Video laten monteren

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Video laten monteren

Je hebt zelf uren aan videomateriaal liggen maar wat is de volgende stap? Je wilt natuurlijk dat je je geschoten beelden kan presenteren aan anderen. Maar ja, niemand heeft de tijd om alles te zien. Wij hebben de oplossing. Geef je materiaal aan ons en wij maken er een mooie presenteerbare video van. Geheel in overleg bepaal jij de lengte van de video. Ook of er wel of niet muziek of titels worden toegevoegd. Wij maken vooraf een offerte en vervolgens kies je of je met ons verder wilt. Een video laten monteren doe je bij DutchQuest.

Laat je videomateriaal niet verloren gaan! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Graag tot snel!

Videopartner

Onze klanten blijven omdat wij verwachtingen overtreffen

IJzersterk

IJzersterke formats en binnen 48 uur de eerste edit

Impact

Hoogwaardige films met impact voor een eerlijke prijs

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in corporate- en online video

Met trots maken wij doeltreffende video’s voor bedrijven die willen opvallen. Als gelicenseerd drone bedrijf brengen wij jouw organisatie ook nog eens naar grote hoogte.

Video laten bewerken

Wij draaien onze handen er niet voor om. Wij zijn specialisten in het bewerken en monteren van video’s. Of je nou titelbalkjes of kleurbewerking wilt laten toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een spoedklus? Geen probleem. Wij gaan direct voor je aan de slag. Video’s laten bewerken doe je bij DutchQuest omdat wij gegarandeerd kwaliteit voor een eerlijke prijs leveren.

Video editor inhuren

Zo zonde om al je videomateriaal verloren te laten gaan. Kon je al je mooiste en dierbaarste beelden maar laten monteren tot een beknopt en presenteerbaar geheel. Misschien heb je het al zelf geprobeerd maar kwam je er al snel achter dat dit toch echt een vak apart is. Laat een video editor bij je langskomen om jouw beelden te bekijken om vervolgens samen een mooie video te maken. Ook kan je je beelden naar ons opsturen. Binnen enkele dagen kan je de gemonteerde versie van de video terug verwachten.

Vlog video monteren

Het is net alsof iedereen tegenwoordig aan het vloggen is. Maar ja, wat wil je, vloggen is ontzettend effectief om in korte tijd veel mensen te bereiken. Misschien heb je al een vlog opgenomen maar loop je vast in de montage. Bij DutchQuest kan je terecht voor een montage training en format advies. Dat houdt in dat wij op basis van jouw geschoten beelden advies zullen geven en samen een eerste vlog monteren. Zo geven we je een duw in de juiste richting.

Google event
Docu: 24 uur bij
Commercial: ING

Video laten monteren kosten

De kosten van een video laten monteren lopen sterk uitéén. Uiteraard is het altijd maatwerk. Om een voorbeeld te noemen: Je hebt 1 uur aan video materiaal en je wilt dit laten monteren tot een video van 5 minuten. Inclusief titels en muziek. Dan kan het bedrag uitkomen op 300 tot 1200 euro. Het bedrag is afhankelijk van heel veel factoren. Neem contact met ons op. We komen graag bij je langs om de geschoten beelden te bekijken. Ook kan je op afspraak langskomen bij onze studio in Haarlem. Koffie staat altijd klaar.

Video laten maken kosten

Naast het monteren van video’s doen wij nog heel veel meer. DutchQuest is een full-service videomarketingbureau voor organisaties die willen opvallen. Wij maken onder andere bedrijfsvideo, dronevideo, eventvideo, productvideo, noem maar op. Daarnaast zijn wij een officieel gelicenseerd drone bedrijf. Wij mogen legaal in Nederland vanuit de lucht filmen. Genoeg reden om je video’s uit te besteden bij DutchQuest.

Vakantie video laten maken

Prachtig, al die mooie beelden die je op vakantie hebt geschoten! Je kan het maar beter hebben vastgelegd. Het feit is alleen dat de beelden nooit meer gezien worden. De praktijk is dat bijna niemand uren met je gaat zitten om alles te bekijken. Super zonde natuurlijk. Bij DutchQuest bieden we een oplossing. Samen bekijken we de beelden in rap tempo. Zo hebben wij een indicatie van de kwaliteit en omvang van de beelden. Je vertelt ons jouw wensen en wij vullen dit aan met wat adviezen voor het beste resultaat. Wij laten weten wat de kosten zullen zijn en binnen hoeveel tijd wij kunnen opleveren.

Vereeuwig je vakantie door een presenteerbare en leuk weg te kijken video te maken. Een vakantie video laten maken doe je bij DutchQuest.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie.