is Manuel doorgaans je eerste aanspreekpunt. Irene neemt de lead in de post-productie. Samen met ons team gaan we graag de samenwerking aan.

Wat zeggen klanten?

Ze begrepen niet alleen onze verwachtingen maar wisten deze ook te overtreffen– Ruben Hulsbergen, Rabobank

DutchQuest heeft het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had– Eva Versteeg, Groene Veters

Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest – Jaap Goedegebuur, Smyler

Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen– Maarten Dijksma, Zijn