Video laten monteren

DOE DE PRIJSCHECK
DIT ZIJN WIJ
DIT MAKEN WIJ
ONZE PRIJZEN

Video laten monteren

Je hebt zelf uren aan videomateriaal liggen maar wat is de volgende stap? Je wilt natuurlijk dat je je geschoten beelden kan presenteren aan anderen. Maar ja, niemand heeft de tijd om alles te zien. Wij hebben de oplossing. Geef je materiaal aan ons en wij maken er een mooie presenteerbare video van. Geheel in overleg bepaal jij de lengte van de video. Ook of er wel of niet muziek en titels worden toegevoegd. Wij maken vooraf een offerte en vervolgens kies je of je met ons verder wilt. Een video laten monteren doe je bij DutchQuest.

Laat je videomateriaal niet verloren gaan! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Graag tot snel!

Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie naar grote hoogte

Zeer prettige samenwerking met DutchQuest. Soepel en professioneel. Ze denken met je mee en hebben het prachtige talent om precies de sfeer te pakken die ik nodig had. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Eva Versteeg, Teamcoach en founder Groene Veters
Manuel en ik hebben in de afgelopen paar jaren regelmatig samengewerkt in videoprojecten. Manuel is in mijn ogen op videogebied een op-en-top-vakman: filmen, monteren, graphics, maar ook goede ideeën en – heel belangrijk – afspraak-is-afspraak. Het is kortom bijzonder prettig samenwerken met Manuel.
Guy Price, Videomanager uitgeverij Vakmedianet
Bij DutchQuest weten ze wat ze doen, ze lopen een dag met je mee met goede spullen, dat maakt die dag al indruk op klanten en team. Beeld en geluid komen in de compilatie die ze maken soepel bij elkaar. Vooral mijn klanten reageren nog steeds goed op de video. Het heeft na 2 jaar nog steeds waarde om te delen.
Tjeerd den Boer, Owner Business Impact Training BV
Maken de mooiste beelden! En weten de boodschap altijd weer goed in beeld te krijgen. Begrijpen gelijk wat je wilt, waardoor je snel kan schakelen met DutchQuest. Hebben de nieuwste video/film apparatuur in huis. Erg fijn om mee samen te werken. Aanrader!
Jaap Goedegebuur, Oprichter Smyler.nl
Ik beveel DutchQuest absoluut aan omdat ze niet alleen onze verwachtingen begrepen maar deze ook wisten te overtreffen. Ze hebben alle disciplines mbt videoproductie en marketing in huis. Ik ben erg onder de indruk van het talent waarmee ze een klantcase video voor Impact on the job maakten.
Ruben Hulsbergen, Accountmanager MKB at Rabobank IJmond
Voor het filmen van een impressie van een sportevenement heb ik DutchQuest gevraagd. Het gevoel voor compositie was voor mij het meest verrassende bij deze klus. Ze leveren steady beelden en dragen zorg voor hoge kwaliteit. Zeer tevreden over het resultaat!
Gerald van Luijk, Editor D66 Tweede Kamer bij Tweede Kamer der Staten-Generaal
Wordt geweldig mee gedacht om je bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen! Gaan we zeker meer zaken mee doen!
Maarten Dijksma, Mede-oprichter bij ZIJN Personele dienstverlening
Dit bedrijf maakt fantastische video’s en zijn zeer prettig in de samenwerking. Ze houden zich aan de afspraken en denken goed mee.
Arjen Hoftijzer, Eigenaar/ Ambulant hulpverlener at Zorgeloos
Wij werken graag samen met DutchQuest. Professioneel, soepel en snel maken ze de prachtigste video’s. Ze begrijpen wat je wil overbrengen, zelfs als je dat zelf nog niet zo goed weet. In het volste vertrouwen dat het resultaat een succes gaat worden, maken wij voor onze klanten gebruik van de videomarketing van DutchQuest.
Tamara van Wijk, Smyler
We hebben samen met DutchQuest aan verschillende projecten gewerkt. Ze zijn zeer innovatief en komen met ‘out of the box’ ideeën. Ook zijn ze betrouwbaar en integer. Ze gaan echt voor excellence.
Stephan Zweers, General Manager at Ascension Consultancy
Ik ken Manuel en Irene (Founders van DutchQuest) al vele jaren. Ze hebben al een aantal films voor onze organisatie gemaakt. De kwaliteit die ze leveren is erg goed en daarom beveel ik ze ook van harte aan.
Tim de Zwart, Partner manager new business at Voiceworks
Ik heb DutchQuest 2x ingezet voor de productie van pakkende video’s en beide keren was ik onder de indruk van het prachtige resultaat. Manuel is prettig om mee samen te werken en communiceert vlot en duidelijk. Aanrader!
Rube van Tienen, Presentatie Trainer en eigenaar Presentatie-Pro

Video laten bewerken

Wij draaien onze handen er niet voor om. Wij zijn specialisten in het bewerken en monteren van video’s. Of je nou titelbalkjes of kleurbewerking wilt laten toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een spoedklus? Geen probleem. Wij gaan direct voor je aan de slag. Video’s laten bewerken doe je bij DutchQuest omdat wij gegarandeerd kwaliteit voor een eerlijke prijs leveren.

Video editor inhuren

Zo zonde om al je videomateriaal verloren te laten gaan. Kon je al je mooiste en dierbaarste beelden maar laten monteren tot een beknopt en presenteerbaar geheel. Misschien heb je het al zelf geprobeerd maar kwam je er al snel achter dat dit toch echt een vak apart is. Laat een video editor bij je langskomen om jouw beelden te bekijken om vervolgens samen een mooie video te maken. Ook kan je je beelden naar ons opsturen. Binnen enkele dagen kan je de gemonteerde versie van de video terug verwachten.

Vlog video monteren

Het is net alsof iedereen tegenwoordig aan het vloggen is. Maar ja, wat wil je, vloggen is ontzettend effectief om in korte tijd veel mensen te bereiken. Misschien heb je al een vlog opgenomen maar loop je vast in de montage. Bij DutchQuest kan je terecht voor een montage training en format advies. Dat houdt in dat wij op basis van jouw geschoten beelden advies zullen geven en samen een eerste vlog monteren. Zo geven we je een duw in de juiste richting.

BEKIJK ONS WERK

Video laten monteren kosten

De kosten van een video laten monteren lopen sterk uitéén. Uiteraard is het altijd maatwerk. Het bedrag is afhankelijk van heel veel factoren. We komen graag bij je langs om de geschoten beelden te bekijken, daarnaast kan je het materiaal ook digitaal naar ons opsturen. Ook kan je op afspraak langskomen bij onze studio in Haarlem. De koffie staat altijd klaar.

Video laten maken kosten

Naast het monteren van video’s doen wij nog heel veel meer. DutchQuest is een full-service videomarketingbureau voor organisaties die willen opvallen. Wij maken onder andere bedrijfsvideo, dronevideo, eventvideo, productvideo, noem maar op. Daarnaast zijn wij een officieel gelicenseerd drone bedrijf. Wij mogen legaal in Nederland vanuit de lucht filmen. Genoeg reden om je video’s uit te besteden bij DutchQuest.

Vakantie video laten maken

Prachtig, al die mooie beelden die je op vakantie hebt geschoten! Je kan het maar beter hebben vastgelegd. Het feit is alleen dat de beelden nooit meer gezien worden. De praktijk is dat bijna niemand uren met je gaat zitten om alles te bekijken. Super zonde natuurlijk. Bij DutchQuest bieden we een oplossing. Samen bekijken we de beelden in rap tempo. Zo hebben wij een indicatie van de kwaliteit en omvang van de beelden. Je vertelt ons jouw wensen en wij vullen dit aan met wat adviezen voor het beste resultaat. Wij laten weten wat de kosten zullen zijn en binnen hoeveel tijd wij kunnen opleveren.

Vereeuwig je vakantie door een presenteerbare en leuk weg te kijken video te maken. Een vakantie video laten maken doe je bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.